духче зарем ти навистина мислиш дека ке те видам покрај оваа магла-абе ај не ме дриблај абе ај не ме зезај човече прст пред око не се гледа застани ми пред мене па да видиш дали нема да те видам како што ти рече прееска еден човек-додека си нанесував кантарион на лузната-да сум на твое место ке и го земам тоа од раце-е паметен бе домофон сега има-низ прозорец ли да скокне ако навистина сакаш да допреш до мене има начин ама ти се плашиш и затоа за тебе сум убава ваква таква онаква-испага јас ке се омажам а ти уште ке коментираш баш ме интересира твојата реакција да се појави некој друг во мојот живот-многу ме интересира
те сакаам милооо, премногуу те сакааам нека ни се множаат уште многуу месецивее и нека ее со среќаа 11-чево те обожаваам најсакан мојј
Како толку имаш трпение? Ти се чудам навистина. Медо мој,благодарение на тебе јас променив некои работи кај себе.Како бре може тебе човек да не те сака магаре едно?
За тебе толку имав да кажам, но кога сме кај целта... Ќе дочекам ли да ми се сврти баш тоа тркало, ќе го добијам тоа што сакам веќе еднаш? Чудно е како имам толку непотребни луѓе околу мене, го немам само тоа што навистина ми треба. Ќе чекам еј и ќе дочекам. Има да го добијам тоа што го сакам, па ако сака светов нека запре...
Љубов моја! Ти и јас, сосема сами. Во една просторија. Само нашите погледи и зборови. Ти си ми најмилото нешто на светов, душо моја. Без тебе животов не би бил живот, а во моите денови не би постоела светлина. Кога гледам во твоите сини очи како светов да престанува да се врти. Твојата насмевка ми ја грее душата. Единственото нешто што ми е потребно е да бидам со тебе, друго ништо не ми е важно, верувај ми. Ти си ми единствената среќа и радост, единствената причина за живот, единствената причина за насмевката на моето лице. Засекогаш ќе бидам блиску до тебе. Срцево мое ти припаѓа само тебе. Те сакам најмногу!
Тоа ти е иронија златен. 7 години пробувавме да го организираме друштвото за заедно да славиме Нова Година и никогаш не успеавме. Сега се договориле, моето и твоето друштво, заедно. Сега кога јас и ти не комуницираме 1 година. Но, нема да бидам јас таму. Може покрај нив ќе помислиш на мене, на нас. Ќе помислиш што ќе беше ако првпат заедно сите славиме. А можеби и не. Можеби и јас ќе успеам да не те побарам, да не се скараме кој прв се јавил и кој побрзо честитал, кој што заборавил да посака во 2014. Навика ми е, знаеш. Секоја Нова Година ми почнуваше со твојот глас. Како сега без сето тоа?
Само твојата прегратка може да ме разнежни. Ги сакам и твоите смешки, ме развеселуваат. Сакам кога се стуткувам во тебе, во твојата прегратка, тогаш сум најсигурна. Колку и да ми бил тежок денот тогаш за момент се заборавам. Секогаш си ми бил на прво место и ќе ми останеш засекогаш. Не можеме да дишиме еден без друг. Со нашите добри и лоши маани се надополнуваме. Уште некој ден и ќе славиме уште една година заедно. Преживеавме многу работи заедно, и добро и лошо. Издржавме и покрај се! Те сакам, иако нема ни потреба тоа да ти го кажам, доволно покажуваат очите!
Детиште глупаво! Ќе ти кажам јас тебе интересно ти било...Пази мене да не ми стани интересно. Ступид, ступид, ступид...Не си мачор повеќе, сега си некоја грдичка хиена. Спојлер Знам дека се зафраваш, ама ме изнервира, ти ќе го креваш носот до небо на крај, тоа знаеме уште од поодамна...
јас за утре решив да пијам-мислам за преку ден не ми е гајле што тебе ти е роденден дух така мора да биде затоа што ПАП тестот боли и виното треба малку да ме опушти и не дај боже утре да те сретнам оти најверојатно ке си добиеш што си заслужуваш вербално
Не ми се верува дека конечно ке си дојдеш дека помина еден месец неможам да поверувам дека конечно ке те видам
Kое точно од врви си не го разбираш,какво оште в мене има да доубиваш Hе ми остави ни капчица живот,недеј да бркаш предателство с љубов :geek:
Многу ми се поднови денес,ама и се подмлади Па,нели,облеката го прави своето. А што ќе правиш,ако не те познаам