1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.218
    Фали да се чувствувам спокојно и заштитено во твоја прегратка.

На crazylady и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  2. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Проклета навика имам да уништувам сѐ...

3. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Помина година и седум месеци што помина, а јас само сфатив дека сеуште те немам научено каков си. Очигледно треба уште многу да почекам, па да видам што тоа имаш да откриеш и понудиш....

Инаку добра ноќ, те сакам, ама за инает не велам.... :) 8)

4. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.978
    Допаѓања:
    21.188
    Би му кажала дека едвај чекам да поминат уште 2 дена,да ја испратам тетката и да надокнадам за овие неколку изгубени денови!!!!!
    Ме фаќа криза миличок! :D :D

5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ги знам времето и местото на следната средба со тебе, тие се никогаш и никаде, тоа лесно се памти барем, но не можам да запаметам дека ќе треба да заборавам и за нас...

Уште чувствувам дека си тука,но тебе веќе те нема!
    Ќе морам да продолжам сама...
    А и да ти значев, ќе беше до мене во овој миг. Но не.
    И во право си, веќе не вреди.

6. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.738
    Допаѓања:
    6.709
    Зошто ми доаѓаш во сон секоја вечер ?!

7. Plejg

Plejg Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Нешто не е како што треба :( Сеуште се обидувам да дознаам што ???

8. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Ниту ти мене ме сакаше,ниту јас те сакав тебе.
    Ко битбули само за џабе си ги изгризавме срцата

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    го гледам духче од партија и ме потсека на тебе-само доброто е тоа што немаш толку брада ко него инаку ке земев жилет и ке те избричев :!:
    а гореспомнатиот што новата фотка е цел во црно изгледа ко бумбарче :D -изгледа дека е нешто тажен па затоа и сликата си ја сменил |( бог да чува и да брани
    еднаш лета во облаци, еднаш скиснат ко квасец-да се чудиш и да се крстиш е :wasntme:
    што не те пратат на работа во Аердром да не те гледам бе духче :^) а не вака тргни на една страна ти, тргни на друга страна пак ти :doh: :swear: ако не е истиот ден тогаш за неколку дена пак налетувам на тебе-значи да не можам од дома да мрднам :tmi: да земам еден стап, и да те избркам од околинава :D

10. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Љубов, и јас се сеќавам на некои моменти. Не си само ти тој кој што памти што ни се случувало.

Ти текнува кога се шетавме по снегот тој декември. И кога јас со моите скинати чизми кои пропуштаа вода не дозволив ништо да ни го расипе тој ден, дури ниту моите мокри чорапи и замрзнати нозе, па ти пеев а ти ме снимаше.

На Cacy, Libera, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.676
    Допаѓања:
    4.646
    Ако не ти речев и не се налутев , немаше да ти текне нели ?

12. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    И кога ме повредуваш,те сакам.

13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    едвај чекам да дојде утре за да те видам :* :hug: мечуле
    ко детенце си
    девица-љубопитен ептен ко мало детенце си
    сакаш да ги чуствувам твоите рачиња, толку фини, мили :*

наместо да ми кажеш убава духче, викни ме по име-знаеш како се викам, ме знаеш година и нешто па кажи ми го тоа во лице
    биди маж да ја видиш мојата реакција :fubar: :D
    и смисли нешто покреативно наместо се едно исто да слушам :D и наместо да се прашаш зошто срце не се врти, можеби и се смачило од мојов глас :?: една труба нон стоп труби :D
    година дена да ја гледаш една девојка околу тебе и во твоја близина, и да не и кажеш дека ти се допага-значи немам коментар :x
    истава не друг ке има, ке се омажи а тебе уште ке ти се допага :fubar:

14. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    А ти не ме ни погледнуваш!
    се заебавам бе,мислиш имам време на тебе да мислам? ја имам оценки за поправање.. :P :D

15. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Абе ти да не имаш некоја мазохистичка жичка во тебе? :D

Ке те средам јас без гајле.. ;)

16. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.519
    Допаѓања:
    18.509
    Море море што си развежбан! Пу пу пу да те серат кокошките! :D значи решен си да станеш многу згоден. Само сакам да знаеш дека јас те сакам и ваков каков што си!

17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ми идат мисли на ум и си мислам...па да,мораше таква да најдиш,селанка,уствари повеќе сељачка од село ( и тоа оваа ептен се гледа каква е никаква, да не ги вреѓам другите девојчиња, пошто си има и паметни), помала секако, пошто само таква можи тебе да те трпи и да ја вртиш, како што претеруваше, иначе друга тешко. Ти велев јас таква да си најдиш, во право сум била, иначе никогаш нема да најдиш нормална женска. Ску*чено ми беше од се, сите твои капризи и правила. Будала јас што трпев, ама добрто, ми одговараше мене да сум со еден, а и таква сум, неможам да ја цепам љубовта,кога сакам еден,го сакам со цело срце, а и не можам ко тебе со повеќе,одвратно е тоа. И којзнае колку си ме варал и низ годините...
    А ти никогаш така нема да знаеш вистински да сакаш,знаеш зошто? Еднаш се вљуби,се осеќаше колку имаше изгубено глава, но не се бореше и го изгуби тоа,а сега,се што целиш е само секс, а така верувај никогаш нема да чувствуваш нешто долгорочно, како што се колнеше, а и како што можеше да биде, ако беше ко на почеток. Ама готово.
    А неа, ја жалам кутра, ќе ја скапиш лажење и вртење, не знае што ќе си трпи и пропати. Уште од почеток не и се постави искрено, не па за понатаму. Шо се занесуваш бе ти, дека си Хју Хефнер? Ахахах :rofl: далеку си од тоа, гревче. Не сакаше да си нешто кога можеше, сега нема ни да се потрудиш да бидиш. А тоа што го правиш еден ден ќе запри, а тогаш ќе видам баш...
    А и се врти кругот, ќе ми падниш в раце некој ден...Тогаш ќе се моите 5 минути.

На Libera, Mrs.Cuper и AnaMKD им се допаѓа ова.
  18. UnordinaryOne

UnordinaryOne Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    2.634
    Не, не ме повреди ти....како самата да ти дадов остар нож и наивно ти го oткрив срцето...Не губеше време. Воопшто. Чекаше погоден момент. Толку ли уживаш да гледаш болка и поразеност во мојот поглед? Што си ти, мазохист? Не можам да ти кажам дека си идиот, кретен....но едно си...бесчувствителен! Ти си егоист. Мислиш само на себе. Мојот поглед беше отворена книга..ти дозволив се да прочиташ од него.Ти продолжи понатаму и како прашина ме избриша од својот пат. Го имаш мојот благослов, уживај во животот!
    Но...знаеш што е најболно? Тоа што знам дека ТОКМУ ТОА и ќе го направиш. Како никогаш да не сум постоела во твојот живот. Како никогаш да не ги распослав своето чисто срце и тело во твојата валкана постела. И чекав....чекав да ми пружиш љубов и внимание, го заслужував тоа. Барав само внимание. Добив животна лекција.
    Сега морам да бегам! Разбираш ли, се плашам дека ако повторно ни се вктстат патиштата јас повторно би можела да потклекнам пред тебе.
    За тебе се е само игра, а јас се борам со сопствените чувства...моето срце ќе победи. Го жалам твоето, во него вечно ќе водат војна егото и љубовта!

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.738
    Допаѓања:
    6.709
  20. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на: