Одвај чекам да се уклучиш па да ми пишеш, па да си правиме муабети за фудбал.. :geek: Па заради мене и Баерн си ги засакал a ? :geek:
Е се нервирам бе мајмун. Знам дека спиеш, ама утре коа ќе ја видиш пораката, пак нешто ќе ми мрчиш. Така е секогаш. Не мора ако другар ти, иде некаде да слави и ти да идеш со него. Како набрзина ме смота алал да ти е. Размисли ли барем малку? Мене не ми се слави на плоштад, само да ти кажам ама јбг, ако си решен веќе. Само да не испадне како летово што беше со одморот. И познавајки те нем случајно ако славиме да ми мрчиш дека те гураат или дека ти е ладно! Не ми е гајле. Ајт
Убав сон си имал со мене, а уште поубаво е што тој сон го имаш и во реалноста. Среќна сум што те имам тебе покрај себе
Бегај бе на спиење ајде немораш да ми правиш друштво сабалје си на работа јас ќе си спијам не ме гледај мене Добра ноќ љубоов
Ми недостигаш. Ми недостига, близина, топлина, допир, воздишка, возбуда, адреналин. Возвишена љубов. Сакам страсно да ми ја милуваш и душата и телото. Копнеам по твоите допири подолго време. Погодена од непријатнотото чувство на осаменост, се молам за засолниште во твоите прегратки. Нежно шепоти на моето уво, а јас ќе го наслонам вратот за да можеш да го бакнеш. Цврсто ќе те повлечам кон себе, од неодолива потреба да бидам во твоја близина. Допирај ме по градите и ќе се предадам на чувството, ќе ти дадам да ме бакнуваш по грбот. Под светлината на блескавата полна месечина, сакам телата да ни се спојат во едно, да те преколнувам да бидеш подлабоко во мене, поблиску. Сакам цврсто да повлечам со ноктите по твојата кожа, во експлозија од страст со последната воздишка да изговорам - ТЕ САКАМ ! Те посакувам !!! Зошто си толку блиску, а толку далеку од мене ?
Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакаммммммммммммммммммммм
Мислам дека не сме среќни заедно а се сакаме толку искрено ( барем јас тебе...) Ќе те чекам јас дури очиве мои гледаат Ќе те чекам јас тука на овој праг и ќе верувам дека љубовта штом ја пронајдеш тоа пак ќе сум јас. Се ти простувам во име на љубовта.
само ти искажав благодарност што си се сетил да ми кажеш дека кај тебе на работа бараат вработени-ти веднаш ке доагаш натаму??? смешки што да правам кога се е наопаку и трчам ко луда навака-натака па никако јас и ти да се видиме и + тензија и кавги од дома т.е запознаеме убавецу кога ти пишав за кога ти беше прва смена убавецот се одмарал-ок цел ден си на нозе, душиче вени ке добиеш ај баш да видиме дали ке пишеш кога ке бидеш повторно прва смена на работа и на другарка ми вчера и кажав-немам веке намера да трчам по тебе и да те молам-ако навистина сакаш да ме запознаеш има начини верувај море да бев ко тебе ке беше грабај и бегај пашто сака нека биде ако сака нека ме апсат и кога ке ти кажам дека нема да доагам некој друг ден од неделата свати ме и фала ти за и не си единствено машко на светот, тоа треба да го сватиш со време а ако вака продолжиш избори ке дојдат па има да ме сонуваш тогаш
Толку сме блиску а сепак далеку. Те сакам најмногу. Те посакувам. Сменет си. Знам дека ме сакаш ама биди повторно нежен,внимателен,лигав како и на почетокот. Ми фали тоа лигавење,гушкање,бацување,големо вниманиеее. Не биди ладен покажи ми дека си тука.. I need your big sincere hug Те сакам муце мое. Биди повторно истиот , биди повторно чуствителен,нежен и лигавв
http://www.youtube.com/watch?v=jJT0Suanqhg Ич не ми е гајле што ти не ми ја посветуваш. Еве јас од твое име си ја посветувам сама на себе. Поздрав И. и цркни.
Многу луѓе личат на јајца. Однадвор бели и чисти... внатре расипани...бадијала си убава кога внатре смрдиш
Сонце мое, фала многу Фала што заглави заради мене само за да ми ја оленсиш работата. Те чекам вечер во малку попристојно време За да имаме доволно време за да ти направам она што сакам