Психички ме малтретираш.... до кога вака??за се јас крива...за твоето некоректно однесување...пред сите се зборуваш....сите треба да знаат што се случува со нас???
Гони се. Не сакаш ни да ти поможам. Не барај ме појќе. Ионака се беше готово уште на почетокот. Сам си си крив. Неблагодарен. МАААРШШШШ!!!
Ќе видиш што ќе ти се случи, даваш збор, исполни го бе гомце...ме нервираш вака....барем јави се и кажи што и како ќе праиме.
Дури сега се освестив колку ме сакаш враќајќи си го филмот наназад . Затоа ќе те задржам за себе до крај .
Не требаше толку да се возбудеш и да ми се раздереш ...лута сум ти и овој пат нема да ми мине се додека не се извинеш , треба и ти да се научеш како е правилно.
Видиш како знаеш да си нежен, и тоа замисли, баш кога ќе ти се исправам! Ти кажав, гледај сега да не биде пак по старо. Вети, сега исполни си го ветувањето. ќе се видиме утре, пак со нови сили и бакнежи
малку ќе бидам оф топик катенце зошто на 2 секогаш ни се случуваат истите работи во исто време но јас денеска расипав се...
I uvek svecano obecam, a znam da lazem u sebi, da cu prestati da se secam, ovo je poslednja pesma o tebi...
Де де ти се посреќиа деновиве со одговорот! Знам дека ме сакаш....уххх, милион пати ми кажа! И јас тебе! Џигер мој магарешки!
Многу убав ден злато .. немој да мислиш дека не сакам да бидеме повеќе заедно , сакам и јас исто како тебе .. ама ете не може Знаеш дека те сакам најмногу
страшно ми недостигаш или доаѓај дома, или јас ќе дојдам таму знам дека сакаш повеќе ова второто... е па ајде, ќе направиме некоја комбинејшн лелее, како некои издржуваат со месеци да не си го видат дечкото, кога јас не можам ни една недела
Ако бе, изигравај такси служба коа си глуп. АКО! Јас ако ти речам нешто одма ќе почнеш да се вадиш дека ова дека она. Епа од сеа не те викам за нигде бе, од мене нема да чуеш веќе, ај да праиме ова...она... Иди трчај коа ќе те викне некој друг, и мислиш дека јас секогаш ќе се согласувам со твоите планови, т.е. не се ни твои планови, тоа се плановите на другите, јас и ти како да зависиме од некого за каде ќе се оди и што ќе се прави! Епа оди повели, изигравај шофер, само напред, знаеш утре фала ќе ти речат! прво се лутеше дека не покренувам иницијатива за да се праи нешто, а сеа ги игнорираш моите предлози! Ај фак оф! Терај си, не ти покажувам тебе знаци на нервоза! ќе ти вратам со иста мерка, во тоа можеш да бидеш сигурен!
Ако синоќа ти беше намерата да доцниш, за да ме однесеш потоа на романтична вечера, оправдано е. НО, ако ме однесе само затоа што доцнеше-тешко тебе. Како и да е си поминав супер. Ми требаше тоа вчера, па само ти си човекот кој во исто време може да ме налути и насмее. Те сакам бе прасе.