Зошто веќе не ја чувствувам таа поврзаност меѓу нас?? Зошто не ми обрнуваш барем малку внимание? Еднаш да ми се јавеше така, од што си посакал да ме слушнеш, ќе бев пресреќна. Премногу се оддалечивме. Друг сака да ти го заземе местото. Ми прави такви индиректни муабети. Од него го добивам целото внимание кое и треба на една девојка. Не сум направила ништо со него. Меѓу нас имало само разговор. Освести се додека е време. Не сакам нашето да заврши. Се плашам...
Не ми почнува денот доколку гласот не ти го слушнам или не те видам..се тешам со гледање на твојте слики...ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ...
http://www.youtube.com/watch?v=UiIrIbm8LL4 Мислам дека бев јасна! ( ) Ти текнува кога ти кажував како некоја моја другарка раскинала со дечкото. И ?? Нема како да се извадиш. Ти кажав - 12 часа спиј ако сакаш. Останатите се вака определени - 5 за шетање со мене и(ли) другарите, 5 за јадење и работа и 2 часа за тебе. Епа и да не сакам се случува, знаеш...
Низ мојот живот минуваат луѓе и оставаат некоја трага, но ти си нешто навистина посебно, илјадници луѓе, но јас мислам само на тебе .
Секој ден е нов,поубав и исполнет со тебе. Секој ден испишуваме уште еден лист во нашата љубовна книга која што никогаш нема да ја затвориме.
Среќна годишнина, сонце. Кога ли поминаа? Најубавите 10 години од мојот живот Ме правиш најсреќна. Нека ни се множат годините поминати заедно и да поминеме уште безброј романтични викенди прославувајќи ги Те сакам со целото мое срце