И би: Потоа: Затоа што сум вљубена и заљубена. Затоа што си ги замислуваш девојчињата како мене - трапави кршачки. Затоа што и се радувам на оваа заедничка зима.
Да знам понекогаш лоша сум, нескротлива сум, непромислена сум, тврдоглава сум. А ти секогаш се трудиш да се смириш...да ме смириш да ме разбереш, да ме сфатиш. Ме чекаш, ме сакаш, не се откажуваш. Те сакам многу те сакам.
Мразам разделби и самиот го знаеш тоа. Најтешкиот дел од нашата разделеност е токму моментот кога ме држиш во прегратка и ми шепотиш дека повторно ќе се видиме за 1-2 недели. Ме кршат зборовите, ми создаваат грутка во градите која не можам да ја голтнам се' до денот кога повторно се враќаш. Секогаш кога те испраќам ми навираат солзи во очи,но не сакам да го видиш тоа бидејќи знам дека и тебе не ти е лесно. Moра да биде така, ќе издржиме оваа година- ќе помине брзо како и сите претходни. Те љубам најмногу на свет и знај дека секогаш сум присутна крај тебе во мислите.
Денеска те оставам да си одиш засекогаш, и го пуштам него да се обиде да го завземе твоето место. Криво ми е што не успеавме, криво ми е што уништивме сѐ, криво ми е зошто знам дека можевме многу а избравме ништо. Биди ми најсреќен, поминавме и добро и зло, беше многу битен дел од мојот живот и секогаш ќе сум тука за било што и да ти треба. Ти беше мојата најголема животна лекција, онаа најсаканата и најболната. Збогум пријателе, само добро да бидеш.
Мислам дека ти кажав многу работи вечерва, а ти си доволно паметен за да сфатиш што всушност сакав да ти кажам со тоа...
не свакам што ти е галје што ке ми каже гинекологот што и да ми се случи мене ке ми се случи не тебе не глуми лудило
Не ми е јасно како успеав олку да се затрескам во тебе, е не ми е.. Си читам стари разговори и си се кезам сама со себе.. офф бе до кој степен стигнаав Ќе си чекам негде јули-август за да те видам.. друго нема..
Прекини да си вадиш муабети од газот ... филмови прекини да си правиш и прекини да се однесуваш дивјачки идиоту ...