Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    45.677
    Not really sure how to feel about it.
    Something in the way you move
    Makes me feel like I can't live without you.
    It takes me all the way.
    I want you to stay... :hug:

2. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Д,
    Одлично се држам се до моментот кога некој ќе го спомне твоето име. Тогаш почнувам да треперам, да се чуствувам омалаксано, да имам трема, а не знаам зошто. Помина многу време, 6 месеци поминаа, претпоставувам и дека не чуствуваш ништо веќе кон мене. Добро, ти тогаш не чуствуваше, а не пак сега :D . Се обидувам да бидам силна, се борам, се лажам самата себе дека ќе помине. А многу сакам да те видам, на чекор си до мене и пак не можам да те сретнам никаде. Те барам во погледите на сите случајни минувачи, те барам кога ќе видам некој со фризура како твојата, те барам во очите на другите, те барам и во очите на моите додворувачи, ама те нема.
    И боли, не знаеш како. Би дала се што имам за уште еден ден со тебе. Ми недостигаат нашите еднолични разговори кои повеќе личеа на монолози, ми недостигаат прегратките, туткањето до тебе, слатките кои ги јадевме заедно, слаткарниците и книжарите кои ни се омилени, ми недостига да те провоцирам а ти слатко да се смешкаш, ми недостига и твојата насмевка... ми недостигаш човече многу повисоко од мене.
    Намерно се движам на места во кои знаам дека ќе поминеш, барем од далеку да те видам, залудно.
    Не се каам за ништо и да се родам пак, пак би почнала од почеток се со тебе. Сите тие, не се ни приближно колку ти.
    А ти си ужасен, себичен, арогантен, а истовремено толку прекрасен... Те имав, а исто како да те немав, исчезна како и што се појави, брзо, бесчујно. Само да знаеш, уште те сакам, те чекам и ќе те чекам уште долго.

3. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    грешка си,најголема грешка во мојот живот...знам дека несмееме да сме заедно,знаеш дека грешиме и ти..ама и двајцата не правиме ништо за да ја поправиме таа грешка,и погрешно е тоа што те сакам,секој ден се повеќе и повеќе знам не треба ама оди кажи му на ова срце..и после се пак те барам тебе..и знаеш понекогаш се каам,ама џабе е неможам да се откажам од тебе...и знам дека еден ден ке се каам за ова ама неможам поинаку,празно е без тебе,осамена сум,несреќна..за краток период се приврзав за тебее..и свесно грешам ама неможам против тоа..и можеби сега кога ке одиш и нема да те видам неколку дена можеби ке успеам да ти кажам дека нашево е грешка и дека несакам веќе да ја повторувам таа грешка ама уште неотиден ти ми фалишш..
    незнам колку ке трае ова нашево ама знам дека никогаш нема да заборавам ниту еден миг поминат со тебе...и знаеш вчера сватив колку ме сакаш и колку ми веруваш..и кога и да решам да ти кажам дека веќе неможе да сме заедно..ти ме премислуваш...

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Oд толку што ми е тапа периодов искрено не ни помислувам на тебе, преретко-знам за вчудоневидување и е, па ниту малите ситници не ги приметувам како порано ниту ме прават среќна, се запрашувам што ми е???
    Ти само си шаљај и понатака, иде тој 15, т.е 16 октомври, нешто ми вика дека нема да остане више на виртуелни шаљања, ќе не носеле на пракса :D Али не сум толку загреана веќе, не кон тебе туку кон целата таа фама околку тоа каде кога и како ќе се видиме и што ќе биде меѓу нас, препуштам на судбината, ако требало да биде,ќе биде.

Ми улета еден од порано малку познаат фраер, ама си ги кренал акциите ко на њујоршка берза, ни два посто нема да те вртам, ама па гледам ни другите не те вртат со тоа понашање. НИт ќе си земам при срце нит ќе се неривирам нит мислам дека се избламирав, искрено размислив и не ми е ни опште непријатно. Твојата надменост не ти стои и скапо те чини...
    А штета имаме то мач инкомн интереси, башка како јаготка на шлагот што си убитачно секси. Тоа докажува дека општата култура на понашање брзо ќе ја зацрни твојата вртоглава бретејкинг сексуална појава и интелект.

5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    зошто кажав дека сум во врска :?:
    еве што се случи-духчето од партија постирал песна што и да е ке помине и јас нели како и секој пријател прокоментирав нешто во мој стил-демек после дождот доага сонце и овој лајк на некоја друга-да не си помислил оваа уште лета по мене :fubar: абе ајде има милион пати подобри :!: и јас а така ли е ке видиш ти сега и од срце се стави во врска :) 8)

6. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Овие од таксито ке почнат мајтап на моја сметка да си прават уште малку.. :D Секој ден во 3 саат по полнок ги барам на исто место. :lol: Си викаат: Ајдее, кај и да е, ке се јави уште малку онаа лудачата. :D Ама тие не знаат дека ич не ми се излегува од кај тебе, да можам кај тебе ке спијам, а не во 3 да си бегам.. и тоа ми е малку. Па секоја вечер да ни е ваква, чоколадо, сокче, филмче и јас и ти гушнати пред греалка. Па затоплуваш се околу тебе.. не ми се верува дека најдов некој потполно ист како мене. :wasntme:

..и да знаеш најсигурно и најтопло се чувствувам покрај тебе. Нема кој друг да ми ги топли дланките.. а и срцето. :*

На karenin му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Се изборивме на крај. Ги изебавме сите до крај. Така сме среќни сега и можат само да го лапнат сите :)
    Фала ти што ме разбираш кога сум уморна и ми се спие но ќе се изборам за нас, за моите, за себе, за одморот наредната година :lol: Те сакам до небото и назад цик цак :inlove:

На karenin му/ѝ се допаѓа ова.
  8. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.736
    Допаѓања:
    6.705
    Малку ми е криво што не сме се сретнале вчера за малку.. ама може поубаво, и вака прекрасно си поминав.. :)

9. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577

Прикачени фајлови:

10. Claire

Claire Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    164
    I love you, but I love me, more ;)

11. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Баш како што вели песната...
    I want to spend my lifetime loving you...

Се радувам на нашиот заеднички живот. Се спремаме наголемо да си уредиме едно катче кое ќе биде само наше :inlove: Се кројат планови, се прават пресметки, се реновира просторот...

Напролет конечно ќе спиеме гушнати, љубов :inlove:

На Trendafilka, senza.parole, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  12. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
  13. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Е многу те сакам ! :l:

14. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Го знаеш ли она чувство кога нешто сакаш, а го немаш? Така ми е во последно време на мене со тебе. До мене си, а сепак чуствувам како да не си.
    Ми фалат некои моменти што порано ги имавме, а дозволивме да ги заборавиме.
    Ми фалиш ти за да бидам среќна...

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  15. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Не си интересен.

16. QueenN

QueenN Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    342
    Проклето фалиш..ајде доаѓа петок, ќе ти се радувам како мало дете. :inlove:

17. iloveugirl

iloveugirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    217
    Не, нема да дозволам да се заљубам во тебе, НЕ!

18. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    And the woman who stays up too late to write poems, love her.
    - “All of It, Every Bit,” Rosemerry Trommer

Just sayin... :wasntme:

На L-enna и Doozy им се допаѓа ова.
  19. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    аман аман аман аман ми фалишшш многууууууууууууууууууууу !!!!!!!!
    Ајде дојди си те сакам наајмногуу

20. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Би ти кажала, односно не, би ти вреснала дека ме повреди проклето многу!!! Дека плачев како мало дете и дека не сум силна како што мислиш дека сум, како што те натерав да мислиш дека сум, како што се претставувам дека сум.

Ама тоа во замислен свет каде не ми е гордоста поважна, каде не си ти таков каков што си, каде ја заслужуваш мојата искреност и каде имам желба да го разбранам моментално мирното море...ако може да се нарече мирно. Да, ме повреди, ама никогаш нема да го дознаеш тоа бидејќи никогаш нема да ти признаам дека си ја имал таа чест.

На Izaabella му/ѝ се допаѓа ова.