пиши ми...ми недостигаш, зад маската што изгледам среќна сеуште многу боли...свести се веќе еднаш дека не е така ко што велиш...бар мене ми значиш...
Се чувствувам толку глупо периодов. Секој пат кога ќе ми кажеш дека ме сакаш се растажувам. И знам дека ти сум досадна со плачењето. Не можам доволно пати да ти се извинам за сите глупости, ама ќе ми се налутиш ако уште еднаш го кажам тоа.
го сакам секој момент поминат со тебе. Колку и да е лош,колку и да е одличен,го сакам. Колку и се противи некој на нашево,колку и не е во ред,те сакам. Колку и да си во ред,хепи или не,те сакам. Не сакам да ми недостигаш. Сакам да си до мене...
Добро зошто си толку глуп?Кога ГОСПОД давал памет под стреа ли си се криел бре? Ех и јас сум зелена у паметот ама не како тебе магаре едно
Престани да бидеш дете... Порасни, не ти доликува на годините кои ги имаш... Заземи став, имај свое јас и застани на зборот... Како сакаш да ти верувам кога гледам дека во очи ме лажиш и тоа за незначајни работи, а за друго како да ти верувам? А? А? А?
Ти недостасувам ли? Ти недостасувам ли како ти мене? Ме мислиш ли? Ме мислиш ли како јас тебе? Ме сакаш ли? Ме сакаш ли како јас тебе? Не,не.Не сум сигурна во тежината на мојата љубов. Дали те сакам.. Мислам дека те сакам.На некој разумен начин. Не онака како што би посакал,како од филмовите,на секое видување да ми застанува здивот,да ми трепери срцето.. Те сакам ли? И јас се прашувам.Секој проклет ден.Или се залажувам себе,а и тебе. Препуштам се на времето.. ..А дотогаш? Дотогаш сакам да ја чувствувам сигурноста која ми ја нудиш,топлите бакнежи,прекрасни зборови,силината на твојата прегратка.Се твое сакам. Ама збунета сум.
заради тебе ризикувам многу работи во животот..всушност цел живот ми виси на конец заради тебе,а дали заслужуваш?? свесна сум дека не треба да биде вака ама кога и да сакам да прекинам неможам,нешто ме кочи неуспевам да те оставам,а многу сакам..
Едно позитивно-барем ги нема веќе проклето глупавите изговори! Е тие најмногу болеа. Кога некој те лаже во очи а ти се правиш дека му веруваш, во име на љубов и мир и зошто сакаш да му веруваш и сакаш да не е вистина тоа дека проклето лаже. Каква љубов...
приметувам дека на моменти беше нежен, внимателен-од секогаш си бил внимателен можеби затоа што не си ме видел толку денови можеби фала ти за Штрумфовите филмот на твојот лап топ чајчето и тортата ја запознав мајка ти а на баба ти и дедо ти им бев ко дух
Те молам немој да ме баρаш утρе пρемногу,саκам да те изненадам со моето доаѓање.. немој да ми поставуваш многу пρашања за да не се издадам и со тоа да ми пρопадне сето замислено саκам да ти ја видам ρеаκцијата,сигуρно ќе мислиш деκа сонуваш.. ахх те саκамм
Не барав многу од тебе, всушност не барав ништо. Од човек можеш да бараш се` само не љубов, оној кој ја чувствува ќе ти ја пружи без да ја побараш од него.
абе муфљузче едно што ме провоцираш кога ке поминам покрај тебе кога имаше шанса два пати да ме запознаеш-во земја пропадна третиот пат ти сакаше ама не ти се исполни желбата-не сум крпа ти да ме газиш и сега ваква си таква си, онаква си-каква сум таква сум што ти е галје
Побогу,направи нешто!! Спојлер Се ладат чувствата..ме плаши иднината.Не сакам разделба..ама не љубам ни монотонија.Смени нешто.Те молам.