Многу ќе ми недостигаш, многууууу! Овој период и онака е тежок за мене, а сега ќе ми биде уште потешко без поддршката твоја кога си до мене. Знај дека цело време ќе мислам на тебе иако ќе ми биде најтешко на свет!
ахх само што замина а ти веќе ми недостасуваш. уфф колку сакам да бидам покрај тебе како синоќа, да ме гушкаш и да ме топлиш да ме милуваш. Те сакам љубов моја
Колку те сакам кога си ми искрен и како мало дете ми раскажуваш тоа што го планираш и мислиш за нас Абеее те обожавам најмногуу
некогаш се прашувам што барам со тебе, понекогаш знаеш да ме направиш да се чувствувам толку мизерно како најголема грешница на светот, знаеш да кажеш зборови тешки како камења, но и покрај се знам дека те сакам и премногу ти дозволувам и мислам дека редно време е тоа да се промени....
трет пат спомнуваш зарем малку не ме сака-овој пат пред женска личност на која постојано и го слушам гласот-ова ти е финта или ти навистина чуствуваш нешто кон мене кој да те знае ама знам дека цела нок под прозорец ми беше ти се додека не се разбудам-убава сум(ова на рипит ти е ) а вчера пред да отидам на огин нервите ми попуштија и плачев ко мало дете-ова твоево следење нема крај човече и вчера и девојката и другар ти ти одржија лекција да ме оставиш на мира ти не и чув како нокеска се скаравте а денес повторно и го слушав гласот а познавајки те работата и љубовта ти се важни и многу-кога си вљубен во некоја леташ па набави си крилца и одлетај од градов неколку дена свесно се помирив дека не може да се случи нешто мегу мене и тебе-бидејки си трачар невиден и да си ги слушам тајните од кажи прекажи на улица-е извини богами не може а згора на се што си ко Казанова со еден куп девојки околу тебе тоа е друга приказна ама од каде да знам дека ти можеш до толку да се опседнеш со мене дење и ноке да ме следиш со твоите колеги и другари- и што е најтрагично од се незнам како да се спасам од сето ова
Ајде љубов се надевам дека догодина заедно ќе го спремаме бадник А даа да знам ти што ќе ми одговориш на оваа : па сигурно дека заедно ќе бидеме тогаш Сакам сите празници секој нареден ден од мојот живот да го поминам само со тебе ! Те сакам секој ден се повеќе и повеќе
секоја чест на признанието му призна на другар ти дека си преспал цела нок тука само за да ме гледаш и ти ко тој бившиот на времето што ми велеше икона си моја-ама тоа највеке беше кога беше под дејство на алкохол а можам да замислам како би изреагирал ти кога си во пијана состојба што сум јас бе кукла од излог ли страв ме фака браво бе секоја чест се гледа дека ти бе човек не си арен со паметот се познава од прв поглед кога ке те види човек
Ти си мојата сила, јас верувам во тебе, знам дека ќе успееме и заедно ќе ги надминеме сите пречки. Те сакам. Ме сакаш. И тоа е најважно. Гледам колку се трудиш да успееме, го ценам тоа, ама не сакам да минуваш сам низ некои пречки кои се поврзани и со мене. И нема да дозволам никој и ништо да ме раздели од тебе, ќе се борам со сите сили да останеме, ќе се борам да имаме убава иднина. Ти ветувам
навистина ме изненади пред малку зошто не ме сака? па што ги прашуваш нив зошто не те сакам прашај ме мене ама треба храброст да е треба ама тебе тоа ти е слаба точка ти бегаш од мене а пред други ме озборуваш т.е. коментираш од ова се гледа кој е кој-дали јас сум похрабра наместо ти или ти си поплашлив наместо јас како што ми рече едно другарче уште пред неколку месеци-јак е на зборови и во право е