Па нормално дека не сум истата Ана. Не можеш туку така да ме оставиш па да ме бараш. Да, ладнокрвна сум, така ти треба. Иако душата ми плаче по тебе.
Смени си го понашањето бе мајмун еден. Научи се да разговараш како човек. И ако не ти одговарам, не сме маж и жена, знаеш. Може подобро за двајцата да не сме заедно. Смени се пред да биде касно, оти почнуваш да ме гушиш. И да ќе седам дома и сега и за нова година. Слави со кој сакаш, оди со кој сакаш. Не ме интересира...
Сунце ти калаисано! Џубре једно љубовно необразовано! Ју ар лајк да дајмнд ин да скај! Уште ти ми требаш! Море, ТЕ САКАМ БЕ!
„Ја могу да се кунем у лаж, да помислиш да добро ме знаш, учинила би нешто лудо ради реда. Ја могу да ти покварим дан, ко црна земја тешка сам, али могу да те волим ко ниједна... Увек сам хтела дивље, а терала питоме, због тога и срце моје се не даје никоме“
отворам ф.б. пак ти убавецу вклучен не свакам што ти е-се однесуваш некој со сила да те тера да излезеш на кафе утре со мене-ама стварно ке ми прекипе па нема веке да те рецкам-арно ти реков-почитувај го моето време како што би го почитувал времето на некој бизнис партнер до 3 си бил на работа, далеку живееш од 3 до 6 си слободен а јас не можам тогаш-да бегам од моите за да се видам со тебе еи памет бегај ти од твоите бе и тврдиш дека ти значам абе ајде-дали ке се запознаеме или не утре сеедно јас се откажувам од тебе конечно постојат и други а не ти на мене лутко да ми изигруваш
Јас сум таа. Се кријам ко бисер. Знаеш. Ние = совршенство. Што би правела јас без тебе? Се сомневам дека би постоела. Не постои збор што би го опишала она што го чувствувам спрема тебе. Не.
Ako te ikad izgubim, obečaj mi jedno. Nećeš se dati nekom šarlatanu što te ne zaslužuje. Pogotovo ne radi to meni u inat. Ako već poželiš terati inat, onda meni u inat budi sretna… -Balašević
Тоа го правам од што сакам,дали е правилно или не-незнам.Нека покаже времето. Нека биде како што треба да биде. Зависи од мене. Јас дадив чекор. Го прифати? Ќе играме.
требаше малку вчера да те пецнам со такси фраерче ама не ми текна како што ти мене ме боцкаш кога ке ме видиш така и јас тебе ке те боцнам па да видиш како е
духче девојка ти ти раскина затоа што си се однесувал ко дете? а ти следниот ден кај неа на врата браво браво храбро од тебе немој тоа да го пишуваш на ф.б. земи една труба и почни да трубиш трубо една се надминуваш себе си а не си ни свесен за тоа очигледно а тебе убавецу прееска те видов вклучен ама овој пат мене ме снема ај баш да видиме дали јас и ти ке се запознаеме вечер или не