Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Знаев дека никогаш нема да бидиш мој.... но сепак се надевав. :(

На ocila му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Душо многу сум тажна знам дека поради мене те избркаа од на работа иако тоа го одрекуваш за да не ме повредиш :(

3. Plejg

Plejg Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Да инаетот ме држи ме знаеш предобро, Ти ме научи :(

4. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Шо да ти кажам..
    Далечината си го прави своето.
    немам потреба ни да те слушнам,ни видам,ни бакнам,ни гушнам.. :?:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    6.710
    За малку ќе беше многу. Она нашено. Пушти, нека се лизне низ прсти. Нашето. Завршеното.
    Па и да Ставам точка на местото каде што би ставила три точки.
    Па и да те немам за навек.
    И да сум туѓа уште утре.
    Нема да ме боли.
    Јас живеам во тебе. И каде и да одам ќе те носам во мене.

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    прво ми спомнуваш презакажување на кафето а после те нема ни да пишеш дали можеш или не-море скапаници една да ми паднеш во раце отров би ти дала да испиеш :D од мака незнам што зборувам ама ок е-се гледа дека сум ти била втора опција-нема потреба да ми кажеш сама сватив :!:
    ај после кажи ми да не ми те грабне некој :punch: има да добиеш
    и осмели се да ме пецнеш кога ке те сретнам на работа има да ми платиш-жими еден живот :!:
    а бидејки незнам како звучи тој твој глас речив малку да се пошегувам со тебе-од непознат број да ти вртам :D ти на мене и јас на тебе 8)

7. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Ми кажуваш , дечко ти си купил пицерија и честел пици.Па и јас си напрајв бавча летово, па компири треба да честам :^) ?

8. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Од една страна сум вивната до планетатa Нептун. А од друга срцето ми се кине. Буквално неколку месеци живееме од љубов. Пари су одлетале :D но искрено-искрено би ни било ова смајли ;( .

Двајцата се обидуваме на чесен начин да успееме. На иста бранова должина сме во однос на тоа прашање. И мора што побргу да смислиме добар план, што-како-каде. Само едно е сигурно, а тоа е дека и јас и ти се гушиме од овие црни и загадливи вештачки магли. Би сакала да ни се исполни токму таа наша желба. Бидејќи ми се учи, ми се запознаваат некои нови пространства, нови луѓе. И бидејќи сакам да сум таму кадешто ќе имам избор и можност да успеам без партии и познати чичковци :puke:.

Лошо ми е од државава која зема пари од средната класа, од одличните студенти или првенците на генерациите. Тука е сеедно ако дипломираш на ПМФ, на електро или никаде. Тука владее само моќта здоена и појавена од педерските чичковци кои ги зграбиле парите при крајот на ју. Тука не се цени ништо друго освен мевот на мрсните и гадни чичковци кои ја погазија честа на државава. Срам да им е на парите кои ги крадат. Ми се лоши од луѓе кои мислат дека со нивните пари можат да направат и имаат се.

:inlove: Но знаеш ли дека ние си ја имаме љубовната елка преполна сијалички. Многу ни е весела, иако и замрзната.

9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    ТЕ МРАЗАМ :devil:

10. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Те сакам.
    Ми вришти душава.
    Сакам да ти ја дадам најсилната и најтоплата гушка и да те видам како се мрштиш зашто сум претерала со стегање. :tmi:
    Ми недостигаш, неописливо многу.

На fatamorgana123, Umbrella22, Ketrin.Moon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Мислам дека е време да престанеме да се залажуваме и двајцата. Ова не е пауза, и тоа се гледа од сите хеликоптери кои прелетаа над Скопје денес. Ова не е пауза, ова е убав крај на нешто убаво што кратко траеше. Таква им е судбината на убавите работи.

Ми успеа.
    Ми успеа да развијам чувства кон тебе. Јас ретко развивам чувства, поучена од старите грешки, но овојпат се потрудив и ми успеа. Навистина сакав да го биде ова нашево, веќе ми е здосадено од први состаноци и дејтање. Со тебе како да го прескокнавме целиот тој досаден дел, сите тие формалности, се чувствував толку слободна, како да се знаеме цел живот. Го извлече најдоброто од мене за многу кратко време.

Ти успеа.
    Ти успеа да ме одалечиш од тебе за уште пократко време. Јас тешко развивам чувства, но лесно ги губам. Десетина дена без контакт поради некои твои замислени обврски, дилеми, и проблеми ми беа сосем доволни за да те заборавам. Се чувствував лошо напати, но не сакаш да си играш Кој побрзо ќе го заборави другиот со мене - секогаш ќе победувам затоа што имам големо искуство. Денес станав, се нашминкав, облеков нова облека и насмевка и цел ден не помислив на тебе! Бев на факултет, пиев кафе со другари, јадев палачинки со Нутела, и денот го заокружив со мал шопинг. Вечерва, се чувствувам како да можам да го освојам светот. И никогаш не ми било посеедно.

Фала ти што ми помогна да си ја прередам листата на приоритети. Ти кажав дека ќе направам многу работи само за да ни успее, но направив доволно. Ти бараш премногу, а не нудиш ништо. И можеби ќе звучам патетично, но ќе се каеш за ова. Ќе се каеш затоа што до себе имаше девојка што беше спремна да ти даде многу, повеќе отколку што самиот можеш да поднесеш. Затоа пукна нашево, затоа што ти се` уште не си спремен. Ќе го сфатиш ова многу наскоро, но тогаш веројатно ќе биде предоцна. Затоа што како и да го лепиме, никогаш нема да биде исто како претходно. А јас не лижам онаму каде што сум плукнала.

На Decapitated.Hanna, Ketrin.Moon, Thallia и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Mihaelasimonova

Mihaelasimonova Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    6
    Ми недостигашшшш......многууууууу...... ;(

13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    леле духче втора зима по ред те слушам-ваква си таква си, ми се допага а еднаш да собереше храброст и да ми кажеше во лице :fubar: нема да те изедам бе :x
    не за друго вратата од месниот ке ја скршеше па нова ке купуваш :D
    и очекуваш на таков начин да го привлечеш моето внимание :^) абе ајде

14. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Знам дека ти недостигам. Го гледам тоа од начинот на коj ме игнорираш...

На fatamorgana123 и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.284
    Допаѓања:
    91.982
    Лелее бе колку ме нервираш кога не принаваш некои глупави ситнициии |(
    (или па дека не си се караме си барам јас причина за мала кавга а ) хахахаах незнам како е али во моментот ме нервираш :devil:

16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
  17. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.284
    Допаѓања:
    91.982
    Како бе да те будам кога и 2та телефона ти се без батерија? Па аман веќе проверувај пред спиење и ставај ги на полнач |(

18. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Ич не ми недостигаш.

19. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    " Acting like you don’t care is not letting it go. "
    Го знаеш така?
    :?:

20. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Еби се.

Зошто се понашаш толку вештачки во последно?
    Не глуми.
    ..и не ветувај нешто што неможеш да го исполниш.
    И како бе после да не се оддалечам од тебе? КАКО?! Нели немаше да ги слушаш другите? Иако нејкеш ни самиот на себе да си признаеш, потсвесно те јаде тоа. Само ти не гледаш..