1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    проклето ме нервира то шо незнам шо мислиш за мене. :@

2. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    И само ние двајцата знаеме кој е крив. Јас сум бе :D, не најозбилно сега!
    И сите околу нас тоа го знаат, го гледаат, го говорат. Баш ми е убаво што јас сум секогаш таа која расипува се околу-наоколу. Порано не ми беше, а сега, сега се смеам. Го правам последното нешто кое се очекува од мене.

Знаеш јас расипав две три љубовни приказни поради мојата несериозност. Може и нашата ја расипувам. И што дека. Што дека. Кога за мене љубовта е ова, што дека. Кога некој сака да ме љуби и да се вљубува во мене што да правам. :wasntme:

Со секое машко во мојот живот играм со отворени карти. Повеќето знаат дека знам да си го барам тоа кое мене ми треба.

И проклето добро сакам да си играм руски рулет со љубовта. Аха. Ризик е да знаеш дали некој ќе си отиде доколку ти го одбиеш. Или ќе се врати!
    Ризикот е возбудлив. Оној кога тебе те фрлам во канџите на некоја друга, иако знам дека е опасно, ама знаеш љубов, тоа го правам за да видам дали ти си мојата љубов.

3. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.872
    Допаѓања:
    7.329
    еден ден јас и ти пак ќе се сретнеме.можеби месеци ке поминат,можеби години но пак ќе бидеме очи во очи како некогаш.само тогаш сакам се да заборавам.да заборавам дека некогаш сум те сакала,да заборавам дека некогаш си постоел за мене.до тогаш сакам да бидат закопани сите спомени.добри и лоши.сите сеќавања кои ги имам за тебе да исчезнат и да не ме повредуваат.остани во минатото.таму ти е местото.

4. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нема да заборавам лесно...паузата добро иди...ама нема да видиш емоција повеќе од мене...а ќе те изиграм, не ќе можеш без мене, е тогаш јас ќе те скршам...имал емоција, ама не можело зааедно ради комплексите в главва на ниска вредност...ма гони ми се...уште ми пишува да не се секирам

5. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Уште малку, љубов.

Веќе збудалев. Така е кога она "ајде, уште малку" е веќе до својот почеток.

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    за малку си изгубил фина сум на парички во кладилница за малку -се случува
    сакаше утеха вчера, тешење го доби
    па што чекаш купи една труба и почни да трубиш сите да разберат и да те сожалуваат :fubar: арно реков јас ист си ко духче од партија :puke:

7. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    Толку ли е тешко да ме сфатиш? Па не верувам да сум толку комплицирана како што викаш, треба само малку да се потрудиш и да се ставиш на мое место па ке видиш дека жените барат многу внимание и љубов од дечко/маж. И уште нешто: Жените не зборуваат премногу туку мажите премалку слушат :wasntme:

8. Audrey16

Audrey16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    Ќе ти го пукнам носот!!! :D

На karenin му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
  10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја! Кој збор и да го кажам ќе биде премалку, нема да ја долови убавината на овој ден. Твоите сини очи кои сјаат посилно од сите ѕвезди на небото денес ми донесоа насмевка повторно и повторно. Искрена радост во моето срце, гледајќи те тебе до мене додека утринската светлина влегува низ прозорците, а твојот глас носи совршена хармонија и смирување, а воедно и сладок немир, трепет на срцето мое кое без глас го извикува твоето име. Секое твое движење во мене разгорува уште поголем оган. Љубовта која постои во мене за тебе е поголема од било што, посилна, поиздржлива. Кога сум до тебе сакам времето да застане, секој миг да е бескраен. Да го гледам секое делче од твоето тело, да го впивам секој твој збор во срцево, секоја твоја насмевка да ме грее, да те чувствувам блиску до мене, секој твој поглед, секој твој гест, секој твој здив. Би можела да пишувам за тебе до бесконечност, и знам дека доволно прекрасни и возвишени зборови за тебе нема. Само до тебе сум среќна и навистина живеам. Сакам со тебе да го поминам животот. Затоа што ти си единствената личност на светот која ми дава причина да живеам. Само ти постоиш во мене, во срцево и мисливе. Те сакам најмногу! :inlove: :l:

11. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Ти си делот од она моето се' за да биде комплетно за да се нарече така. Воедно си квалитативно и квантитативно најголем дел од тоа мое се'.

Сонце мое, сакам повторно ваков викенд!

Сакам што побрзо да почнеме! Не можам да дочекам! Убавини! :$ :mm: :l:

12. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    Мочко еден сега да те видам муабет не ти праам |(
    Малце ти беше тоа што воден си идеше дома :!:

13. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Опрај се.

14. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    До каде вака? Ах тој твој инаетт :devil:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
  16. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Си се пронајдов.
    Многу го сакаше, и премногу ако ме прашувате. Мислам дека ни самата не знаеше зошто и како, но го сакаше. Кокетираше со други, да се разбереме, и љубеше други, многу други… Но ја немаше таа искра во очите и таа насмевка на лицето како кога зборуваше со него.“ - Балашевиќ

На Whitecloud95 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Знаеш што?
    НЕ СИ ФЕР!!
    Две недели ни трага ни глас од тебе...па зарем не ти текнува на мене? Не можам да престанам да мислам на тебе а ти како ми враќаш...
    И на крајот што? Ми се јавуваш само за да се пофалиш дека си положил...океј и сеа што? Што да правам јас? Мило ми е за тебе...
    Не ме измачувај вака..знам дека мислиш на мене затоа што секогаш кога има добра вест прво мене ми кажуваш...знам...

18. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    ...љубов,моите зборови во оваа тема не испариле,ниту пак сум престанала да те сакам како некогаш.
    обврските ме влечат во амбисот т.н (немање време)...лежиш во моето срце ;) .

19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    чуствувам дека мегу мене и тебе се заврши
    само кој прв ке каже :?: знаев дека вака ке биде претчуствував :!:
    а во Среда требаше да направиме еден месец заедно и ај после мајка ми нека ми спомне мажачка :devil:

20. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Што би јас без тебе... не би сакала ни да размислувам :l: