Душичко едвај чекам да си дојдеш. Да го цункам тоа муце најубаво, и да те гушнам силноо најсилно. Има денови како денеска коа ми фалеш многу. Сакам те
Пиши мииииииииииииииииииииииииииииииииииииии ! Очајно сакам да ми пишиш. Ми фали дено-ноќното чатување со тебе. ја заебав малце работата знам,ама и те фатив во тесно. Пиши ми море мајмун,ти простувам -_-
што ти текна да ми пишеш убавецу дури и ме праша како сум види види можеби виде дека аднав нов пријател, коментирам и на статусите на другите машки пријатели дури и со бившиот се сложивме во еден коментар па не сум ти јас на тебе сервирана на тацна
Минатото (иако не толку далечно) се повторува. Мислев подобро ќе ми е вака, но не.. сум се излажала. Забрани и ограничувања. Повторно. Во минус сум, не можам да си дозволам да замислувам. Повторно. Правила, ограден разум и веќе определен начин на размислување. Повторно. И така, сè до следниот внатрешен вресок.. Кога ќе сфатам дека ова е за џабе. Повторно.
не ми се верува дека те откачив набрзинка убавецу за да го довршам есејот епа извини ама ми е навистина важно
Ах, теленце мое бидна и тоа м? Сега сум ТВОЈА твоја твоја твоја твоја твоја твоја и само твоја на секаков можен начин значи, знаев дека се ќе помине и дека ќе ни биде преубаво.. никогаш не изгубив надеж. Со тебе е невозможно да се изгуби надеж.. со тебе сум најсилна. Никој НИШТО не ми може бе злато мое Обожавам да се занесувам дека сум твоја и несебично да се фалам и да се правам важна пред сите .. се гордеам со човекот што го избрав да стои до мене и да ми помага секој мој чекор да биде сигурен и без размислување да се движам напред, напред и напред .. Спојлер Те сакам, знаеш..
Ах маки наши... зошто животот не разделува секогаш. Јас сакам само да си со мене, ужасно ми недостигаш.
си ми пишал добра нок и кис леле леле само што ти вратив инстантно се вклучи на -душиче ме изненадуваш убавецу-само така продолжи, и не се секирај нема никој да ме украде-освен ако не му се допаднам на некој Албанец на Битпазар ама не се давам така лесно а ти духче со целата екипа-добро бе не ве заболе устата од комплименти тебе духче посебно јас и ти немаме иста перцепција и што и да направиш НЕМА да го привлечеш моето внимание, свати го тоа-аман веке give me a break веке аман-бог да чува и да брани единствено женско ли сум што живее во околинава
Многу си сладок збунет така целиот, знам дека не ти е лесно, ниеден почеток не е лесен, ама ретко кој добива шанса за ваква работа во нашава земја, биди ми среќен лепото. И да јас како главна одговорна личност за целава ситуација со душа ти ја чекам првата плата
Извини ако грешам.. се надевам дека грешам. Спојлер ..ми се чини душава ми распука на милион парчиња вчера. Неможев да го издржам тоа твое треперење на гласот утрово.. ме расплака иако ти бев лута. Само што го слушнав телефонот во 7саат се расонив како некој со ладна вода да ме потурил, неможев да презаспијам колку и да се трудев, знаев дека си ти.. рацеве како сами да посегнаа по телефонот за да ти кренат.