Те сакам љубовче! Пополека но сигурно сфаќам колку сум била среќна личност што те имам. Пред тебе се ми беше без везе.. Ноќите, кога сум далеку од тебе едвај чекам да се вратам кај тебе, затоа што знам дека ти ме чекаш без да ми преречеш збор... Се што ке кажам си мислам дека ке упропастам... Мило мое
Многу глупаво што неделава заврши на овој начин.А имам една грутка во грлото уште од вчера која не ми поминува. Лошо е што немаме доволно време и простор да се обидеме да ги поправиме нештата меѓу нас, да не брзаме се во пет дена, ама тоа е. Немаме некој конкретен заеднички план за во иднина, без разлика дали блиска или далечна. Нормално дека секој на своја страна си бара работа, и се снаоѓа. Ама ме боли тоа што пропуштаме многу работи додека сме разделени. И до кога вака, во недоглед? Барем да имаме некој рок, некој термин после кој ќе знам дека ќе се будиме заедно.
Најубаво мое.Душо моја те сакам највеќе на светов.Ти си ми се! Чувството кога ќе заспиеш на моите гради е непроценливо! Те сакам и сакам да бидам со тебе!Знам дека ме разбираш иако не ти зборувам за моите чувства. Знам,го чувстувам тоа.
вчера сам се издаде дух што ти е целта-многу јасно ама на другарка ти и призна-манијачи некоја друга бе муфљуз не е сум една и единствена јас да знаев дека е вака најдобро ке беше да не се разбудев од кома пред 15 години кога ми беше првата сообракајка да те начекам некаде и да ми платиш за се
Дали те чекам?! Ти тоа сериозно, ме прашуваш дали те чекам?!?! Требаше да помислиш на тоа пред да си заминеш... Не помисли дека тоа што го правиш, твоето исчезнување е нож со две острици, ќе те засакам или ќе ги изгубам сите чувства кон тебе? Не те засакав ни првиот пат, не гледам зошто би се променила сега? Без тебе, сфатив дека сум подобра. Посилна. Можам да бидам сама. Сфатив дека си го губам времето, во нешто што никогаш нема да биде повеќе од тоа што го имавме. Со твоето заминување, се лупнав од земја и си ги отворив очите. Баш како што треба да биде. Ти ќе се вратиш, чекала те јас или не. И пак ќе се вратиме на почетокот. И пак, нема да стигнеме никаде заедно. Одиме во круг.
Ти благодарам за синоќа.Знаеш колку ми значи 5 минутен разговор со тебе, а можеш да замислиш колку бев среќна после 1 час разговор со тебе. Знам дека ти фалам, ме разбираш и јас тебе. Те сакам сонце.
Сакам да те видам. Да те гушкам, да те бакнувам. Ми фалиш. Ми фали твојата рака околу мене. Да оздравам и ќе се гушкаме злато
Телово ми се тресе цел ден. Сакам да сум далеку од сите вас. И сакам да станам уште поладна. Не сакам да љубам, ни да чувствувам љубов. Ти успеа последниве 4 години да ме омекнеш и да направиш од мене една будала која верува во љубовта. А си знаев јас дека љубовта боли. Ти текнува на нашиот почеток кога секоја вечер ти раскинував? Знаеш дека сето тоа не беше глупирање? Знаеш дека отсекогаш сум ја потценувала љубовната болка. И свесен си дека никогаш нема да и се препуштам на истата. Затоа бегај си од мене. ... Но состојбава ме убива. Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=kGO1WRMTGsE Катастрофа е љубовта. Нека си игра љубовта со другиве. Нека другите и се радуваат. Јас ете ја неќам. Ќе го преспијам јануари. Најдобра идеја!
Имаш голема среќа што годинава решив да бидам подуховна личност и да си ги контролирам реакциите... Отсега, не ја делам со тебе одговорноста за твоите зборови...
Jedino što sada želim je da te zagrlim. Onako najjače. Da se privijem uz tebe i da osetim kako uranjam u tvoj topao zagrljaj. Da osetim tu sigurnost. Da se osetim tvojom opet. I mogla bih tu da ostanem vek,dva. Možda čak ni to neće biti dovoljno. Večnost sa tobom neće biti dovoljna. Uvek ću te želeti više i više...
И да дознаам која ти е колата има да ти ги дупнам гумите без два пати да размислувам а ти бе дух еден како не ти е здосадено да ме следиш-и после секој настан организиран од страна на партијата-а за другарите да не зборуваме постојано слушам исто па исто веке не можам да ве слушам ниту гледам досадни сте ми а тоа што мора да ме гледаш-ти да не си болен од болеста срце абе не ме зезај не ти пагам јас на таа финта
Никој не знае како ми е кога помислувам на тебе. А често го правам тоа. И самата се лажам дека од утре ќе сменам некои работи во врска со тебе. Во врска со нас... Не те заборавам. Само оставам време ти да се сетиш на мене. Ми недостасуваш. Ама овај пат нема да направам ништо во врска со тоа. Оставам на времето да покаже се..