Ти имас проблеми со главата, никој не ти е крив.. А и тоа каков си бил ти за никаде, а и сега ми е јасно зашо никој несака да биде во контакт со такви како тебе! Ти можеби си ‘цар‘ на градов за другите, но за мене си едно недозреано детенце што носи маска на бад бој.. Тебе може само психолог да ти помогне никој друг! А и што има да ми го емшаш семејството тука, прво ти погледни ги твоите какви се после зборај за моите! Се мразам себе си што имав добро мислење за тебе! Се срама што и муабет ти правев, како можев? Ти си за жалење! Ама и на тебе ке ти дојде во брзо време крајот! Каков татко, таков син
Често те среќавам,често во доцни часови,секогаш на таа улица, улица по која минувам јас како и времето,под светилките само магла и звукот на моите чизми. Собирам сеќавања. Ноќва повторно.
Ми кажуваат те виделе среќен. Дали навистина си? Не постоиш повеќе. Не постои повеќе оној во кој се заљубив. Постоеше некогаш, во твоето тело. Смешно, продолжувам да го љубам.. Доволно заприки. Никаде точка. Ова е знакот, дека не вреди да се стави цртичка повторно. Гордоста не’ донесе до дно.
Совршенство мое најубаво, најмило, најсакано.. Најубаво ми е со тебе! Сакам кога ме правиш среќна и горда како денес Доврши ја работата на пц и има да те гушкам и да те топлам цела ноќ! Многу сум среќна што постоиш. Без тебе не би имал смисла мојот живот. Среќна сум најмногу.
Криво ми е. Ти се трудеше да најдеш и причина и начин, а јас на моменти се сложував. И молчев. И криво ми е, зашто не знам како ме сфати. Ме знаеш, знаеш дека воопшто не ми е сеедно, знаеш колку сум емотивна, знаеш дека знам да ги склопам чувствата во чудни формации и да ги изустам. А го покажав само првото. Молчев, гледав во калта и си ги гушкав колената. И јас сум сигурна дека го знам сето тоа, но како можев да ти зборувам за тоа како ми е и што осеќам, а притоа да не звучам „патетично“ и да не се расплачам? Можеби требаше, но немав сила да ти ја распослам душава пред очите. Не таму, не под моменталните околности и не тогаш.
И јас го чекав тоа, откако бевме на гости и ме испрати до дома, да стигне и да му посакам добра ноќ и мирно да заспијам. Сега си легна, а она што би му го кажала е..... Многу си ми сладок кога си љубоморен, највеќе поради тоа што ретко покажуваш, а и кога покажуваш мислиш дека не се приметува. Ќе најдеш 1001 причина за да не признаеш дека всушност од љубомора си рекол нешто. Слатки сништа.
си легнувам,вечерва пак ќе те оживеам во сонот,пак ќе бидеш мој,а јас твоја..ќе бидеме заедно,среќни. те љубам бескрајно.
Ми ја направи ноќта поубава, да можам мирно да спијам... Ти посакувам да го најдеш тоа што го бараш, бидејќи го заслужуваш тоа... И да, ми недостасуваш, не можеш ни да замислиш колку многу...
Зошто секој ден мислам дека си се подобар и подобар? Зошто секој ден се заљубувам во тебе,одново? Зошто ми носиш насмевки во било кое мое расположение? Зошто си толку проклето совршен? Знам... Затоа што си мој.
Те оставив јас,не поради што сакав туку поради што морав.Не можев повеќе да издржам. Јас не можам ни без тебе,ни со тебе душо моја.Те сакам и срцево ми се кине,но морав! Го молам небово да ми те врати,измени се бар малку.Побарај ме и се ке се среди душо моја. Само го чекам тој момент,среќо моја најголема и ќе го чекам.Не можам да те заборавам и не можам да ги заборавам сите наши спомени.
Џабе да бидеш со некоја личност, кога не ја сакаш. Само се измачуваат и двете страни за џабе. Себичност.
сипатичен те гледам вчера и денес вклучен на ф.б и да ти кажам искрено незнам што ми се случува решив дека ке си дадам време сама на себе за да размислам малку-да не биде од една беља се извлеков во друга се вовлеков ама те видов тебе кај тебе на работа се ми се измеша јуначко мора да издржи само еден месец-со ова си се тешам веке неколку дена и на сопартијката и реков да не шеткаме накај тебе каде што работиш ти, ама ајде де издржи барем да се вработам некаде далеку од градов, за да не налетам на тебе инаку имаш многу привлечни усни духче ова мило за драго ми вракаш кога објавив дека сум во врска, сега ти објави јас да видам леле леле леле ко да си добил на лото 7ца па колку врски си имал ти а колку јас бе плиток ко плитка тава си
Знаеш ли колку ми недостигаш? Појма немаш. А може и имаш, ама ете, не си кажуваме пречесто, зошто еве го кај е декември. Ќе китиме елка заедно... Сакам да ти печам тиква, а ти да отвараш вино со прецизност и галантност на француски господин. Да си ги играме телата и душите. Мачор. Тоа си ти. Мојот chat blanc. А јас твојата chat noir.