Само ти ја имаш таа способност да ме натераш да се стопам од сликите кои ми ги праќаш.И од песните.Незнам како ги наоѓаш и толку многу не опишуваат... Еј,те сакам знаеш?
арно ми рече психијатарот вчера-не 100 пати 105 пати ке му објасниш маж ко маж тешко свака ако е потребно до бесконечност ке му кажувам дека не сум спремна за да бидам интимна со него а тој па е добро од утре сум целибат кога ти ке сакаш јас ке бидам смрзнат море будало оди убиј се ако сакаш и во манастир да одиш нема да те спречам верувај неполн месец заедно него му скокнале хормоните до небо-што сум јас крива што 3 години нема женско допрено чуствувам дека "врскава" брзо ке пукне а јас со прст нема да мрднам за да се поврати како што беше-ако воопшто може и убаво што самиот си признава што планира да прави кога ке се видиме
Среќна годишнина сонцее!!! Ти благодарам што ме сакаш и што ме правиш најсреќната жена на овој свет...Ти благодарам што постоиш и што си секогаш тука за мене! Те љубам!
Еј, пријателе! Никогаш немој да негуваш премногу гордост во тебе! Ќе те уништи... Прво ќе те исправи...а потоа ќе те закопа в земја...
Perdóname por ser tan tonto sin querer Fui un ciego al alejarme de tu lado... http://www.youtube.com/watch?v=9RvPr97GsVo
мислам дека ти духче беше прееска што рече ..... знам јас дека си ти муљуз БЕЗ влакна на јазикот АМА ке дојде денот кога ке ми излезеш пред очи ке прокоментираш нешто ко по обичај ама овој пат има да ти кажам нешто и јас за да сватиш дека не сум јас будала, се те слушам, се следам а и браката сопартијци утре ако ги видам истото важи и за нив
Завчера беше убава вечер, навистина незнам како можев да заспијам до тебе, кога станав сабајлето дамла ме удри.. па и уште си ме гушкал вчера кога дознав дека си ме барал да дојдам кај тебе во соба, си ја молел другарка ми 15 минути за да ме викне.. летнав море ејј Навистина незнам дали чуствуваш нешто за мене или се однесуваш така, пријателски.. Секогаш сум знаела да проценам дали му се допаѓам на некој, ама кај тебе неможам... Кога ќе поразмислам поубаво, веќе сеедно ми е што мислиш за мене...
ТЕ САКАМММ МИЛОО МОЕ иако во моментоов сии многуу далеку од менеи премногу ми фалииш, набрзо ќе се вратиш и ќе те гушнам баш онака детскии, со многу љубов и радост Со среќа нека ни се овиее најубави 9 месеци заедно и уште доооолго да си ги славиме! Нека ни се множат најсакано!!
Кој би се топлел во твоите прегратки? Ќе дозволиш ли понекогаш тоа да бидам јас? Ама не, ќе играм грубо како тебе. Гордост пред љубов. Фала, пријатно.
Јас те љубам. Онака лудо, младешки. Како што никогаш досега не сум се почувствувала. Знаеш како е кога некој или нешто има дејство врз тебе така што може до небо да те воздигне и до дно да те спушти? Такво дејство имаш ти врз мене. За првпат во живот. А те имам ли само за себе? Одлучи, јас сум тука.