Имат многу работи што би му ги кажала. Ама ми е страв. Затоа подобро само би се поздравила со него, би ја почувствувала неговата топла рака и би остала тој да го води разговорот.
Te voglio bene assai, ma tanto tanto bene sai... Многу работи би сакала да ти кажам и имам храброст, но се`е без полза. Залудно е кога чувството не е обострано. Не сакам да се чувствуваш неудобно, вака е подобро, а мене ќе ми помине...веќе сум навикната. Среќна сум кога си ти среќен.
“... Во мојата крв има црвено животно кое пак ме прави СРЕЌНА. Дојди знам една убава игра, во темната долина, во дното на школките... Таму лудувам по твоите усни кои ми го крадат секој здив и секоја воздишка... “
Виде што е љубов??????????????????????????????? Ги виде????????????????????? Знаеш ли што е вистински да сакаш?????????????????????????????????????
Абе ќе те искршам..И се ќе ти ебам дома.Шо оде,шо лазе,шо трча...Шо лета..И мувите дома..И цефките..И тебе ќе те ебам... Извинете девојки на вулгарност,но морав...
Губи се изгубен еден!!!!!!ај што незнаеш што сакаш незнаеш што правиш и несакам вее да те гледам ти се дадов себеси нешто најскапоцено искреност и тело а ти како здрвен некој иди губи се и сонувај за некоја како мене копилее едно вече не си ми мил!!!!
Ајде спанкооо станувај сакам да те слушнам можеби од твојот глас ќе ми се одзатнат ушенцата Ајде муце мое најслаткичкооо станииииии !
И веќе не ми е гајле колку и што работа имаш да завршиш едноставно не ме интересира ДА СИ НАЈДЕШ ВРЕМЕ ЗА МЕНЕ ако немаш купи си го !
Тивка вода брег рони ! Те оставам да живееш со мислата дека постелата ја делиш со девојка така наивна , на моменти глупава , не толку љубопитна ,на која темен љубовен превез и ги покрива очите и не и дава да гледа , ја водиш за рака , безпомошна е и приморана да ти верува ,лабаво ја држиш , си ја одвел на работ на бездната. Тоа така е само затоа што јас така сакам. Како да не знаеш дека нема ништо полошо од лута жена . Ако си заборавил , јас ќе те потсетам...дека ако го скршиш моето стаклено срце , нема да можам да го составам колку и да се трудам , но со секое остро парче толку болно ќе ти ја распарам душата , што никогаш нема да заздравиш . Само сакам да знаеш , тоа е се
Те сакам и те мразам истовремено, не лажам, рано е за да те сакам....а те посакувам тоа со сигурност. Него, срце голем си бе, коа ке се приврзеш, и до кај ќе тераме вака???? Што сме ние?? Љубовници? Ми одговара до некои граници, али мораш да сватиш, ми значиш, па незнам до кога ќе можам да се воздржувам да не ти кажам се, ама баш се што чувствувам. И ако вака продолжи ќе морам да се тргнам од тебе. И ајде више, сакам да те видам, бакнам, па можда и силувам хе хе
Did I disappoint you or let you down? Should I be feeling guilty or let the judges frown? 'Cause I saw the end before we'd begun, Yes I saw you were blinded and I knew I had won. So I took what's mine by eternal right. Took your soul out into the night. It may be over but it won't stop there, I am here for you if you'd only care. You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your hand. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you. I am a dreamer and when i wake, You can't break my spirit - it's my dreams you take. And as you move on, remember me, Remember us and all we used to be I've seen you cry, I've seen you smile. I've watched you sleeping for a while. I'd be the father of your child. I'd spend a lifetime with you. I know your fears and you know mine. We've had our doubts but now we're fine, And I love you, I swear that's true. I cannot live without you. nd I still hold your hand in mine. In mine when I'm asleep. And I will bare my soul in time, When I'm kneeling at your feet.
се подготвувам злато ќе ме бендисаш? е па ако не ми погодат шминка едно друго, нормално за никаде дека ќе бидам