ТИ БЕЗОБРАЗНО САМОЗАЉУБЕНО НАПАЛЕНО ТЕЛЕ ШТО НЕ РАЗМИСЛУВА!!!! ТИ!!!!!!!!!!!!! Ми ги кинеш нервите. Иди си сеа таму со другарчињата и попедерчи се! Коа јас не ти требам, СТАНИ СИ ПЕДЕР!
Како што е Господ, никој не е Дај Боже да се оствари тоа што го слушнав вчера и да биде онака како јас што сакам, убаво НАЈубаво....и тебе ќе ти биде прекрасно да знаеш
те сакам и извини не сакав да ти се налутам така почувствував дури и во твојот глас љубов мммм златце мое, те сакам наааајвеќе, највеќе ама нема одма да ти се јавам рече дека ти ќе ме бараш те сакам и ми недостигаш
Како би те задавила со голи раце еј, нема смисла???? Знам срце мое неприврзувачко дека нема смисла, во право си и редно беше да си признаеш. Не те сакам за инает. Пукни од мака.....
Дали мораше оваа непроспиена ноќ тебе да ти ја посветам !? По толку долго време!! Телото ми трепери еееј, а ти спиеш сонувајќи ја неа ! Ноември е. Нашиот ноември !!! ТЕ МРАЗАМ и те сакам... *Ајде пијанисту, конечно дојде мигот, за мене и за него... Грмни ги клавишите, во страст, за твојата свири, умри, со истите прилози и глаголи и јас, за мојот, во песна, во стих, во сон, во смрт, во наша чест...
Не ме сабајлево кога замина на работа ти се лутам за тоа... Затоа кога ќе се вратиш после, ќе си надокнадиш !
А да избегаме на викенд некаде надвор од Скопје? До кога ќе одложуваш,а? И се заради таа твоја работа
Колку ли само сакам да те гууушнаам.. и колку ли само сакам цел ден да го поминеме заедно низ смеи,бакнежи,прегратки.. како и секогаш.. Колку ли само ми требаш,не си свесен колку само си ми потребен! Колку само ми е потребно твоето внимание..