И те гледам вклучен на ф.б. молчиш, не ми пишуваш да ти пишам прва-секогаш јас епа веке не може да ме избришеш не сакаш да те избришам не можам мака ми е да те гледам а кај тебе на работа треба да се јавам за на интервју-ке видиме што ке биде секако ти нема да знаеш ама што ако те сретнам или ти ке бегаш од мене или јас од тебе незнам ама знам дека ке ми излезе од мене
Те сакам љубовко... Сакам цел живот да го поминам со тебе!!!! Многу ми фалиш и едвај чекам да те видам
Во домот ми владее харомина и за празниците се чувствувам прекарно исполнето со насмевка на лицето ама онака вистинска насмевка од срце, и кога помислувам на тебе веднаш ја нема таа насмевка а тагата во очите испаднува на виделина. Се борам да ја нема онаа празнива во мене, но не ми оди некако. А не заслужуваш ни малку да одвојам од мојте мисли за тебе, бидејќи си покажа ти колку ти значам јас тебе. Не сакам ама изгледа ќе морам да ти го кажам и ова Подобро е да ставиме крај на нашево пријателство пред да почнеме, по не е болно вака. Барем за мене, за тебе незнам ти никогаш не се изјаснуваш!
што се вика ПМС по незнам кој пат вчера леев солзи ко будала разликата е во тоа што липав вчера и едвај се смирив а ти те чув дека не сум била токму, кутричко девојче, ја прашуваше девојката што беше со тебе зошто плачам таа ти велеше остави ја ти упорен дури и на другар ти му кажа дека сум плачела-човече беден си жал да се немало имаш ли ти во градите или чукало колку за да те одржува во живот и призна дека ме сакаш-абе ајде ти поим немаш што е тоа љубов
Недостигот се мери со воздишки. Нема да кенкам. Само сакам да ти кажам дека ќофтињата денес испаднаа супер, со лукче ко што ти ги сакаш Далеку си, но поблизу од било кога.
Ми недостигаш. Те нема само еден ипол ден а во мене се создаде немир. Сакам да се будам секогаш до тебе, да ти ги галам рацете и да те бакнувам во челото. Ме повика да дојдам со тебе но знаеш дека ми е непријано сето тоа одење по гости. Ми фалиш целиот, само ти ме смируваш. Знам дека последниве денови се глупирам. Знам дека го приметуваш тоа. Но тоа се моменти кои ми будат пријатни спомени. Далечни се тие моменти и немам чувства за него. Ќе си видам јас убаво за ова а ? ...