Има ли ден за нас, да откријам дека сум жива, Да фрлам превез од страв и страст, да потпишам дека сум крива... http://www.youtube.com/watch?v=Dlq8gIZ3_bg
Ако сакаш да влезеш во мојот живот,вратата ти е отворена,ако сакаш да излезеш вратата тие отворена....само не дреми на вратата,луѓе поминуваат.
тоа што ти пишав дали сакаш да знаеш што ке ми кажат утре на гинеколог(болки во градите после циклус) ми велиш да-мала тест проба дали сеуште ти значам а 3 дена не ти текнува да ми пишеш и една тажна фацичка леле леле-сум те карала абе муфљузче не ти пагам јас на тие финти
Љубов моја! Повторно и повторно денес направи да почувствувам дека навистина сум жива. Живеам само оние моменти кога сум до тебе. Колку е убав светот тогаш! Колку возвишено се чувствувам кога ќе ги видам твоите сини очи. Сини, блескави, најубави! Те сакам најмногу!
Сакам да си направиме ваква торта и да играме шах И при играта да ги јадеме сите освоени фигури Спојлер
Денес е еден од оние денови кога сум свесна колку многу те сакам. Се смешкам кога ќе ми текне дека буквално сите се сомневаа во нас. Да не видат сега сите тие што зборуваа глупости и ни даваа рокови на употреба. Ме правиш толку среќна, се омажив во љубота на мојот живот. Лове ју+плес по газот затоа што тоа е нашиот стил
Мене ме боли секој допир и секој збор упатен кон мене, со нежност најдобро ме убиваш, ме болат деновите кои минаа ме боли се што се случи се она низ што минавме И да, се плашам за нас Ти Јас и нашата приказна. Останува да боли.
Толку ли ти е тешко да направиш нешто за мене што ми значи? Незнам навистина што да очекувам некогаш од тебе...
Ме сакаш ли? Толку ли малку ти недостигам? А,да знаеш само колку се борам за тебе.. Те молам не се оддалечувај. Биди искрен и сакај ме вистински. Да го почувствувам тоа иако сме километри разделени. Ми треба недела со тебе. Ми требаш ти.
Сакам да ти кажам дека те сакам највеќе од се на светов. Те обожавам повеќе од се. Друго сакам да ти кажам дека ми фалиш многу многу многу.. Сакам да те видам, да те гушнам, да те бацам...Ти си срце МОЕ И САМО МОЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!
Vaka e najdobro. Jas ne mozam da se nosam so tvojata stalozenost i smirenost, a ti ne mozes da se nosis so moite nemiri i bolno minato.. Se naviknav da gubam. Da preboluvam. Da pisuvam zborovi za kraj, a srcevo da mi se kine povtorno i povtorno sekoj pat... Zosto ne mozam da gi isklucam emociite i sprecam da se razvivaat dodeka sum so nekoj. Zosto se predavam i veruvam ete, a sekoj pat toa se pokazuva kako mnooogu pogresna rabota, za zal. Bidi srekjen, dobar covek si. Jas kje preziveam kako i da e.. cudno kje mi bese da se rodi ubavo nesto, ova losoto mi doagja samo kako dnevna doza potsetuvanje deka za mene ljubov nema. Dobra nokj N. Zal mi e........
Сакам да имам моќ да го вратам времето, посакувам да не ги кажев работите кои ги кажав, да не ги направев нештата кои ги направив... Посакувам да не те повредував толку, а знам дека го направив тоа, свесно...