значи така духче-ова звучи ко да сум вештерка да не ти направам магија бог да чува и да брани јас на тебе сум ти чудна и затоа ти мене ме избегнуваш-толку шанси имаше да ме запознаеш ко човек кој ти е крив кога ти се плашиш и што ме гледаш мене физички изглед само па со паметот кој го имаш на 24 години нормално дека не расмислувам ко тебе јас на 28, и не се движиме во исти средини, не познаваме исти луге и комуникација исто-секако дека сум ти чудна ти признаваш само малолетнички и студентки и ко другарка ти од партија Е-затоа јас сум ти чудна ке морам да се воздржам од коментари ако те сретнам на улица да не настрада другар ми
Не си ни свесен колку насмевки ми измами додека разговаравме, многу ми е мило што веќе не си лут на мене... Ветувам дека нема никогаш повеќе да те разочарам, само посакај пак да си со мене
Ѓубре преварантско е стварно не си бил човек..Уште да можам и да му кажам дека сакам да го мразам веќе не се трпи..
Одвај чекам да те видам во недела! Ќе се изнауживаме толку многу како што не сме се изнауживале оваа недела! Љубовно ручече.... Ај лајк јоур ајдиас ... Ми фалиш море! И дај веќе искочи ми од памет,треба да учам!
Не сме веќе истите и никогаш нема да бидеме, се што било поминало, ама дали ке ни даде животот некогаш друга шанса на нас двајца, дали судбината не планира... кој знае
You naughty, naughty boy. I know what you're doing. И нема да те прекинам ниту да те прекорувам ако уште еднаш те фатам како мастурбираш во мое отсуство, во обид да избегнеш брачни должности или имаш главоболка или е празник на импотенцијата.Гони се у пичку матер. А на колешката порачај и дека птиците умираат пеејќи. Посебно сколовранци како неа. И раскажи дека ни ја имам прочитано, ниту гледано ама пораката која ја носи насловот е валидна и јасна. И дека поседувам одлични боречки вештини. И не ми смета да ги промовирам на местото на злочинот каде ќе ја затекнам на дело без разлика дали е јавно. И дека ќе ја објавам во било кој дневен весник без разлика дали нештото ќе има ефект или не. Прибери се на време, ова е опомена пред исклучување. Не си малолетник, ти си возрасен оженет човек. За сите кои се соочувате со ваков или сличен проблем, само повелете. http://shesahomewrecker.com/ Да беше барем како некој од моите потенцијални швалери. Ми купи златно ланче во вредност колку просечна плата, чисто од пажња. Тебе оваа ќе ти купи само карта во еден правец во неповрат.
Ајде сите еден громогласен аплауз за сељакот!Браво!Браво!Браво! Си се врати со сељанката,ако ти е.Сега бидете си бедни и двајцата. Ти беден,она грда а јас поубава од вас двајцата заедно.
По незнам кој пат ти благодарам за преубавите моменти поминати заедно ... секоја насмевка воздишка ,бакнеж, прегратка.... знаеш дека ми се најважни !!! ТЕ САКАМ !
баш читав и за твојот хороскопски знак прво време внимание-после ве остава да пораснете со проблемите чекај бе не сум квасец па да раснам пораснав веке млада жена сум со други зборови не обрнувај внимание толку многу и не се замарај со една Девица-џабе се мачиш не за друго и некои интересни работи за мажите заклучок-ти не сакаш да си во врска со мене очигледно, се почна ко на другарска основа затоа не си ни ставил статус во врска свакам јас-многу подобро од колку што ти мислиш каков што ми е животот сега-каша попара, трчи ко луда наваму-натаму работите да тргнат кон подобро, се каам што сум статус во врска не требаше избрзав мислев да го скријам тоа, ама неможам и што е најлошо не можам да ти кажам те сакам, да стекнам доверба во тебе ниту да се опуштам во твое присуство-потребно е време
Најмил мој, посакував толку многу нешта со тебе, се радував на се со тебе, летав во облаци на твоите планови за нас. Што ми значи твојата, мојата, нашата љубов кога се толку многу боли? Што ми значи? Не можеш ни да ме прегрнеш и утешиш кога сум бесна и лута заради тебе, кога сум навредена и сум помала од зрно песок. Не сакаш да направиш ништо за да не извлечеш од овој амбис во кој што сме. Можеш многу да направиш кога не би се трудел пред мене да се представиш како мажиште. Те сакам онаков кога после љубење ќе се припиеш до мене како маче, кога ќе се ослободиш од сите тежини и си соголен целосно. Не те сакам повеќе ваков, не ме усреќуваш и не ме исполнуваш вака. Жалам, ти си тој што ги крена моите критериуми до небо, а сега не ги исполнуваш. Жалам...
Вечерва посебно ми недостасуваш, гледав слики од нашите убаво поминати вечери, од нашите заеднички мигови и сега ми е тешко што сето тоа заврши на најглупавиот можен начин.. Да, знам, јас сум виновна, можевме многу да имаме, можевме многу да направиме, само ако не избегав така од тебе... Ужасно ми недостасуваш... оваа далечина ме убива... Дали ќе те видам пак некогаш?