Мелодии, звуци, мириси, слики во глава, благи морници, ми се причинува дека ме вдишуваш, ми се причинува дека ме галиш.. Шепотиш. Се, толку интензивно. Живеам во приказната за нас, додека на моменти не може да се одвива со присуство. Поврзани сме. Те чувствував. Те чувствувам. Извини. Ти благодарам. Те љубам. Неизмерно.
But you can say baby Baby can I hold you tonight Maybe if I told you the right words At the right time you'd be mine I love you Is all that you can't say Years gone by and still Words don't come easily Like I love you I love you
I couldn't care less...како да ти кажам, ме сече со роденденов, морав да ти се јавам,иначе...јади гомна. Сериозно. Моето трпение има граници, така да, take it or leave it.
Па не ми се верува дека покрај тебе се разбудив, ненаспана и уморна.. ама среќна. Што ми стана интересен коа заѕвона телефонот, а ти како попарен рипна да го исклучиш, да не се разбудам пред кафето да го направиш.. Право домаќинче си бе, и многу си внимателен.. затоа ми те сакам. А да.. и ќофтињата ти беа врв на вечерта, малку распаднати ама вкусни, човек со многу таленти си, признавам.
Само ако веруваш дека ќе успееш, тогаш на вистина ќе успееш! А ти толку сакаш да успееш, сакам и јас! И јас сакам да го исполниш својот сон. Да бидеш тоа за што сонуваш веќе 22 години. и ДАЈ БОЖЕ, ДАЈ БОЖЕ, да ти се исполни тоа. Знам дека си спремен, знам дека можеш.
те пуштив да одиш сам во ск со другарти...тоа не значи дека треба да се опустас значи паметото во глава да не те скинам!лошко си знаеш за ова што ме излажа ке си платиш кога тогаш!сеа уживај си
убавецу те слушнав кога рече убаво девојче-и покрај тоа што имав крзнени слушалки на ушите уште рано наутро-за доброутро а тебе духче смислив начин како да ми те средам-на мој начин и тоа за време на изборите оти ко за беља сме во ист ким да се тресам и да полудувам заради твоите коментари и на твоите колеги немам намера, затоа што не знаете да премолчите кога и каде и да поминам
Секојдневно вложувајте се во вашата врска како да сте на почеток! Потрудете се постојано да му откривате на партнерот ново делче од вашата личност! Обидете се секојдневно да ги гледате неговите особини од поинаков агол! Бидејќи, со тек на времето започнуваме да ги сакаме оние работи што некогаш сме ги мразеле и да ги мразиме оние кои некогаш сме ги сакале.
Засекогаш... и после тоа. Реченицата на која секогаш се надополнуваме. Вистина е ова нели? Ти си мојот сон. Среќна сум затоа што постоиш и ме љубиш. Ме разбираш. Гледаш низ моите очи,јас низ твоите. Талкаме во шумата. Звукот на тишината. Мирисот на љубовта. Ние.
Можеби некогаш ќе научиш да живееш. Јас сеуште ќе бидам онаа со горда насмевка, онаа која има се што ќе посака. Онаа што иако изгуби се, остана секогаш таму каде што беше пред да те запознае. На врвот. Сеуште ќе ти ги уништувам соништата, сеуште ќе те прогонува мојот поглед под црната чипка, провлечен низ димот од твојата цигара. Пак ќе ме гледаш. Насекаде. Баш затоа што не сакаш. Баш затоа што ме сакаш.
Признавам дека сум љубоморна на секоја женска особа што ти е во близина и на километар. Али не затоа што немам самодоверба туку затоа што те сакам , затоа што до сега сите ме имаат изневерено , а ти си помал од мене , најубав си и не е нормално таков дечко сам да го оставам да шета. Иако немаме иднина сепак не се откажувам од нас и додека ни е убаво нема да те оставам. Те сакам нааааааааајубаааааааааав нааааајвише и џабе се караме сепак јас сум таа што поише сака!!!!!
Како да ти се лути човек бе тебе како ? Секогаш знаеш правилното да го кажеш и да ме разнежиш кога сакам да те згазам од ќотек. Смотко еден
Ги сакам оние моменти кога ќе ми се доближиш, ќе ме прегрнеш силно, ќе ме бакнеш нежно и ќе ми шепнеш на увото те сакам. И како после тоа, да не те сакам јас тебе
секој ден на тебе мислам убавецу ама немам храброст да ти пишам дека да би сакала да отидам на кафе со тебе или можеби чекам да завршам со сите други обврски што ми се планирани неделава вчера дознав дека не сме јас и ти во ист ким духче-подобро што е така ти каде што живееш на твој терен а јас каде што живеам на мој терен а да заврши изборнава кампања-за нецели 4 месеци има да леташ од моите пријатели, па ако сака цела партија нека се сврти против мене, ама баш ми е гајле да имаше некаде биди непријател, таму ке требаше да бидеш ти а не ти мене да ми бидеш пријател-епа нема