Ах колку убави моменти ми се враќаат кога ќе ја видам ружата што ми ја подари За кратко време 2 ружи абе љубов бее ќе ме разнежниш многу па после тоа ќе треба да се лутам ако помине долго време а не ми подариш нова Знаеш ти кога е вистински момент ,а и знаеш да ме погодиш вистински така да и ливче да е само би се изненадила Те сакам премногу
Те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам !! Толку многу те сакам толку многу верувам дека и ти ме сакаш, секој ден се повеќе расте мојата љубов за тебе, ми фали да искушкам така како некогаш.. опамети се веќее !
Не туку што да ви кажам .. знчи мометално го мразам... го мразам .. а се мразам и сама себе .. значи ТОЈ заради кого ја изгубив гордоста од моите.. ТОЈ заради кого ја изгубив довербата кај моите ... ТОЈ кој колку среќа ми донесе толку бол донесе .. Е ТОЈ е тој кој не ми се јави во последниве 6 часа да праша како сум уствари јас.. иако знае дека го губам тлото под моиве нозе ... И да ви кажам сакај те си се сами себе со цело срце и душа.. затоа што еден ден онака ке се погледнете во огледало и кје се прашате вредеше ли ? И ќе сфатите дека на никого од крајот на денот нема да му е грижа дали ве боли душата.. и на крајот од денот ќе сфатите дека всушност иако ве милувал 1 година на крајот ќе остане да ве милува само чадот од цигарата.. и со секој горчлив дим што го земате ја голтате и болката и надежта.
Неможам да ти опишам колку си слатко и колку сакам да те гледам додека уште спиеш и да те галам Па уште кога ќе се упикаш во мене уфффф Те сакам те сакам те сакам те сакам те сакамммм!!! Мече мое најубаво
духче втор пат велиш зарем малку не ме сакала тоа ти е некаква финта нели-си знам јас а во 7 и нешто тропаше по контејнерот за да ме разбудиш-ти успеа да ама пак си заспав а ти збесна зошто покривката ми беше преку глава цело време-многу си себичен и земи една труба и кажи како се викам на цел град можеш ли се секавам кога психијатарот ми предупреди да внимавам што правам со тебе оти ако ти дозволам да бидеш дел од мојот приватен живот ке бидам центар на внимание-е да знае тој што ми се случува сега на мене а што е најлошо толку блиску живееме што кога тогаш ке налетаме еден на друг-КАТАСТРОФА копија на тој со кој бев 4 години ама барем тој живееше далеку а момчево толку блиску-3-4 улици не делат угоре високо удолу длабоко
духче кога ке те сретнам-а ке биде тоа кога-тогаш ке ти се обратам со набљудувач или мониторинг има да ми платиш ти за ова па што сака нека биде МАНИЈАЧИШТЕ ЕДНО, ГНАСО ЕДНА гарант цела партија веке дознала дека 24 часа ме демнеш & ми дишеш во врат што највеке МРАЗАМ
а ти бе И човече во глава си ми влегол и од таму кај се најде да те сретнам тебе и да работиш во моја близина ај нека те преместат таму Лисиче, Маџари што подалеку од пред очи
Ти благодарам на прекрасната вечер,на твоето внимание посветено кон мене и на тоа што ме изнасмеа вечерва.
Љубов до денеска сме точно 3 години и 5 месеци заедно па да ни се множат деновите, месеците, годините. Те сакам најмногу