човеце-т.е. дух бидејки глас слушам тело не гледам веке ДОСТА ми е и од тебе и од другарите и колегите под надзор сум дење-ноке кај и да отидам вие ова е ненормално бе човек абе дали сте вие нормални ПСИХОПАТИ едни ненормални ама открив како пука чипс-ко петарда бе брат
Ако не ти пишувам не значи дека не мислам на тебе,само ти оставам простор да ти недостигам на начинот на кој ти ми недостигаш мене
А премногу сум горда за да се вратам и да ти признаам сѐ... http://www.youtube.com/watch?v=MLgfSPynw3k
Како со душа те чекам во саботааааа не си свесен, сами да си се одмориме 4-5 дена од ситеее. Како најголеми будали да го отвориме кровот на тигарот и да ти пеам како луда, шо има везе да искористиме додека е 15 степени . Иииих колку те сакам кога си волку горд на менееее и кога ни е убаво
Па не се ни сомневав во тебе бе љубов моја знаев дека ќе средиш се за да не се грижам и да не се нервирам без потребно.Оваа повеќе го направи за мене верувам дека е така Ќе направам крајот на оваа година да го паметиш секогаш ,залужуваш премногу ... само да те гледам среќен задоволен насмеан друго не ми е важно ! Те сакам
Доволно е само еден твој лош збор, еден твој лош гест да ме разочара и да ме повреди Силна сум јас...
Ќе доеш со другарка за нова година и ќе спиете заедно во куќата што јас ја најмив за да славиме цело друштво!!!??? Не ме јеби човече. Не сум мало дете имај осет ако сакаш да ме напраиш љубоморна имај си граница , немој да претеруваш. Едно е да ме напраиш љубоморна друго е да дојдам и да те збумбарам!!! Не дека сум љубоморна туку затоа што праиш некои работи со цел да се покаам затоа што ти раскинав. Демек пред една недела раскинавме , а ти имаш нова девојка??? Праи што сакаш само немој волку ниско да паѓаш сепак сите знаеа дека бевме у врска само ме срамиш со глупиве муабети. Јас и ти раскинавме и сеа ти ќе доеш на нова година со другарка и ќе преспиеш кај мене ,а пред тоа ќе славите... Па шо к*р ќе доаѓаш кај мене кога веќе ќе си прославиш? Јес да се договоривме да си останеме другари али маче не се опуштај толку... Додека ми е бившиот у мисли за тебе нема место тука... Чаооооо!
...сонуваш во сенките те гледам понекогаш знаеш, секунди кои си ги купиле моите погледи доволно за да ме однесат во некој сосема стар свет.
Aко устата ми се смее, не значи дека и срцето е такво. Ми фалиш дури и за оговарање, у бестрага нека иде.... На момент заборавив дека не си до мене, се сепнав и се вратив во реалноста, не е баш пријатна.
Ме исполни со љубов среќна сум покрај твојата прегратка, сега знам да сакам сега знам како е да си заљубена
така значи луд си-супер признание само незнам дали си луд по мене или воопшто не даска да ти фали, многуууу даски ти фалат верувај цел мебел ти фали епа добредојде во клубот
Ми кажа дека не сум знаела што сакам , извини но јас да не знам што сакам нема да бидам со тебе , ниту толку да се борам за тебе , ти си тој што не знаеш што сакаш глупчо еден !!