Не сакам да се заљубам во тебе, зашто знам дека ќе биде лошо и ако сме заедно. Лошо ќе биде по мене. Ама кого срцево слуша...
Бахахаххахаха Со мене не,не ќе ја имаш таа шанса веќе,но барем со другите ко за прв впечаток биди така љубезен хахахаха
Оставивме да не’ одвее ветрот полесно од есенско лисје. Со неподнослива леснотија брзаме кон патеки кои разделуваат.. Јас - на север, ти на југ. Такви бевме секогаш. Ако. Нека е. Брзо ќе те преболам. Ветувам.
If the days can`t allow us to see each other, memories will, and if my eyes can’t see you, my heart will never forget you.
премногу сме биле различни, како што сам си кажа ти си крив, и крив си да сме останеле пријатели абе ајде : секогаш ке си бил тука за мене ти дадов време да размислиш-една недела ке видиме што ке биде
Топлинава од собва веќе исчезнува... Слушам една од твоите омилени песни. Мене веќе ми е најомилена. Надвор врни а покрај мене празно место...Ужасно ми недостасуваш. Се би дала моментално да си до мене...Чувствувам немир,но не знам зошто. Ми требаш и едвај чекам да дојдам да те видам
Десило се када се нико није надао. Трајало је дуже од предвиџеног, а краче од очекиваног. Завршило се као да никада није било, а било је ...
Добро знаеш дека не сум од оние луѓе кои се заљубуваат секој ден нели?И ако сум одлучила да застанам покрај тебе не значи дека имаш право да правиш што сакаш.И не ме нервирај дека јас не сум ти правела муабет.Ми скисна веќе јас ако не ти пишам прва или ти се јавам или дојдам да те видам ти забораваш дека постојам и потоа ми велиш зошто не сум ти правела муабет