Викендите без тебе ми се напорни. Сакам кога си тука, иако не сме постојано заедно. Ја сакам сигурноста на твоето присуство во градов. Само вдишувајќи го воздухот, чувтвувам како го мирисам твојот здив, мирис. Сакам да дојде утре , да ме прегрнеш силно. Иако не сум ти кажала се чувствувам сигурно кога во автобус ме држиш за половината силно , а возачот ко да вози компири. Така смеејќи се ме бакнуваш за челото. Еве , баш во овој момент се потсетувам на тие моменти и се смешкам. Те сакам
Уживам со помислата дека не те познавам целосно, ниту ти мене. Го имаме целото време на светот да се запознаеме и дознаеме еден со друг.
Недела е. Неделите секогаш ме потсетуваат на тоа колку малку ти значам. Поминувај се, забавувај се, и ти и јас знаеме дека утре пак ќе бидам тука и покрај се. Не се работи за тоа што сум заљубена или затоа што така треба. Едноставно сум се помирила дека нашиот однос е таков. Можеби подобро од ова не ни знаеме... Знам, вечерва сигурно ќе се јавиш. Нема да ти кренам. Вечерва не сум расположена, се разбираме нели?
Убава ноќ а срции... Абе во сендвич ме ставивте, ти од една страна а куче од друга...ама битно најтопло и најубавко ми беше... Ај нека ти помине запчето мило...
сакам да те видам утре пред колоквиум !!!!!!!!!! иако знам дека термините ни се баш спротивни, и дека нема да те видам на тоа место кај што секогаш те гледав.. сепак се надевам дека ке те видам.. многу ке ме смири тоа..
kamo sreka da ne te sretnev voopsto..zivotot ke mi bese mnogu poubav bez tebe.,iako si tatko na moite dve deca nemozam veke da izdrazam...zaludno cekam da me sakas ..samo se lazam samata sebe...ti neznaes da sakas ...
Глуп, туп и неупотреблив!!! На таква вест, се вика „Честито, да е живо и здраво“... а не „Престани“ сељак си! што дека те сакам и го знаеш тоа и ја мислиш ќе те трпам, мало сутра!!!!!
Аааа многу сакам да те гњавам и да се тепаме, знам дека неможам против тебе ама тоа ми се допаѓа многу
а се јавуваш а? ПРЕСТАНИИИ сега ти! уф да си ми блиску ќе те тепав! море ти фуфка гад еден, епа сеа ко шо ми е гајле за тебе има да се ситам коа ќе молиш!!! А ќе молиш
Ти благодарам за најубавата вечер,одамна не сум си поминала толку убаво,исполнето! Зошто поминува брзо времево?! Дај нека застане бар кога сум со тебе! И да знаеш колку те сакам и што би ти сторила сегааа,ух!
кај си една недела те нема постојано мислам на тебе да не ти се случило нешто?ајде пак јас сама ќе дознам глупчо еден....
Ова е се што би му кажала сега во моментов ... текстот кажува се ... http://www.youtube.com/watch?v=hMMnQbfQ ... re=related