едноставно ме читаш премногу добро.Ме знаеш предобро.Па и песните како ги наоѓаш...сите една до една напишани за нас,за мене,за тебе. Ми недостигаш,чувствуваш? Ми недостигаш и си ми потребен тука,до мене.Да ме гушниш и да ме смееш. Очајно ми требаш...
ало будало абе имаш ли ти памет 2 грама во текот на два три дена ми спомнуваш земање за жена-нема ни месец дена како сме заедно ОПАМЕТИ СЕ
Ме разочара.. Секој кажан збор е премногу.. Се подготвувам за најлошото.. Нели секоја разделба е тешка..а нашата како неизбежна да е...
sakam da mu kazam vo ovoj moment deka premnogu go sakam deka celiot moj zivot go zamislivav so nego deka maki macam bez nego deka imam odromna tezina i maka bez nego i deka e mojto glupicko bebence so si go sakam nogu ccc da mozam samo da mu go kazam voa ama ne mozam samo tuka mozam da se isfuram ne pred nego oti to ne go zasluzuva voa i pred drugi cc
ме прашуваш кога ке се видиме-епа живеј го ти мојов живот со болки проблеми и обврски како што имам и јас па да видиме како ке се снајдеш ти не сме се виделе една недела-кој ти е крв кога ти не се движиш во мојот правец а кај тебе дома е мразник, како ли живеете таму ти интровертен јас екстровертна-кога и да е како и да е "врскава" ке пукне и тоа наскоро не затоа што јас така сакам да биде туку се води кон тоа, размисли малку и ке сватиш дека е така
Ти текнува оној пат кога сакаше да ми купиш од Леонидас чоколатцата? Епа, не ти дозволив. Суштината не е само во она кое го правиш за мене, а е многу, туку и она кое гледам дека си цврсто одлучен да го направиш. Ми недостига Лефкада, знаеш? Толку сакам да брмчиме со моторчето, по тесни и на места искршени патишта, а од страна бабички кои продаваат масло и мед или дедо кој си ги пасе козичките. Ми недостига да ги читаме патоказите. Ма да му се сневиди, ми недостига и оној пат кога вртевме половина час без бензин и се искачи по една угорница, а јас рипнав, зашто ми беше страв дека ќе паднам. Ми фали нервозата. Зашто покрај море се` е поинаку. Ајде да одиме уште еднаш, сакам да влезам во барем една пекара, да ги видам слатките и оние стапчињата што ми ги купи. Сакам да отидеме и до Лефкас, да седнеме на тие виолетово-сините столици покрај брегот. И на таа плажата во Агиос Јоанис, каде го фативме зајдисонцето покрај ветерниците. Ми вети дека ќе имаме една романтична вечера. Ајде, исполни го ветувањето, очајно ми се бега од тука!
Незнам зошто но,без разлика колку и да се искараме,колку лошо да се однесуваш со мене и се најнеубаво да ми кажеш јас пак те сакам и не сакам да бидам без тебе. Да,можеби во моментот посакувам да се скараме и изгледам како да сум цврсто решена да ставам крај,тоа трае 15 мин. и после пак се разнежнувам кон тебе. Знам дека ме сакаш и верувам во твоите зборови дека ти никогаш нема да ми се скараш без разлика што и да се случи меѓу нас,и дека и јас да ти речам дека е завршено помеѓу нас ти и натаму ќе сметаш дека сум ти девојка и нема да дозволиш да те напуштам. Можеби тоа ти се вика љубов. А можеби и тоа е бидејќи знам колку си брз и како експлодираш за секунда и за најмалата ситница ... Те сакам бре иако си најголемиот идиот на светот !
сонце ти опојни дроги да не користиш или по некоја екстазичка можеби глупост до глупост зборуваш-се надминуваш себе си човече да си ми тука жими се ако не ти ја една твојата фацичка ке стане баш како на смајливо
Се што сакам е да си среќен и добро. Ништо друго...дури и ако тоа значи јас да не бидам во твојот живот.
Знаеш што.. зафркна работа..готово, решив јас, веќе ни малку не ти се замарам... ( добро ми оди) сеедно ми е веќе се.. што сакаш прави... ......
Идиот си идиот. Не мораше денес да бегаш толку од мене немаш ли осет до толку ли си бесчувствителен , многу ме повреди денеска товето однесување Не искажувам веќе на никаков начин дека те сакам сега си ми само познаник и ништо повеќе Добро ти кажа другар ти само да си го ставиш тоа во главата добро ќе биде
...Да можеш еден ден само да ги чекориш моите стапки ...ќе се измориш одејќи! ...Да можеш бар за миг да го вдишуваш мојот воздух...ќе се загушиш! ...Да можеш да викаш на сиот глас ....би онемел! ....Да можеш да бидеш сам како мене...би бил најосамениот човек! ...Да можеш да плачеш како мене...би умрел!... Да можеш ...но ти не можеш...Ти не знаеш..ниту ќе научиш...што значи да се биде како Јас...