Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    извини ама преку срцево мие...

2. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.472
    Допаѓања:
    12.679
    Убаво ми е кога готвам за тебе, и покрај тоа што знам да го утнам понекогаш, секогаш знаеш да ме пофалиш и да ми кажеш - ја сакам мојата женичка :$ :inlove: , и убаво ми е на душичката кога ме нарекуваш така и знаеш ли што ?? Те сакам премногууу :inlove: :inlove: :inlove:

3. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Душо знам дека не ги заслужуваш тие зборови но прости ми нервозна бев и знам дека ќе ми простиш иначе со душа чекам да те видам .... кој ќе чека уште 2 недели ама со нетрпение чекам да те гушнам и на кратко да ти кажам ми недостигаш и ти мене како јас на тебе :(

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера те прашувам што направи за работа што толку многу ја посакуваше-како и нормално што е нели, луге сме
    ти пак нешто кафе-мафе ми спомнуваш
    не се откажуваш нели :D
    храбро од твоја страна ама работата е што ти мене да ми се допагаш ама некако незнам на кафе со тебе да излезам-можеби се плашам да се случи нешто со тебе-убав, згоден,симпатичен убави усни имаш :* :$
    да заврши неделава па ке видиме што ке биде дури и :* си ми пратил вчера :D
    и кажувам на другарка ми имам обврски-ми вели се ти имаш обврски-со други зборови не го мафтосувај момчево опамети се :fubar:

како беше тоа-ни во бајките нема веке вештерки, сите се на ф.б.
    леле духче не просветли :lol: вчера нешто си бил во добро расположение-гледам по постовите ама незнаев дека ти недостигаат тие денови кога се играа ластик, криенка и други игри кај тебе во маало а тоа дека ти било страв да се вратиш од град-па не си од село :fubar: во Скопје живееш а што да речат лугето од Чаир, Тетово-како живеат :!:

5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја! Кога сум до тебе ми е најубаво. Кога сум до тебе сакам времето да застане. Само ти и јас заедно да останеме. Засекогаш да гледам во твоите сини очи. Да те допирам и да ти покажам дека само ти на светов ми значиш. Цел час до тебе ми поминува пребрзо, како секунда да е. Кога сум до тебе не постои време, не постои никој друг и ништо друго, само ти и јас. Како да ти објаснам, како да ти кажам дека за тебе живеам и за тебе умирам. Да ти кажам дека твојот потпис е засекогаш врежан во моето срце, а твојот лик за мене е најубавото уметничко дело што постои на светов. Твојот глас за мене е најубавата песна што секогаш звучи во мене. Те сакам најмногу! :inlove: :l:

6. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Само тоа.
    Да си знаеш.
    :!:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  7. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    Супер е тоа што ти си фин и добар и стрплив, ама јас не сум. Не можам да те гледам така како се понашаш, ако е мене два месеци плата да не ми дадат па ти не си свесен каков скандал ќе беше тоа дај молим те опамети се

8. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Добри ќе бидеме.Држи се ;)

9. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Хмм, имам многу за кажување занеш и самиот.
    Најпрво да ти честитам од се срце за новат врска, баш ми е мило да ти кажам што испадна така ејј :rofl:
    Знаеш она селјанка глупа, ти тупуќ и така одат работите нели ;) ?!
    Ај да си здрав и жив, ако не друго ме пукна од смеја денеска, брат јака дџенцка си фатил не викам не, само да те потсетам цицки од надвор гз цел од вонка. Неможам веке не, умирам :rofl: . Знам дека ке го прочиташ ова и кејф ми е, само да знаеш не сум институцја што прима жалби 24/7 :mm: . Сега знам дека пред мене ке ми изиграфаш некој си фраер од висока класа но со онаа ороспијата ми паднавте дирек пред нозе, знаеш не сум лоша воопшто ама тие што лошо ми направиле дупло им се враќа. И така ти посакувам среќа со она ороспичето, да си идете долго и еден ден да срадаш многуууууууу :devil: :*

10. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    На диво јаре ти личам а? :D ако бе баш ми се допаѓа комплиментов. Уште да ме однесеш на викенд покрај такви многу слатки диви јариња и ќе пошизнам од радост. Ќе ти ја пеам песната и од Екв и од Архангел.

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    [СДК] Сакам да кажам...

Искини ме, па сега што? Сакаш да ме залепиш или???
    Те сакам...или те мразам...
    Сеедно, најбитно ми е ти да ме сакаш...
    Не...

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    и бивши ти би да се видиме?
    абе не ме зезај седи мирен :D

а ти убавецу не ти пишувам
    ама те мислам веке два три дена-секако дека ти не мораш да знаеш за ова :P

13. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Отсекогаш си го погодувал вистинското време да се јавиш, да ме насмееш.. :D
    вчера уживав додека се смееше.. помислив колку сум среќна што те имам до мене..
    Ти си човекот без кој не можам, човекот кој ме прави силна, храбра, човекот што ме подржува во се'..

Ти знаеш да ме смириш, да ми кажиш дека се ќе биде во ред, уште еднаш да ми потврдиш дека секогаш ќе бидеш тука за мене :l:..Те сакам. Премногу.

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    знаеш дека тоа ме боли многу :( ете таква сум јас,неможам да заборавам некои случувања поврзани со нас.
    често не се присетувам на нив али тука се и болат,затоа реагирам така кога се случуват некои такви работи :| неубави....

15. Plejg

Plejg Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Ако уште еднаш ми донесеш палчинки знај ќе те засакам најмногу :D :l: :D

16. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    неможам да функционирам кога не си ми во близина...
    ме мрази да правам буквално се , да јадам да спијам да готвам абе се ме мрази....
    ајде поскоро дојди си си душа те очекувам ми фалиш премногу те сакаммм

17. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Daleko si od ociju ali od srca nisi.Jedino sto mi nedostaje znaj ti si.Nisi zvijezda ni andjeo, ni bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim :$ :wasntme: ...

18. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629

Прикачени фајлови:

На maravillosa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    here i am..
    I 'm waiting for you..

Врти сучи,пак се здружеме :D

На maravillosa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. maravillosa

maravillosa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    146
    Се плашам. Се плашам дека ќе те заборавам. Со секој изминат ден патам се повеќе. Чуствувам дека веќе немам сили. Те посакувам, силно... Толку ми фалиш... Ништо без тебе не е исто. Се изгледа пусто, бескорисно, еднолично... Би сторила се за само уште еднаш да те прегрнам, да ти го слушнам чукањето на срцето, да те бакнам, да го почуствувам твојот мирис, да ти кажам колку те сакам.
    Само сакам да знаеш дека без разлика колку други девојки ќе дојдат во твојот живот ниту една нема да може да те сака како јас. Да знаеш само колку ме боли твојот молк. Не заслужив да страдам на ваков начин. Скоро секоја ноќ заспивам плачејќи. А секој ден стравот ми се зголемува. Стравот дека ќе останеш само спомен од минатото. Те сакам.