Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Girl.in.love777

Girl.in.love777 Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    8
    Дали уште те сакам ? -Не.
    Но, за тебе сеуште имам некое жарче, кое набрзо ќе згасне - се надевам. Сепак сеедно ми е дали ќе те видам или не.
    Биди ми поздравен, и помалку интересирај се за мене. -За твое, и за мое добро! :hai:

На Rama и Dog-lover им се допаѓа ова.
  2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    раскажувајки детали од животот што си го живеел пред да ме запознаеш правиш да се чуствувам ко да не припагам во твојот живот, како тебе би ти било јас да ти кажувам што сум правела пред тебе бе-не мислам основни работи туку малку подетално, ке се почуствуваш ко аутсајдер нели?
    младост лудост а сега решил човекот да се смири-абе ајде :fubar:
    требаше уште првиот состанок да речам доста ама колку и некогаш да си ми значел јас почнувам да се ладам-се повеке и повеке :!:
    се ближиме кон крајот јас и ти-само незнам кој прв ке пресече :!:

3. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
  4. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Во случај некогаш да го читаш ова сакам само да знаеш...
    Ти се откажа од мене, јас од тебе никогаш иако заслужи. Е тоа е дефиниција за лудило. Како одеше песната..." Било што и да ти треба кажи ми зборови не избирај, ова срце уште игра кога ќе чујам твој глас дишам пак... "

5. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Дека го сакам најмногу на целиот свет и многу сум благодарна на Господ што го имам покрај мене и што ме научи што е љубов. :inlove: (би му го кажала ова ама спие) :D

6. Fridas

Fridas Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    205
    фалиш. секое проклето утро, секој проклет ден, секоја проклета ноќ.
    фалиш секоја проклета секунда!
    .. дури и кога спијам, подавам рака во полусон да те допрам како некогаш, ама креветов мој празен е.
    фалиш душо, ми фалиш мене, на срцево, на душава..
    фалиш за да можам уште еднаш да се насмеам...

На Domino и francais им се допаѓа ова.
  7. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Обожавам кога ме правиш љубоморна или ме провоцираш

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Боли што лажно ме љубеше.
    Имаше ли љубов воопшто?

Илузија..
    Благодарам за вистината.

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    значи така
    сонцето се забавувало со друштвото, а до сега два пати ја праша ангелка кога се видиме а знае каде живее таа-па дојди и во близна бе муфљуз :fubar:
    се гледа кој е кој во твојот живот
    јасно е се

10. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.281
    Ти се ближи роденденот, јас бев таа која ти го честиташе прва и кога бевме во врска и откако раскинавме, е нема овој пат да добиеш смс од мене со вниматѕелно одбрани зборови кои ќе те допреа секој роденден :x

11. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Те молам само да не ми ја заебеш и оваа недела. Само не оваа..

На Valentina.Vaki му/ѝ се допаѓа ова.
  12. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    Т И - Господ нека ти плати!!!

На Valentina.Vaki му/ѝ се допаѓа ова.
  13. maravillosa

maravillosa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    146
    Сакам да ти кажам многу работи. Но сваќам дека нема смисла. Веќе нема. Всушност немам поим зошто толку те сакам. Свесна сум дека не си ми ни единствена ни пак најдобра опција, но сепак те избирам тебе, онака без причина... Секој ден се плашам се повеќе и повеќе....
    Можеби не ти бев доволно добра, можеби те разочарав или можеби едноставно само ти здосадив...
    Ги гледам девојките кои трчаат по тебе, ти се обраќаат постојано и ти се пуштаат секој момент.... Грешка ли е што не сум како нив? Што не трчав по тебе, што не ти се лижев??? Јас знам дека сум премногу горда, несигурна, параноична, тврдоглава..... Но верувај дека те сакам повеќе од која и да е. Многу ме боли тоа што немаме скоро никаква комуникација. Многу сакам да ти кажам како ми е.... Да те прегрнам силно, да го почуствувам твојот мирис..... Сега не сме ни другари. Сега сме само познаници кои наликуваат на странци и кои преку денот само неколку пати ќе си пратат скришни погледи. Ми фалат твоите разгоовори. Те молам не ме заборавај... те молам.......

На Valentina.Vaki и kathy-style им се допаѓа ова.
  14. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Многу убаво напишано и иста ситуација сум и јас се пронајдов :) :*

На maravillosa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    Твоето присуство тотално ме исполнува, срцето забрзано ми чука и мислам дека летам. Тесакам многу. Ти благодарам за кратките но слатките искуства. :inlove:

16. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Некогаш дури и се плашам од таа моја карактеристика да заборавам луѓе, тоа мое премногу брзо преболувње на стари љубови.
    Се плашам, зошто знам дека всушност никогаш вистински не сум сакала и кога тоа тоа ќе се случи, ќе ме боли најмногу за се она што јас сум го правела на другите во минатото. А сум повредила многу луѓе, знам. И не било несвесно, и тоа го знам.
    Скоро и да нема девојка која на мои години барем еднаш не и го скршиле срцето а јас како да го немав.
    Не се заштитив само од болка, туку и од љубов.

И тука ми се појавуваш ти, најпрекрасен. Како да сум те создавала по моја мерка. Првиот половина час не можев да ги одвојам очите од тебе, те голтав со поглед.
    Ги имаш најубавите усни на светот, создадени за љубење.
    Никогаш во животов не сум почувствувала вакво нешто, никогаш не сум посакувала некој во оваа мера, никогаш, никогаш, никогаш.

И начинот на кој зборуваш, начинот на кој размислуваш, толку си опуштен со сите. Никој не успеал волку да ми влезе по кожа за толку кратко.
    А најлошото е што сме во позиици кој не ни дозволуваат да бидеме заедно. Дали ќе издржам?

Ме убиваш човеку.
    Не те сакам, ама те посакувам.
    Дури и премногу.

На karenin и Valentina.Vaki им се допаѓа ова.
  17. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Баш знаеш како денот да ми го направиш поубав,како да ме развеселиш и како да ме изнервираш.
    Јас те сакам ваков не сакам да се смениш,и уште еднш не сакам да слушнам дека сакаш да се смениш.Нема човек без маани којшто е совршен...па така и ти не си..но за мене ќе бидеш совршен секогаш..Уште еднаш ако кажеш нешто како вчера вечер ќе се скараме ...јас и ти така да си знаеш ...од тебе никогаш нема да ми биде доста и никогаш не си ми досаден..така да си знаеш....секое утро се будам за да ти го слушнам гласот и да те гушнам...незнам како си се најдовме вака толку слични.. секој ден се повеќе се заљубував во тебе... :l: :l: Уторово со сликава ми го разубави денот... :inlove: :inlove:

Прикачени фајлови:

18. Valentina.Vaki

Valentina.Vaki Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    580
    Оди си и Не се враќај повеќе,доволно ми беа грижите додека те мислев секоја вечер каде си и со кој си.Не ми требаш !!!!

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Шта да ти причам кад све знаш :D Ама озбилно. И не прашувај ме поќе!

20. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Дали само знаеш колку проклето секси ти стои одело? :wasntme:
    Те сакам покрај мене,во одело и со насмевка до уши.И со таа твоја колонска и твоите зелени кои секогаш ме смеат.Те сакам и ми недостигаш премногу.Навистина премногу...
    Ја чекам сабота.
    Ќе биде одличен ден.
    :*