не ми се верува дека кога бев со него во врска 4 години речиси ти сегашен си работел каде што си работел а тоа е многу блиску а јас не сум знаела-звучи неверојатно а уште по неверојатно е што двете делчиња од таа институција мислам дека соработуваат можно е вие да се знаете
денес не ми требаш! нема да мислам на тебе,гајле ми е што сакаш прави,а јас денес ќе си шетам и најубаво ќе си поминам..заслужувам и јас да сум среќна..и уште неотидена си се радувам и знам дека ќе си поминам убаво..а ти не мора ни да ми се јавуваш или пишуваш,сеедно ми е за тебе! и така уште непочнато нашево заврши...остани ми со здравје,отдов јас на местото каде сум посреќна и без тебе
Не можам да поверувам во тоа што го гледам.Кој си ти? На кој јас треба да верувам,на тебе или на сопствените очи? Не ми се допаѓа тоа во што си претворен. Добив добри вести,онака ме расположија.Иии се јавуваш ти,за да го уништеш моментот. Мачно ми е веќе.Посакувам крај од една страна,ама од друга знам дека ќе ми недостасуваш многу.. Твојата флексибилност веќе ми смета. До крајот на неделава сакам да знам кој си ти,и што всушност сме ние. Во спротивно,колку и да е голема болката,преферирам да се соочам со неа,одшто да се измачувам со тебе. http://www.youtube.com/watch?v=esZ4aYcaInY
ке си ме боцкал во Недела а срам ти било да ми се јавиш немој ке те изедам ете ми се јави и остана жив? остана, види чудо
Ех да знаев дека тоа е последен пат што те гушкам можно ли е толку лесно да се откажавме а и маше љубов сигурна сум би те прашала зошто ама не вреди веќе
Знаеш, ја имаш најубавата насмевка. Поминаа толку месеци а кога и да затворам очи те гледам како ми се смееш... Ќе одам месецов во Кичево. Можеби ќе те видам. Си фантазирам, да да
Спушти се на земјата,не летај толку високо,можеби подоцна ќе се каеш. А од мене нема што да криеш,ако сакаш со мене да бидеш-немој да спиеш! Не ме лажи,зошто на крај верувај нема воопшто да ти се исплати!
Ми требаш. Ти ми требаш. Проклето многу ми треба твојата прегратка. Ми требаат тие плави очи. Тие усни. Зошто си само мој голем сон?
Те сакам,те сакам,те сакам,те сакам,те сакам, МНОООООООГУ ТЕ САКАМ! Едвај чекам да те видам вечер и да те гушнам најсилно на свет,да ти ги скршам сите коски! Срценцееее,те обожавам!!!
Hteo bih negde da te vidim Kao slučajno.. Но знам дека е подобро да не те видам. Никогаш веќе! Ти си тој што упропасти СЕ! Ти си тој што не ме ценеше! Ти беше тој кривиот.. Никогаш нема да се смениш како личност. Не знам како сум можела да мислам дека ќе се смениш.. Ти си човек од недоверба. Ти си човек полн со лаги. Полн со твои нервози и фрустрации. Ти ме сакаше нели? Се виде колку ме сакаш!! Се виде што ти всушност сакаше.. Ти ми помогна да те заборавам. Ми даде совет да мислам на други работи кога ќе ми биде тешко и така ќе се смирам. Успеваше секогаш. Сега сум јака. Доволно јака. Слаба ќе бидам кога ќе си отидеш од тука. Тогаш мислам дека ќе се освестам. Тогаш знам дека ќе се затворам највеќе. Само од тоа се плашам. За се постои замена. Но не и за тебе. Личност на која највеќе и верував и личност што ме повреди највеќе. Како е тоа можно? Слепа ли бев? Што ми се случуваше тогаш? Еден дел умира од мене.. а тебе не ти е грижа. Никогаш не ти ни било. Се било тоа глума од твоја страна.Страшно! Дури не ми го ни признаваш тоа. Да не било така ќе направеше нешто за да ми го промениш тоа мислење. Ќе направеше било што. Не сум ти значела. Никогаш не си се борел за мене. НИ-КО-ГАШ! Секогаш сум била јас таа. СЕ-КО-ГАШ! Ужас!! Зошто јас морам да се носам со овие проклети спомени??? Зошто не се носиш ти со нив?? Барем еден ден! Ослободи ме мене. Остави ме да уживам и да градам носи спомени со ново лице што ќе се бори за мене и што цени што има до него. ОСТАВИ МЕ! Зошто твоето име и твојот лик не исчезнат кога ќе замижам ?? Барем на еден момент.. Јас сеуште сум со тебе.. кога мижам јас сум со тебе. Ти го гледам твоето лице и те бакнувам. Даниел проклет да си!