Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. an4ii

an4ii Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    441
    Ми недостигаш во секое отчукување на моето срце, во секое трепнување со моите очи, во секоја секунда од времето и во секој момент од денот. ТЕ САКАМ злато мое. :inlove:

2. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    На крајот јас испаднав онаква каков што се плашев да не се покажеш ти.
    Секогаш јас ги зафркнувам работите и не сакам да си дадам објаснување на себе зошто е тоа така, затоа што вистината можеби нема да ми се допадне. Ама ќе кажам. Гордост! Глупава гордост, случајно некој да не ми го повреди егото. И, што постигнав со тоа !? Ја имам гордоста, имам дигнато его до небото и назад, но те немам тебе. Ама знам дека и овој пат ќе попуштиш, затоа што ме сакаш. Ќе видиш!
    А за понатаму, ќе берам памет. Само уште да знаев каде се бере... :(

3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја, немам зборови со кои би можела да опишам колку сум среќна. Срцево ќе ми излезе од градиве, сакам да те гушнам и да не те пуштам никогаш. Со секој поглед твој кон мене ме растопуваш, ме разнежнуваш. Твоите сини очи сакам вечно да ме гледаат. Убавино моја, со тебе ми е совршен животов, за тебе вреди јас да живеам и да се будам секое утро. Ти си причината заради која дишам и ништо не ми е тешко. Кога сум до тебе не постои болка, тага, страдање. Постои само неизмерна, најчиста, најискрена љубов. Ти благодарам што постоиш, што те има, што си тука. Ми значиш најмногу. Те сакам најмногу! :inlove: :l:

На vinozito1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не треба да си нормална девојка за дечки ко тебе-она што тебе ти треба е девојка за забава,a не раце ти се треселе, :l: од гради ке ти излезе, се тресеш ко не дај боже треска да имаш |(
    кокета а јас уште мислам на тебе :punch: речиси цел ден :envy: ке ми помине да но ми треба малку време :!:
    џабе ти се годините ко си недозреан во паметот :fubar:

5. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Би дала скоро се за да може тоа да биде поразлично. Да знаев дека ќе биде вака можеби и таа ноќ ќе се одалечев од сите вас.

Скршена сум поради тоа што ти си скршен. И да ми го кажеше сето тоа уште тогаш ќе им се јавев да ги прашам што к.р им е. И како може да бидат такви педерски копиљаци. За да ми објаснат дали, а и кога успеаа да заборават што се ти си направил за нив. За да ги потсетам дека само ти си ги прибрал кога во Америка останале на цедило и немале работа ниту покрив за спиење. Да им кажам дека ти покрај тоа што си морал да одиш на две работни места и покрај тоа што дома сте биле без скршен долар, ти без збор си ги носел секаде со твојата кола. Ти си им нашол на сите нив работи. Дека мајка ти ги прибрала под ваш покрив, ги хранела секој ден и не ни им побарала ништо.

И сега тука тоа да го прават. Мали мали најмали човечки умови кои лесно подлегнуваат на суетата, егото, балканскиот фраерлук, скржавоста и себичноста. И неспособноста да се радуваат за среќата на другиот!

Можам да сфатам за двајцата од нив зашто така се однесуваат. После таквото нивно минато ваквото педерско однесување гледам од каде им се создало. Воедно гледам и колку биле слаби за дарување нешто како благодарност!
    Но не гледам ништо човечно во третиот којшто од бебенце имал се и татко му се му дарувал. Е тој поради кого највеќе требаше да си одам таа вечер никогаш нема да го разберам. И уште си сака да не види разделени. Само се бутка каде што нетреба. Безвезе.

Инаку ти кажав дека Те Љубам? :inlove: Не те љубам повеќе од сестра ми ама тук си некаде.
    И Честито нови чевли. :)

6. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    За некој си само некој,ама за мене си цел свет.. :* :inlove: :l:

7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    "шо ти е филмо џубре" :fubar:

На Valentina.Vaki му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.260
    Допаѓања:
    91.917
    Ти благодарам што правиш секојден да се чуствувам сакана среќна и сигурна ... Фала ти за убавите зборови што ми ги кажа пред неколку минути ... Те сакам повеќе од се и сакам целиот мој живот да го поминам со тебее !!! :inlove:

9. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
  10. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Не знам зошто се надевав дека денес ќе ми пишеш.. онака... барем збор-два... барем да ме прашаш како сум... да ми го доразубавиш и онака убавиот ден...
    Ми недостигаш... :*

11. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.475
    Душо моја, едвај чекам да те видам.
    Повторно да се шеткаме низ парк, фатени за раче.
    Љубов. :inlove:

12. sever123

sever123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    98
    Не..
    Не бевме љубовници...
    Никогаш...
    Само, понекогаш се гледавме, кога нас не не‘ гледаа...
    Тоа е се‘...
    А сега е некаде...
    Некаде тука далеку...
    Некаде таму близу...

На Cacy, crazylady, martinuska и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681

На sever123 и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  14. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ни лека нок не си ми пишал :fubar:
    се гледа колку јас тебе ти значам-се е јасно :!:
    и немој со тие тажни фацички, изгледаш смешно,или можеби чуство на вина :?:
    ке преживеам не беше врскава којзнае колку цврста :wasntme:

15. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    Жал ми е што некој друг ќе ги плаќа туѓите грешки. Жал ми е што и тоа некој друг си ти.
    Не знам дали ќе успееш да го поправиш она што е расипано и бљунтаво буквално.. дури и на мене ми се повраќа од мене.
    Не сум лоша, ама навикнав така да се однесувам. Заборавив како е и кога некој добро се однесува со мене. Понормални ми се некои други работи кои и ако ги напишам тука ќе изгледаат како претеризам, ама тоа е вистината.
    Повишен тон, навреди, понижувања - мал дел од моето минато секојдневние. Сега и кога ќе ми речеш дека не знаеш да викнеш и да се караш, тешко ми е за верување. Јас се хранев со тие караници, се задоволував со самото тоа што е сеуште до мене и што колку-толку изговара нешто.. Глупава.

Ете, не барам ништо од тебе.
    Не барам да ми симнуваш ѕвезди, нити да бидеш секогаш тука. Зошто знам дека и ти ќе си отидеш, само знам и дека полесно би те пуштила, зошто на тој начин повеќе не планирам да се врзам со никого.
    Само биди тоа што си сега засега, доволно ми е. Смеј ме, гушкај ме силно и гледај ме во очи така длабоко како што знаеш. Тогаш зборови не ми се ни потребни.

Биди свој и нека трае до кога требало..

На Cacy и Libera им се допаѓа ова.
  16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Со тебе срцето ми зема воздух, не знам како поинаку тоа да го кажам. Ме смирува, ми дава надеж, ми носи радост, ме прави посилна, ме прави целосна.

Драго ми е што и двајцата сме на истите бранови, со различни бои. Така и нека остане.

Ох, таа пуста Љубов, колку е тешка и лесна истовремено! Ко гратис крилја, ама и неа да ја носиш +.

17. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Што си мислиш гајле ми е? Епа да ти кажам ич.
    Прави што сакаш, оди со кого сакаш само немој после пак да идеш кај мене велејки дека ме сакаш, остани си со тие кучките таму :!: ;)

18. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    немој да се мачиш да мислиш
    јас и ти завршивме
    приметив дека ти се плашиш од мене-пази да не те изедам :fubar: :D |(

19. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    а можеби веке си нашол друга :?: е муфљуз бе :swear: ако е така Господ ке ти суди :!:
    навистина ако поминам низ тој дел од градов,несакам да налетам на тебе :!:

20. Audrey16

Audrey16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    Те сакам и сакам да ме гушнееееш :*