Форумџика на годината

Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Да знаеш дека многу те сакам! И дека ќе ми фалиш кога ќе заминеш.. :'(

2. makeupgirl

makeupgirl Истакнат член

Ми фалишш иако незнаеш ...
    И врати се што е можно побрзо само да видам макар и на 2 секунди..
    волим те <3 :* :inlove: :l:

3. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Веќе ми недостигаш ... сакам само да сум до тебе !
    И знаеш што ветувам дека ќе почнам сериозно да размислувам за да почнеме да живееме заедно...колку само ќе бидеш среќен кога ќе го слушнеш оваа :) А за твојата среќа правам се знаеш ! Заслужуваш :*

4. karenin

karenin Популарен член

Педерскиот Купидон си игра со мене.

5. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Како ден е јасно дека нема да бидеме пак заедно. Ти и јас. Колку и да изгледа недовршено нашево. Јас и ти за се сме само за љубов не. Па и деца во основно се поозбилни од нас. И ич да не се секираш. Нашево е за медал. За диплома сме јас и ти. За десет дена собравме спомени и емоции за да напишеме книга. Нема ко мене и тебе. Нема ко нашево.

И немој да си седел дома за викенд. Има бре да пиеш, жени да ти се лепат, да играш, да донесеш некоја во стан, да пееш, да се смееш…

За малку ќе беше многу. Она нашено. Пушти, нека се лизне низ прсти. Нашето. Завршеното.

Па и да Ставам точка на местото каде што би ставила три точки.

Па и да те немам за навек.

И да сум туѓа уште утре.

Нема да ме боли.
    Јас живеам во тебе. И каде и да одам ќе те носам во мене.

Snowbell likes this.
  6. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Знам дека еден ден можеби ке се појави некоја и ке те заборавам тебе.Но можеби еден ден ке се појави некој што ти ке се сетиш на мене.

7. Anouk

Anouk Истакнат член

“Светот мој, минус тебе во него, она што ќе остане, малку е...“

Мислиш дека ќе функционираме нормално, 1500 км оддалечени? Хм, I don't think so...

8. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Иди еби се гнасо една! :@

srcekrsacka likes this.
  9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

си се изјаснил дека имаш девојка дух што повеке сакаш бе МУФЉУЗ еден
    ШТО МЕ МАНИЈАЧИШ заедно со другарите колегите и другарките
    и уште се чудиш зошто не се вртам :!: :swear:
    ПОРЕМЕТЕН ЕДЕН, КАЗАНОВО ЕДНА МАНИЈАКУ ЕДЕН
    и уште другарка ми ми вели не биди опседната со него-каде и да одам ме следи-т.е. следат дење ноке
    со неговиот глас се будам дење, ноке заспивам
    ако завршам во лудница мислам дека и таму ке го слушам неговиот глас :!:

а на тебе И нема шанси да ти честитам ниту божик-очигледно треба да се помирам дека ништо нема да се случи и прзнавам да по малку боли :sweat:
    е така ти е кога ке ти се бендиса поранешен манекен со големо его & алтер его ама ако Господ гледа па врака :!:

10. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Ти си моја рак рана...

julie77 likes this.
  11. SamJo

SamJo Активен член

Многу ама МНОГУ ми се допаѓаш .

12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Тоа е тоа.. Ти со тој, оној вистинскиот и сакам секој ден, до крајот на мојот живот да бидам до тебе. да се будам и заспивам во твоите прегратки.

Мојата потрага заврши, во тебе има се што ми треба за да бидам среќна.. Те сакам е малку..

И ќе ми недостигаш секое утро така во полу сон да ме привлекуваш до себе, да ме бакнуваш а после да ме притиснеш на твоите гради и да продолжиш да спиеш.

Знаеш, без зборови ми кажа толку многу работи, ги отфрли сите мои сомнежи, стравови..

Те сакам и едвај ја чекам повторната средба, ќе го чекам денот кога пак ќе се изгубам во твојата прегратка, кога ќе добијам бакнеж во чело и огромна насмевка..

:l: :l:

13. SiMpAtIcNaTa

SiMpAtIcNaTa Популарен член

Само се прашувам, што имам згрешено па животот ме казнува со вакво нечуствително ѓубре како тебе? Што? Знам дека некогаш се понашам никако, ама ни ти не си ништо подобар. Може и ме сакаш ама тоа не го покажуваш како што треба. Повеќе немаме ни тема за муабет, затворен си како кутија, ништо не ми кажуваш. Ништо. А утре коа ќе си отидеш, ќе ми фалиш. И тоа премногу. Ама ако не наеднаш, постепено ќе се тргнам од тебе. Со зор убавина не бива. Може подобро да прежалам една година, отколку цел живот да се каам и да жалам. Не може, подобро е ! Ама ајде оди кажи му на срцето, и на навиката да бидам со тебе... Те сакам бе, те сакам ! А не заслужуваш ништо од мене! Кај те најдов, кај се запустив. Камо среќа таа вечер да си останев кај што си бев. Камо среќа да можам да го вратам времето...

crazylady and Izaabella like this.
  14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

извини духче што рече дека ти е желбата :?:
    да се фатиш со мене-или да ме фатиш мене-ама каде :D
    попрво јас или бутел или бардовци-кој од двата пата ке ги фатам незнам ама едниот ке биде
    незнам како би реагирале новите антидепресиви на мене, ке видиме-да не те фатам јас тебе за гуша :D

15. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Знаеш.. се навикнав на ова.. и сега проклето ми фали :doh:

CaperucitaRoja likes this.
  16. Missbutterfly

Missbutterfly Истакнат член

Јоване лута сум на тебе бе :devil: се чувствувам како да ти сум деловна придружба а не девојка.А бога ми и така се однесуваш спрема мене...Ти ќе ми кажеш не било во ред да гушкаш и бакнуваш во јавност...Некни на нова година пола од вечерта ја помина пред викендица пушејќи цигари,истата ситуација и на 2рата вечер в кафана...Зошто сме заедно кажи ми? ;( .

17. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се смиривме , се слушаме , се гледаме веќе 3 дена... Сега на што сме човеку???? Дали сме пак во врска или сме на мување? Или пак сакаш само да ме легнеш и да ме шутнеш? Некако ми изгледаше многу сериозен кога ја црташе нашата куќа , кога пресметуваше колку пари ќе ни требаат за куќата и колку деца да ти родам... А јас те буцкав дека си ја црташ куќата твоја идна и дека јас само гледам и дека немам врска како сакаш уреди си ја :P а ти љубовко ми кажа дека треба да ми се свиѓа мене дека заедничка ќе ни биде :P Кажи ми само како да ти верувам после се што се деси? После сите зборови кажани... Ахххх љубовко многуууу сакам да ти верувам и да се препуштам на соништата твои за нашата заедничка иднина али и многу се плашам дека пак можеш да ме оставиш :( ќе те набуцкам деновиве па ќе ми се отвориш ко паштета!!!!! :* :* :* те сакам љубовкооооо!!! :inlove:

18. poenta

poenta Форумски идол

Добра ноќ :*
    Доволно за да го завршиме денешниот ден,а премалку за да го започнеме утрешниот :inlove:

19. teddygirl

teddygirl Популарен член

Ти ги мразам овие ноќни смени, сакам да си до мене да ме гушнеш, стоплиш. Да ме стегнеш силно во прегратка, како и секоја вечер и да си заспијам. Само кога си покрај мене, сум целосна. Го чекам утрото да дојди, 8 и 30, и да почувствувам како ми се прикрадуваш во постела :*

20. miss-bootylicius

miss-bootylicius Популарен член

Знаеш ли дека денот ми е празен ако не те видам? Стана дел од мене, помислата на тебе и на НАС ми прави пеперутки во стомакот... му благодарам на Бог што те сретнав, што те сакам и што ме сакаш . Среќна сум со тебе и имам убаво претчувство за нас :). И вечерва ми недостига твојата прегратка и бакнеж за мирно да спијам. Имај мирен сон и знај дека те сакам најмногу :*