Твое е да ме гушкаш. Мое е да се жалам дека ми е малце Баш ова е нашето. Никогаш доста од твоите раце околу мене. Се топам во нив.
Јас те чекам. Те чекам да се освестиш. Ги чекам оние денови во кои ги поминував најубавите моменти со тебе. Ја чекам мојава искрена насмевка да ми ја дадеш ти. Чекам да се раздени и да почнеш нов ден,да се разбудиш со никој до тебе а да помислиш дека ме нема. Да се прашаш каде сум. Да се двоумиш дали да ѕвониш или да ја задржиш гордоста. Те чекам да се вразумиш. А додека така... Имај убав ден
ти ветив знаеш? Дека ќе бидам покрај тебе кога ќе бидеш никаков,кога ќе бидеш среќен. Кога ќе бидиш до гуша со проблеми,кога ќе леташ во облаци. Тука сум...и ќе си стојам на зборот,иако ти ме туркаш со твоите зборови кога си депресивен. Твое е само да ми веруваш и да ме сакаш. И да не бидеш претерано депресивен.Не те личи.Ама воопшто. Само насмевни ми се. Ќе биде се во ред.Се ќе се среди.Можеби не веднаш,но ќе биде.Слушај ме.Не те лажам. Ми недостигаш ужасно.
Пријателе, таа нема да те чека вечно. Чувај го тоа што можеш да го имаш со неа, бидејќи ако ти не знаеш, ќе знае некој друг сигурно.
Ти ги сакам тие плави очи! Те саакаам цел! До мене! Да дојдеш тука и ќе си бидеме сами! Само ти и ја! Па има ли поубаво? НЕМА! Најубаво нешто - ќе се разбудиме заедно... Те сакам ко првиот ден!!! I'm in LOVE
Љубов моја! Нема поубаво чувство од тоа кога си блиску до мене. Со тебе секој ден ми е најубав. Срцето ми чука како лудо кога сум со тебе, гледам сјај во твоите сини очи. Имаш најслатки усни кои заслужуваат засекогаш да ги бакнувам. Ми требаш само ти. Те сакам најмногу!
Дојдовме до момент кога моите комшии почнуваат да не прашуваат кога ќе рипнеме во тавче Па и не е чудно кога и онака по цели денови сме заедно. Те обожавам дибеку мој...
утре јас и ти правиме сонценце 1 месец заедно а ти духче вчера кога пиша пијам кафе не требаше да ти пишам наздравје нека ти е туку требаше да ти пишам пази да не се засркнеш се каам зошто сум фина и љубезна со луге ко тебе што не го заслужуваат тоа-и прееска сватив дека всушност си ме следел без да приметам доброто е што отидов во друга насока а ти во друга
Овој период ми е премногу глупав! Ми се приближуваат многу машки, а тоа ме прави тажна, на еден начин. Не, заинтересираноста од нивна страна не ми го храни егото! Туку, прави да се чувствувам уште поглупаво во врска со тебе. Сфаќам дека ми недостасуваш и дека не се потрудивме многу, онолку колку што требаше. И сеуште секој нареден ми е се посувопарен и просечен. Колку и да прекрасен, убав, добар не може да биде како тебе. Затоа што јас те засакав несовршен и тоа е тоа што го сакам кај тебе!
Те обожавам! И биди посериозен веќе,и барем малку почни да бидеш рационален со раководењето на парите. Така ли фамилија ќе гледаш.Ти битно планираш и договараш,тоа најбитно...
После дооооолго време повторно го слушнав твојот глас. You make me happy. Сега ти си на ред да превземеш нешто. Се надевам дека ќе го дочекам тоа. Ма верувам јас во тебе Единствен си! Бар за мене
Не ме оставај,немој сега кога си ми највеќе потребен !! не го прави она што стално го правиш,немој барем не сега.. http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU
Ју ар со бјутифул со брада. Со брадa... си секси ооо је. Те сакам затоа што со тебе можам да им се смеам на оние лудаци кои само што ми прочита што правеле - тие лудите од Куманово, партиски не сум определена но ова е гром . Или кога ќе ми покажеш што направиле со нечија кола во Аеродром чинам. Те имам затоа што ми парираш токму така како што треба. Со тебе мечтаам за нашите убавини. Ете ова е едната од нив:
Ако веќе реши да одиш, што е важно кога ќе се вратиш? И дали? Кога веќе ми подаде пекол, така наивно и кротко, небаре е тоа само жарче од прва пролетна светулка, што е важно дали сум пламен или пепел? Кога веќе ми ги размеша сетилата за мирис, допир и вкус, што е важно кој ме има, кого имам? Оние што ме бакнале, не можам да ги вкусам. Оние што ме сетиле, не можам да ги помирисам. Оние што ме допреле, не можам да ги љубам. Quentin Scribbler Ете Квентин го кажал тоа на многу повешт и поубав начин одошто јас би можела , ама у главно тоа е тоа ...