http://www.youtube.com/watch?v=Tabkeh6P ... re=related Mаза мамина маза ... зошто си толку голема маза мамина ?? или џа или бу дај одлучи се или пак од фустанот на мама ти не дели се .... или џа или бу мора да се порасне Ти си ново светско чудо што не ферма ништо друго ... ее ова би му кажала
Ме нервираш што не сакаш да учиш, но како да ти кажам не? Ќе се гушкаме 2 саати и после ќе учиш! Те сакам !!!
Ништо не е како што требит! Криеш од мене. Прееска ме гледаше како да ти имам згрешено нешто во животот. А ти имам згрешено? Кажи ми. И знам дека сум глупа што трчам по тебе. Ама немат да ги играм твоите правила, бидејќи ова твоево е сепак една игра која јас немат да ја играм. Сепак не сум играчка и немат да ти дозволам да си играш со мене. Велиш си искрен, а не си. Велиш ја сакаш вистината, а ти си тој што не ја кажвит. Прав рак си! Кој знае што си се се крие во таа твоја глава. И покрај се ги сакам твојте очи што толку убаво ме гледаа понеделникот. Само не знам на кој начин ме гледаа.
Гадно си се заебал....немој да мислиш дека ќе ги толелирам твојте испади,при сета моја нервоза и домашни проблеми.....наместо да си со мене и да ми бидиш рамо за плачење ти шо....мисиш дека се лигавам,или мислиш дека само ти имаш проблеми јас немам...се ми е соврешено.ма немој....и јас сум човек и јас имам срце и јас имам душа и мене ме боле.....и ти цела недела имаш проблеми па ни еднаш не те оставив сам,а јас еднаш ќе ги имам и ти баш тогаш ќе се тргниш од мене......не си фер.....се надевав на тебе,мисев дека си ми подршка,потопра....сватив дека ти си катастрофа....ти си едно големо НИШТО.......ти си нула за мене....се прашувам и дали воопшто те сакам повеќе..... не се грижи ќе си ги решам проблемите некако.....ќе си ги решиши и твојте ама не се надевај дека после ќе те играм....НЕ!!!!!!!!!!!!! ТИ СИ КАТАСТРОФА ОД ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Те посакувам, а немам храброст да ти го кажам тоа, сакам пак да го пробам тоа невино винце што ти си го правел лани но, не...неможам бе да ти кажам.
Извини знам дека го претера и веќе нема да ве спојувам. И кажав како стојат работите. Тебе те сакам, она ми е другарка. Со тебе планирам иднина, а таа ќе си фати некој и кога ќе се заљуби ќе сфати што значи да имаш покрај себе некој што те сака и го сакаш. Извини злато и немој да се нервираш.
Жими се треба да ти дадат главна улога во Очајни домаќинки и ти да бидеш домаќинка. Совршено ќе се вклопиш. И дај доста ми продаваш пувки. Ми ги продаваш веќе година и пол и гледаш дека не сакам да ти купам. Ќе се откажеш некогаш? Или бар пробај со нешто кое навистина ќе запали, пробај со ВИСТИНАТА. Срце тоа мое убаво очајно Еве колку да те утешам, сети се на тогаш кога те зграпчив за маица и те стргав накај мене за да те научам што е БАКНЕЖ