Gotta feel you and be near you You're the air that I breath to survive Gotta hold you, wanna show you That without you my sun doesn't shine You don't have to try so hard for me to love you Boy, without you my life just ain't the same You don't have to try so hard for me to love you You had me at hello! Благодарам за прекрасниот ден Дојди да се гушкаме и да се сексаме до бесвест...
Мило мое може ќе бидиш наскоро татко леле леле само ако си направил таква глупост....ц.ц.ц.ц......... ќе има “тата треба да частиш“
стварно некогаш си толку смотан што се чудам заради тоа вечер ти следува казна едно добро гризење и не смееш да ми плачеш колку и да те боли ама ке бидам нежна не бери гајле
I have no words to explain my feelings..Because..I got an amazing person who can even understand my silence
Жртвувам и јас, жртвуваш и ти, но вреди, не жалам за ништо. Ја сакам секоја твоја клетка, секоја твоја мисла, секоја навика. Секој миг поминат со тебе е богатство, сега кога си далеку уште повеќе знам да го ценам. Уживам што сум твоја, уживам што си мој.
Е сега ме изнервира, да знаеш до четврток не се гледаме. Оди си утре на кафе, а за колоквиум незнам кој ќе ти учи. А за мене време утре? Да, чекај ме сонце после кафе, е не те чекам
Не можам да те опишам. ти си најсебичното, најегоистичното, нај не чувствителното нешто на светот . и немој после да ми се лигавиш ,, лелее злато се чувствувам виновен што не ти се јавив кога најмногу ти требав,, ............ не ни мораш!!!! еве да ти кажам............ толку си користољубив, тоа чудо едно е а знаеше кога беше сам и кога беше осамен... по 100 пати на ден да ми се јавиш, па макар и да немаме муабет . па никогаш не сум ти рекла дека претеруваш или пак да не ти кренам на телефон. те сфаќав дека потребна сум ти!!! а ти сега кај си бе? а? или ако ти се јавам, одма ми викаш еве ова правам, ајде ќе се слушнеме после ама ти си од тие што не знаат фала да кажат, заборавив прави што сакаш... само немој на крај да зажалиш! мислиш дека добро правиш со ова? алоооо, вака ме губиш само и довербата, и разбирањето... и мене! уживај ти само!