...Ain't no sunshine when he's gone. It's not warm when he's away. Ain't no sunshine when he's gone and he's always gone too long anytime he goes away...
Животинче мое, сакам кога те чешкам, и кога ме галиш по грбот. Ама ќе морам да почекам ден-два за повеќе од тоа
Божеее па јас и ти сме заедно на роденден викендов.Не,не сакам да те сретнам.Пред тебе нормално дека ќе сум онаа секогаш насмеаната и горделива девојка.Но што кога ќе згаснат светлата?Кoга ќе ти бидам свртена со грб?Кој ќе ги запре моите солзи тогаш!?
Хммм можеби ти нема да дојдеш на роденденот....Не знаев дека пак не ти е добро...Аххх зеленоок кога ли ќе престанам да мислам на тебе и да се секирам за тебе?
истото што и тој ми го кажа пред некој ден дека цел живот ќе бидам крај тебе, цел живот ќе те сакам и ќе те чувам злато мое... те сакам многу
Мислам дека е време за крај...не е тоа што беше...не се чувствувам сакано како некогаш,не ми барај објаснување веќе ги знаеш сите причини...оди си,сакам да сум сама...
Се нетрпение сакам да те видам, барем на момент, еден поглед...Те барам во сите коли зиркам во секое ќоше во град...те нема! Ми недостигаш...Пробав да те заменам со илјадници други но сепак ми фали нешто...ми фалиш ТИ! Се обидувам да те пребола...но кога те видам моето срце сеуште трепери ко првиот пат! Те сакам најмиличко мое сфати!
Love is cold Love is blind Love is just a waste of time i sepak... nikako da prestanam da mislam na tebe...