Како не можеш да видиш колку ми се свиѓаш, или сакаш да ме измачуваш вака со скриени погледи, и скриени пораки меѓу редови
Кој си ти?? Кој си ти така смело да чекориш кон моето срце? Ме опиваш, ме труеш а потоа пробуваш да ме спасиш од тој опасен отров кој го имаш во себе. Не си ладен, но својата топлина не ја делиш со мене. Ме галиш, мазиш, размазуваш, но пак не сум со тебе. Се прашувам кон што води сето ова?? Ме гледаш, но твојот поглед не ме пронаоѓа. Ме бакнуваш, но дали заслужуваш. Кој си ти, за така да ме заведуваш?
замижи... помисли на мене... прегрни ме во твоите мисли... бакни ме нежно... погали ме како што знаеш ти... погледни ме така слатко со твоите очиња... насмевни се... допри ме на лицето... тука сум! сакај ме! твоја сум! чувај ме!
Со тебе научив многу работи! Пораснав, созреав, а за некои работи богами и остарев Од друга страна ме остави да си бидам детенце, кое никогаш нема да порасне! Кое ќе мечтае, ќе сонува и ќе се заљубува секој ден одново во тебе! Научив дека љубовта и болката понекогаш одат заедно, но победата на љубовта над болката е секогаш она вистинското! Научив дека мирот во душата доаѓа од тоа кога љубиш некого силно и кога исто толку ти е и возвратено! Научив дека човекот што го сакаш, го сакаш со сите маани, без исклучок, а доблестите... Со доблестите го обожаваш... И се уште ништо не е завршено! Напротив, се уште сме на почетокот... Секој ден е нов почеток и не знаеме што не очекува... Но знаеме едно, дека ќе успееме да го поминеме заедно! Те љубам, вистински, чисто и искрено... Од твојата љубена
Kaко времето поминува, се повеќе се запрашувам што ли барав со тебе!?!? Каде ми беше паметот ееј, не си ми ни приближно дораснат, а за друго ич муабет да не правиме.... *јас сум совршената личност за тебе! ...штета што ти за мене не си!
Мислам дека треба да ставиме КРАЈ не можам повеќе..психички ме разболе ти и твојата љубомора не можам да се соземам еве веќе 4 недели
Не можам да најдам зборови со кои би опишала колку многу МИ ТРЕБАШ ! Цели 8 дена не сум го слушнала твојот глас, ниту сум ги почуствувала твоите нежни бакнежи со кои целото тело ми се растреперува...Ниту сум ги видела најубавите очи и таа твоја црна косичка која обожавам да ја допирам,а и ти исто... Знам дека ќе те видам,или денес,или утре, ама мислам дека до утре не ќе можам да издржам... Дојди ми вечерва, злато мое ..... Толку ми требаш, толку лудо те посакувам.... Ти си ми се ! Ми те сакам златичко
Или пак би му ги посветила овие стихови : Господ ме сакал за мене те чувал секоја вечер се молам за нас Додека спиеш,убаво ми е гледам и сфаќам колку ти припаѓам јас ... Ѕвезди се кријат во твоите очи... ЗЛАТО МОЕ одамна чекам да пристигнеш ТИ !!!
Ми недостигаш и сакам да те видам!Еве тука,ми стојат солзите од желба,како на одмор кога го изгубивме клучот! Никогаш нема да ја заборавам ситуацијата...клекната пред соба превртувам по торба,ти се качуваш онака лежерно со цигарче во рака и ми викаш,што е проблемот?!А јас...како што е?!Клучот го изгубивме,лудион грк сега оп 100 евра,ако за пластично столче побара 20 евра!Охи клуч,ооооохиии!!!И цела вила во вис од смеја...а ти...си ја допуши цигарата,не ми рече збор и си отиде некаде...кулминација!Ама знаев!Ако си мутав и неснаодлив на моменти,знаев дека ќе се вратиш бетменски со клучот во рака!Ааах моментс оф џој енд хепинес!Убаво ми е што се чувствувам сигурно со тебе дури и кога губам клучеви,кога имам температура,кога не знам ништо за испит,кога не ми е ден,кога губам од лепота (знаеш де,оние денови,кога сум грда,дебела,бледа и потсетувам на медуза),кога ...ма секогаш!Со тебе секогаш се е убаво! Цел ден ми текнува на ваквите твои херојски потези и си викам,благодарам,б л а г о д а р а м,БЛАГОДАРАМ,Б Л А Г О Д А Р А М!Со тивко,со тенко,со дебело,со пискаво,со силно гласче!Прекраснотијо моја!
Ти си тој,мојот залуден плач,живот мој,јас дишам за нас.... ДАЛИ НЕКОГАШ МИСЛИШ НА НАС? Дали уште мислиш на нас? Кажи дали мислиш на нас?- САМА НЕ УМЕАМ ЈАС.
http://www.youtube.com/watch?v=Qomt79zS0tw Верувај, премногу те сакам, за тебе се би дала, ме чуваш ко да си ангел мој, те најдов тебе љубов моја, сигурна сум ти си тој.... ВЕРУВАААААААААЈ - || -
Секој ден те чекам да пишеш, и тогаш кога ќе ме удостоиш со порака, пушуваш некои работи кои ме тераат да помислам дека си сеуште до гуша затрескан во друга. Зошто морав таква ,,среќа,, да имам? Првпат во животот ќе почувствувам љубов, и љубовта не ми е возвратена. Не би ти кажала ништо, можеби освен пцовка но тоа нема да промени ништо.... Те молам, заборави веќе еднаш!
Ти си појма немаш колку ми значеш , за тебе сум спремна на се ...ризкувам се заради тебе. Ти си тој што ме правиш исполнета, среќна и ќе се борам за оваа љубов нема да дозволам никој трет да не ни ја униште. Биди умно,мирно и секогаш вакво најпаметно и јас секогаш ќе сум твоја !
ти си проблем што сакам да го имам.. ти си дрога. што сакам да ја примам ти си тајна.. што смртно ме занима ти си ГРЕФ што на душа го зимам... <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EWI7_NaKMJk?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EWI7_NaKMJk?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>