па духче згодна сум м? чула сам те мало пре барем си кажа ама ајде кажи ми во лице бе ништо ново-убава згодна и неопходна само ти си од партија-тачар невиден, инает исто и сеуште зелен ко зелка ама јас сум доволно зрела за да преценам со што би се соочила доколку нешто биде-ке ме озборува цело маало, партија и така натаму а и наваму next life maybe this absolutely no way-како што почесто налетувам на тебе и ти на мене никако барем да живеев јас подалеку или ти вака-не доага во предвид има една Турска песна за таквите ко тебе-од гледање по жени целиот завршува во гипс
Тргни ми го копитото од стомакот оти ко ке те гурнам има како Аладин да бидеш со се кебе ке летнеш од креветот!!!
Никогаш не заменувај го моето молчење со незнаење, мојата смиреност со прифаќање, или мојата добрина со слабост...
Измешани чувства, толку бев радосна до пред неколку саати, секој детал го имам испланирано за утре, сакам најубаво да те дочекам. А што добив сега, ова ли е честитката за мојот именден, тебе ти е добро знам, се гледа, со саати си седите со другарите, јас, јас умирам овде од грижи и со страв ти се јавив пред малку, со страв за да не ми се развикаш повторно, пак да ми речеш дека те контролирам, не мило, не е многу да се слушнеш со девојката со која си 3 години во озбилна врска, не барам јас многу, ти ми даваш премалку...Тажна сум, лошо е чувството, грдо е, знаеш, мене не ме боли што други ми честитаа веќе, ме боли толку што веќе се сомневам во твојата љубов, правиш да мислам дека не ти е дојдено до мене, правиш да се чувствувам како да сум на последно место, а би требало на прво...И да, ни јас не сакам да сум ваква чувствителна, сакам да заспијам сега без грижи за тебе, да не ги бројам минутите до твоето јавување, ама не можам, како да си помогнам, сакам да си го вратам мирот :'(
Nemozham bez tebe, kolku i da nejkam da priznaam.. neophoden si mi i nejkam ni moment da minam bez tebe. I izvini za vchera, ja preterav.. a ti ne go zasluzhi toa koga se shto sakashe beshe da mi udovolish i pokraj toa shto denot ti beshe sran*e.. Spoiler ne mi zameruvajte za latinicata, od telefon pisham vo ovie docni chasovi.. son ne me fakja..
мислам дека и вчера помина ти кај мене на улицата духче ама не сум сигурна се обидувам да сватам зошто баш јас сум таа што тебе ти боде очи ама па од друга страна јасно ми е-убава и слатка ко бонбона она и само она правило-гледам и не допирам откако дознав за тебе тоа што го видов на твојот профил ко да се работи за две различни личности и подолго време да не те гледам кога ке налетам на тебе т.е. кога ке ми излезеш пред очи
If I want to sleep with you, I don't mean have sex. I mean sleep. Together. Under mu blankets, in my bed. With my hand on your chest, and your arm around me. With the window charked, so it's chilly, ad we have to cuddle closer. No telking, just speepy, blissfully happy, silence...
Би сакала да ме притиснеш во твојата прегратка и никогаш да не ме пуштиш, а јас тивко да ти зборувам колку многу те сакам, и да ги видиш солзите кои течат за тебе. Ти си најубавото нешто што постои, најсофистицираното, најсовршеното. Те сакам најмногу!
ова навистина не го очекував од сопартијка да чујам дека јас на тебе ти се свигам духче, па земи една труба и низ цело маало почни да шириш ми се допага срце две години, незнам колку девојки свртев ама таа ми е во паметот а јас ке ти пејам-една труба нонстоп труби кој ти труби-ти си пријателе шуби дуби а срце душичка го преболува бившиот, се бори со проблемите-и здравствени и секакви нормално не мора сите да знаат за тоа
Би сакала да лежиме сега двајцата во топол кревет во овие студени денови. Твојата глава на моите гради.Нежно да те галам,милувам,бакнувам.Да се чувстуваш сигурно и сакано во моите раце.Иако сум помала и послаба од тебе ти сепак да се чувстуваш сигурно во моиве раце. Да и шепотам колку те сакам,дека душо моја мојот живот не е ништо без тебе. Сакам ти да станеш и да ме прегрнеш силно.Тогаш,во тој момент мислам дека срцето ќе ми излета,од возбуда,од среќа.Посакувам да останеме така вечно во прегратка,јас и ти,само јас и ти! Душо,би сакала ова да го знаеш. Те Сакам Од Се Срце Душо Моја Најмила,А Се Надевам Дека И Ти!
Ма ич не се замараам што ќе кажиш ти и дали ме сакаш или не, веќе и јас вака ќе се однесувам па ќе видиме до каде ќе оди ова наше "пријателство"
бивши убаво да си поминеш на славата и немој да се гржиш каде планирам да одам утре јас-ти имаш грб ама јас немам за се морам сама се најубаво ти посакувам
многу ми се допага песнава и ти ја посветувам на тебе бивши плачел или не, да си последен на свет немам љубов за тебе плачев и јас по тебе-Маја Гроздановска Панчева
Само да знаеш колку ме повредува кога велиш дека не ме заслужуваш. Дека заслужувам подобар од тебе. Поентата е што ... јас те сакам тебе,а не некој друг.
Интересно е кога после се, веќе ниеден збор не ти е битен и во ништо не веруваш.Лесно е да судиш за туѓите грешки, тешко е да ги признаеш своите. Лесно е да повредиш некој кој те сака, тешко е да ја залечиш таа рана.
Немав сила да те задржам за себе, а дадов се што имав јас немам сила сега и да продолжам без тебе, и дај...Кажи кој те има, кажи ми мила дали исто ко мене тој љуби љубомора нема, а тој ми те зема, а јас само те сонувам...
Не знаеш колку многу ни недостасуваше синоќа... Бевме сите заедно, мои и твои многу драги луѓе а ти не беше со нас... Поминавме прекрасна вечер, со смеење и солзи, со песни, со убаво вино... да, навистина недостасуваше да си со нас, како до лани... иако те споменавме многу пати, сепак, недостасуваше... Дали ќе имаме можност да поминеме повторно такви вечери? Така сите заедно како порано?