http://www.youtube.com/watch?v=A44FmxWSWKM Си не замислувам како од сликичка од Двоје што ги гледав како мала по споменарите на мајка ми кои ги лепела, пушувала, пустела како мала/млада! Абе... замислувам и две дланки како се пуштаат, ама тоа ќе мислам во последен момент,добро.
Извини за мојата раздразливост деновиве, знаеш не сум во форма во вакви денови, а и јазикот ми е побрз од паметот кога сум ваква, ама јас и во вакви денови те сакам и тоа многуууу п.с немој да ме будиш ранко жива ненаспана ќе бидам, сеуште се мачам
Би му кажала , а и навистина планирам кога ќе се видиме ... Дека топката се врти и сега ги чувствувам моите 5 минути ... Научив да се ценам повеќе од порано и или ќе ме цени колку јас него или ќе си се поздравиме !!!!
Далечината значи толку малку кога некој ти значи толку многу... Тоа што ми недостасуваш некако станува полесно со секој изминат ден, бидејќи тоа значи дека сум еден ден поблиску до следниот пат кога повторно ќе те видам.
Само дојди си и направи ми ја таа твоја омилена паста со сирење. А може и да не излеземе од соба, цеееел месец. Може, може, знам дека може.
Хахаха лудо мало многу сакам кога некој ке ми кажува работи за тебе кога си бил мал, прееска додека мајкати ми кажуваше за тебе толку внимателно слушав како никогаш до сега. легендо моја хаха те сакам
Што си наумив синоќа му реков!!!! "Не можам да те гледам со неа повеќе сфати ме." (таа му е некоја си "добра вила" другарка) и фино лепо неможев и да издржам и ми протекоа солзи по лицето
Знам дека ти пречи што се дружам многу со машки, а на некои од нив и со право си љубоморен, бидејќи длабоко во себе и јас сум свесна дека не ме гледаат како другарка.... Ќе гледам да не комуницирам многу со нив, не сакам со ништо да придонесам за да бидеш нервозен или да ми се лутиш мило мое... Те сакам!
Колку ќе бидам среќна што ќе си баш утре до мене не си свесен Те сакам што се трудиш секој мој значаен момент да ми го исполниш со твоето присуство
I will call you at three in the morning and tell you I am scared of you leaving, but the next day, I will be gone. I will leave, and I will ruin you, so you might as well not even come close. My heart is everywhere but beating inside of my chest, and I don't know how to love.
што се мачам да мислам на тебе незнам ми треба еден да се опаметам ДЕФИНИТИВНО не си можел да се замениш за утре да се запознаевме терсене биле колегите не си можел во Среда да бидеш таму-кога веке доагав да се запознаевем-па добро бе што можеш ти зошто-не кажуваш а сакаш да се запознаеме друг ден-тука има нешто матно да не мислиш дека ке те молам? е извини ама нема во Среда доагам таму па ти бил таму или не искрено веке сеедно ми е и не сум срцка душа и незнам уште што муфљуз па не си само ти на светот машко-убав згоден постојат и други браво за мене на твојот роденден духче мене ПАП тест ке ми прави др. Љубица некој ке слави а некој ке плаче од болки
Што ми остана од тоа што те љубев? Ми остана само гласот, наеднаш без ехо, ми останаа само прстите, кои не држат ништо, ми остана само кожата, која што ги бара твоите раце, а особено стравот, дека уште те љубам. Утре речиси мртов.