не ми се верува дека за малку глупост ке направев-да влезам во слаткарницата и да ве испотепам сите и тебе и твоите другари леле срце памет немаш, прибери се пред да ти биде доцна
зошто стлано јас сум крива за се? зошто се те нервира од мене што и да направам тебе те нервира ти смета стварно незнам зошто?? Ако се зафркавам те нервира ако сум озбилна и тоа те нервира ако ќутам и тоа те нервира па стварно незнам што да правам ? Што и да направам се ти смета ?Зошто само јас треба да те разбирам и да правам како што сакаш ти само едно нешто побарав да не го правиш ти и тоа не сакаш зошто стварно неможам да те препознам.. ме боли многу ме повредуваш многу не се свесен ни самиот колку многу ме боли понашањето твое и секој збор што ми го кажуваш како да ти е сеедно.. ако и ти сакаш да ни е убаво зошто и ти не се потрудиш туку само јас треба да се трудам.Само едно нешто побарав да не го правиш друго ништо не ти барам само едно нешто што ми смета .. Стално сум јас крива за се стално и стално сум јас пак таа на крајот со плаче и страда..стварно незнам што да правам. зар не сум ти важна како што викаш зар е сето тоа лага... :'( :'(
Ехеее уште колку ќе осетиш ... има време 2-3 дена мора да си во неизвесност Спојлер Пак те сакам најмногу ако сум кучка овие 2 дена !
Ееее едвај чекам да ми дојдеш, колку само ќе те гушкам . Си замислувам како ќе си водиме љубов, како ќе спијам во твојата прегратка ммм The final countdown
Па ја стварно незнам како да се поставам со тебе. Од што е глупо станува смешно. Или можда во мене е вината. Сеедно, јас те сакам.
Спојлер На 31-декември во 00:00 на полноќ ќе видиш гужва од луѓе околу тебе, но ќе ти недостасува еден поглед,една прегратка, еден бакнеж...кои нема да ги добиеш. Ми фалиш..
Одлучи се веќе дали уште има нешто со бившата или не па после ќе правиме муабет. Пушташ водичка, па ја нема, не знаеш ни самиот што правиш...