Хехехе..смешка...пред еден ден ја адднав колешката..уште кога ја виде ја симпатизираше...немаш сила да ми кажеш дека сакаш да видиш слики од нејзе,па го натера другар ти да ја аддни...па да ја видиш??? Душо те читам како буквар...ах бе машки,машки....СРАМ ДА ТИ Е..ме изненади
еее колку сум само јас брзоплета секогаш слушам тоа што сакам да го слушнам и никогаш веќе нема да ти се налутам за глупости ( и за тоа што ми се врти во главата) моја грешка , барем признавам дека грешка беше (овде )
Без тебе една недела поминува како цела вечност. Толку си блиску, а сепак толку далеку. Ми фалиш. Не знам како, но премногу те сакам.
Ај направи го моб. да ти се слуша! Гомно си ама ај. Цела слобода ја имаш, па можеш да се јавиш да не те мислам свињо една. Одамна не сме се карале , ни треба освежување
Eдноставно е-МНОГУ ЕДНОСТАВНО-пробај да ме освоиш повторно, гледам кога сакаш ти успева, малку ми треба мене, знаеш Фала, чао, те сакам
Идиот си тоа одамна м е јасно...ама што да правам...таков си,а ја уште поголем идиот што го дозволувам сево ова.
Некогаш си толку бесчувствителен и суров бреееееј магаре едно не знаеш да си ги искажеш чувствата , не се плаши јас нема да те повредам. Криво ти е што толку многу ме сакаш ама не признаваш .
повеќе ништо не сакам да му кажам све е кажано се потрудив со секој збор да бидам поблиску до тебе но ете не вредело тоа е тоа јас продолжвам понатаму кон мојата цел макар и без тебе сама но силна ...
Сакам да му кажам многу работи.. Ама за некои немам храброст а за некои не знам дали треба да ги знае..
за некое време ќе ти се јавам, и ќе си правиме ,,таков,, муабет мх, мх... ќе омрсиме барем така брк, а е па кога не сме еден до друг
Море теле едно....педер, наместо со мене, оди во играчница со другарите....тие ќе ти дадат!!! бааа педериште едно, телеееееее!
Ејјјј човекк што убаво е кога твојот глас е прв што го слушам насабајле ... скоро и заборавив какво беше чувството Ај денес биди добар во хороскоп ни пишува дека не чека романтична вечер
тато те пофали! не ми е убаво што сите околу мене те зборат, башка и те фалат... убаво да си поминеш утре на свадба, памет во глава.... ми фалиш многу
Сонот кажа се. Имаш некоја вина во себе и нема да ги играм твоите правила. Така сакаше така доби. И во право беше не ме заслужвиш, не заслужвиш да си со никоја! Женкар! Да не сакаш сега и брачедана да ти ја местам а?! Ајде кажи знам дека си „искрен“. Ај ај, ај оди... Чао!!!