За Нова сакам пакетче со 30 вакви маички. Значи имам потреба од најбели маички за да си ги носам под блузи. Може и црни. Но други бои не. Се продаваат во Стружанка. Им кажав чао на бодињата и сега морам да имам вакви маички.
I finally understood what true love meant...love meant that you care for another person's happiness more than your own, no matter how painful the choices you face might be." Ајде бе најди си некоја, да те видам среќен, како очите ти блескаат, како ја шеташ гордо, како и ја држиш цврсто раката и ја гушкаш.
не свакам што ти текна вчера да ми се јавиш да се направиш важен пред другарка ти или навистина ти недостигав духче, за пешачење на Водно беше тооотали рајт-паметен си ти, си знаеш каде е најубаво како што природата умее да те релаксира, никој не умее
Знам дека едвај го чекаш тој момент Верувај истото го очекувам и јас,моментот кој што е вистинско уживање ... а до тогаш Не заборавај дека те сакам повеќе од се
Те сакам, те сакам, те сакам! Незнам дали друг пат би чувствувала ваква детска, невина, наивна, чиста љубов. А се плашам да ти го кажам тоа, се воздржувам, се плашам да покажам дека ти си моето сè, мојот живот, мојата надеж, моите соништа... Се надевам дека го знаеш ова, дека и понатаму ќе бидеме среќни, многу среќни. И се надевам дека ќе биде засекогаш.
Не се согласувавме за многу работи. Всушност, не се согласувавме за ништо. Постојано се каравме и препиравме. Но, покрај сите разлики, имаме едно нешто заедничко. И двајцата сме луди еден за друг.
ти на мене нешто да не ми дозволиш за што ме мислиш ти мене бе нешто што ни јас сама не би го прифатила-позирање ко модел за скулптура тоа беше тест да видам како ке реагираш ти-нели како сегашен партнер
еееееедвај чекам да те видам.... знам дека нема да биде за брзо но...барем денес ме изненади. ми недостасуваше разговорот со тебе. онака како што само ние си знаеме..
Беше една убава летна вечер кога се запознавме. Секој ден се подобро и подобро се запознававме, така и станавме добри пријатели. По некое време ти ме натера да се вљубам во тебе иако ти немаше намера да ме засакаш. Но јас те засакав, ти беше мојата прва љубов. Eден ден ти го признав тоа, но од тебе никогаш не очекував да ме засакаш. Еден ден ми рече дека и ти го чуствуваш истото спрема мене, знаеш ли подобро да не го кажеше тоа...Зошто ме излажа? Зошто кога не ме сакаше? По некое време ние двајцата бевме заедно, ''се сакавме''.. Подобро кажано јас сакав но не бев сакана. Ти за мене беше целиот свет, не гледав ништо друго освен тебе, најмногу те сакав... А ти, што направи ти? Ти ме повреди најмногу што можеше, си замина. Знаеш ли колку е тешко пријателе да сакаш некого со целото твое срце, а тој само да си замине, да те остави туку-така? Јас знаев дека ќе биде вака, но сепак бев со тебе....
Знаеш, некогаш си уште длабоко заклучен во срцето најдолу, некогаш испливуваш на поврина а некогаш со денови не се ни сеќавам дека си бил дел од мојот живот. Ќе те заборавам јас целосно не грижи се... а ти ме заборави ? доволно ми е да го слушнам само тоа и после....
Љубов оставена на милост и обратно на сонце и дожд на се што полека полека уништува на туѓи тела, погледи и допири препуштена на туѓи денови минути и часови но таа секогаш сонува исто ти мене јас тебе -таква е нашата
духче, ти мене ме следиш и на ф.б. што чекаш ГПС постави ми се прашувам дали си ти воопшто нормален дефинитивно не гледам неделава си прва смена на работа-како ти се станува толку рано па кога ме гледаш мене и не ти е досадно, ништо не те боли очигледно ко мелем на рана сум