Што да и кажам гордоста каде ја има нема љубов......би требало да слушаме со душата и да љубиме преку сетилата.Љубовта доаѓа преку срцето,а не преку очите поточно преку физичкиот изглед.
Те имам. Доволно ми е. Само јас и ти. Ние. Не. Никогаш не би ни помислила дека е навика. Секој би се зачудил но,ова е љубов. Љубов од оние за кого живот даваш. Љубов од која очите ти светат кога си со љубениот. Толку длабоко што не може да се опише. Премногу добро. Совршено. И врвот на се,реално. Ти си ми се,навистина.
браво бивши почна и да ме сонуваш и кога не сум до тебе а ти духче како и стандардно со автомобилот вечер на улицата каде што живеам завчера и веднаш дим да ма нјама-пази да не ти скокнам од балкон не си нормален жими се нормално е да налетам на тебе и ти на мене-каде живееш ти, каде живеам јас и те гледам навака натака па стави се во црна врека и скриј се некаде или стани меурче и испари во воздухот а како што се шириш богами и тоа ке стане немој да пешачиш ке ослабнеш коска и кожа ке станеш
Не ми се чекаат уште три саати за да те видам. Спојлер Ќе те киднапирам, да знаеш. Само јас без откуп работам, штом те земам еднаш, не те враќам.
Те мразам бе гомно едно ненормално умри да ти ебам се по список да ти цркне се околу себе уффффф сељак еден не ме барај никогаш повеќе умри умри умрииииииииииииииииии ако не умреш јас да умрам сега на лице место!
You have to let me go, oyu have to push me away... Зошто инаку јас никогаш нема да си заминам. Сега или никогаш. А двајцата знаеме дека нема фајде од ова, и дека само се измачуваме. Барем јас се измачувам. Не сакам да си одам, ама ако останам, нема ништо добро за мене. Затоа мораш да ме пуштиш.
Ти си единствениот кој остана да верува во мене.. кога луѓето од кои очекував подршка и разбирање ми свртеа грб, ти беше тој што остана до мене и ми рече: Јас ти верувам.. Ти благодарам за тоа.. Те сакам
Мислам дека во главава ги извртив сите можни сценарија за тоа кога и како ќе си дојдеш... како ќе ме изненадиш... каква ќе биде нашата прва средба после се`... А од тебе ни трага ни глас... Боже... мислам дека полудувам!
Што би му кажала... Тој веќе знае. Со поглед. Со помисла. Со насмевка. Со допир. Со бакнеж. Со песна. Со збор. Со цртеж... Засекогаш млади.
Зарем се претворивме во навика? Ништо ли не остана од страста, возбудата и љубовта меѓу нас? Очајно ми треба одговор на ова прашање..Се чувствувам изгубено.
Missing someone isn`t about how long since you`ve seen them or the amount of time you`ve talked to them. It`s about that every moment that you`re doing something and wishing they were right there with you... I miss you so much, I wish you were right here, with me...
Што би правела без тебе Те сакам секој ден повеќе и фала ти за секоја минута што ми ја посветуваш да ми докажеш колку ме сакаш,ти благодарам што ме подржуваш во се и што гледаш да ми помогнеш колку што можеш,ме научи на многу нешта .. ти го заслужуваш најдоброто и секогаш ќе гледам да не те повредам на ниеден начин... Те сакам повеќе од се
си сакал да ме изненадиш мене најде да ми глумиш лудило бе море допрва ти ке свакаш која бев јас во твојот живот ама доцна ке ти биде верувај бегај духче од мене ке бегам и јас од тебе ама партијата е таа што прави кога тогаш да се сретнеме зошто те запознав Господе зошто
Само ти знаеш да ми го скршиш срцето на милиони делови и да направиш да посакам да плачам до бескрај.