Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.021
    Допаѓања:
    14.425
    Викаш се се случува со причина а? Е ова најверојатно се случи за да ме научи да ги препознавам луѓето, да навлезам подлабоко во проучувањето на невербалната комуникација и да знам да препознаам навреме лажговци....бидејќи се покажа колку повеќе му веруваш на некој, толку поголема животна лекција добиваш......
    И додека јас се залажував дека и ти го проколнуваш задоцнетиот животен воз како јас, ти си барал врски да ме снема, да ја седнеш на моето место..... И да ја облечеш во моите чевли, да и ставиш од фамозниот парфем нема да ја доближеш ниту до мојата сенка знаеш? Светлосно години не делат нас...
    И не не си ти евтин, само знаеш секогаш да заблескаш во вистинското светло, да си ја одредиш сам цената........
    Продолжи да чепкаш во мојата гордост, те молам... потоа сам ќе се собери разумот, а ти ќе станеш паднато копче на износена кошула.... се надевам дека искрено го посакуваш тоа, бидејќи лошо е едниот да се сеќава, а другиот да чувствува....

На Loly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Не знам што би ти кажала, моето однесување ти го покажува тоа секоја секунда. Не можам да ти опишам колку многу ме правиш среќна и колку многу те сакам и вреднувам. Како што ти кажав вчера, за ништо на овој свет не би те менувала, ти си најблиску до совршенство, не дека си мој, туку навистина е така. :inlove: :*

3. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    I need you more than you can ever imagine.

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    и јас понекогаш се чудам-да ми е жал за тебе? мореее таквите ко тебе турни ги да потонат дух еден :!: :D
    и уште не се откажувам од тропањето кај тебе пред кука :D

5. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Еднаш една професорка (по направената психоанализа врз мојата личност според моето однесување и моите ставови на одредени теми) ми рече: Ана, не можеш секогаш да се грижиш за среќата на другите. Не можеш на сите да им ги решаваш проблемите, секогаш да бидеш рамо за плачење, а да се занемаруваш себеси. Не е убаво да си ја оптеретуваш душата со сé што ти се случува, ќе дојде денот кога ќе се скршиш. Најди некој кој ќе ја заслужи твојата доверба и не се плаши да се отвориш.

Да ја сретнам денес, ќе ѝ речам: Го најдов.

На richgirl998, LilBaby, leighton23 и 12 други им се допаѓа ова.
  6. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Секој ден чувствувам се поголема и поголема љубов.
    Ме правиш неизмерно среќна....

7. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    http://www.youtube.com/watch?v=qKGBr7clQ_M
    духче има сила која не ми дава да сум твоја-после толку размислување и убедување сама со себе и протолкување на тебе како личност сватив дека јас треба да се држам на страна од тебе-и човечки и партиски и секако оти навистина може да настрадам и другарките исто ме советуваа, и психијатарот
    а што си одлепувам некое време тоа е друга приказна , мy life, my problem :!: :rock:
    со сила не те терам да киснеш кај мене пред зграда дење ноке, да ме чекаш да заспијам па да ме гледаш и коментираш :!: :fubar:

8. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    150
    Не се договоривме вака.
    Не се договоривме вакаааа!
    Биди фер.
    Со ова ништо не добиваш.
    Не ми треба некој што ќе ме тестира.
    Знаеш каков барам.
    Се тргам се ладам од тебе.
    Направи нешто.

На psychic му/ѝ се допаѓа ова.
  9. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    6.710
  10. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.021
    Допаѓања:
    14.425
    И уморна сум да пишувам веќе, додека ти не си ни свесен низ што поминувам, не си не свесен дека се губам, дека едвај преживувам, се давам во сопствените солзи, се гушам, се борам за воздух, полудувам, и знам дека не вреди, но што можам срцево е посилно...Не си свесен дека онаа насмеаната мислам се изгуби, никогаш повеќе нема да се врати, дека токму таа ги губи сите околу себе, само за да живее во светот на фантазиите, бидејќи само таму може да те има...
    и оваа вечер е иста како претходните, пак очајно ми требаш, сакам да врескам, сакам да те видам, сакам повторно да се најдам во твојата прегратка, повторно да ги допрам твоите усни...
    Не знам како да си помогнам самата на себе, ситуацијава излегува од контрола и свесна сум за тоа, ама не можам да превземам ништо... Боли тоа што те нема, боли до коски, душава ми ја распарчува...
    И пак не се каам за ниту една секунда помината со тебе, за ниту еден лажан збор, за ниту една солза... се каам што не те задржав миг подолго кога веќе се најде во моите раце..камо да знаев дека ќе е последен пат....

Прикачени фајлови:

На jasBia му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Те сакав со светлата страна од срцево, и со темната онаа која секогаш му се покорувала на мракот.
    И знаеш
    И знам
    И уморни сме.

На crazylady, thelittle17 и leighton23 им се допаѓа ова.
  12. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Знам дека намерно испадна вака да се видиме денес,знам знам и знам.
    Знам и дека денешново кафе што го пиевме заедно не ни е последно.
    Знам и дека во тие 15 минути што седнавме си изнакажавме и повеќе од доволно.
    Знам и дека намерно сакаше да ме видиш денес,а не само преку порака да ми го честиташ роденденот.
    Знам и дека намерно ме гушна така силно и го вдишуваше мојот парфем како ненаситен.
    Знам и дека намерно ме баци.
    Знам и дека намерно ми се јави од кога ме испрати на автобуска,за да ми кажеш дека тој бакнеж бил за нов почеток,за нова љубов.
    Знам и дека се каеш за се.
    Знам и дека ме сакаш назад.
    Само незнам зашто,зарем не мислиш дека јас и ти завршивме?зарем сеуште мислиш дека има надеж за нас?
    Јас не.
    или можеби оваа е последна,мала шанса за нов голем почеток.
    Ама и ако се смириме нема ништо да биде исто,го знаеш тоа го знам и јас.
    Веќе никогаш нема да сме оние истите од пред некоја година..и двајцата созреваме,растеме односно јас растам покрај тебе ама како и да е.. оставам се на времето..па што биде нека биде,јас веќе немам сили за ништо.

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.784
    Допаѓања:
    2.094
    Јас сеуште не те заборавив... не те заборавам.. За тебе не е така.
    До овде требало да биде. Ете, можеби имало некоја причина зошто. ;(
    Гледам полека бавно исчезнувам во твоите очи, веќе не ме гледаш како порано.. ме нема.
    Боли.. да знаеш колку боли. Ќе помине си велам, ама еве не поминува..
    Како се прашувам? Не издржувам повеќе... немам сила. НЕ можам! ;(

14. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Душичке многу сум среќна што те гледам конечно по 6 изминати месеци
    Толку слатко си спиеш што ми е грев и да ти ја допрам раката :angel:

15. an4ii

an4ii Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    441
    Среќа е што те сретнав. Среќа е што те запознав. Среќа е што те имам само за мене. Среќа е што те имам тебе. СРЕЌА СИ МИ ТИ!

16. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    арно те праша прееска другар ти
    ме гледаш коментираш, а ако се сврти што ти рече тој а ти духче па да бегаме :fubar:
    ама како те зафркаваа кога за инает не се појавував :lol: ем си ја бараш бељата ем ништо не сакаш да направиш и те видов и со капут и со тренерка и со блузон-ова ко на модна ревија да си бе :D циркузи :D

17. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    И не ми е важно кога, каде, како...
    важно ми е само ти да си до мене.

18. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    18.512
    Преубаво беше синоќа, сакам па!! Камо да останеше и вечерва! :* Те сакам!

19. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    Прекини да бидеш инат, двајцата треба да прекинеме ама еднаш ти прекини прв!

20. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Сонувам за повеќе слободно време, поминато пред тв, гушнати ...и сите грижи се удавиле негде во Вардар.