Велат на личноста која мислиш пред да заспиеш и утротот кога ќе станеш дека е причина за твојата болка или среќа. Во овој случај ти си ми причина за мојата среќа. Постојано си ми во мислите, ајде конечно да се запознаеме подобро
Ти си променио мој живот од када си ушао у мој. Ти си сунце које осветљава цело моје постојање, ти си савршен сан! Све сам пронашла у теби. Ти си променио мој живот, због тебе поново вјерујем. САДА САМО ТВОЈЕ УСНЕ ПАЛЕ МОЈУ КОЖУ!!!
Во моментов колку и што те сакам ,толку многу и те мразам за тоа што ми го направи.Се би направила само повторно да си со мене, се да биде како што беше порано.Но со сила убавина нема.Се надевам само дека ако има барем малку правдина ,животот понатака ќе ти покаже што си пропуштил.Дека ќе сфатиш колкава грешка направи, и колку само можевме да бидеме среќни и колку убав живот би имале.Се оставам на времето.
Љубов моја! Те сакам повеќе од колку што можеш да замислиш и ми требаш повеќе од воздухот затоа што без тебе не можам да живеам, не би постоела. Твоите сини очи, твојот поглед, твоите усни ме прават жива, насмеана, најсреќна. Те сакам најмногу!
Сакам да кажам... Не знам што повеќе сакам да те видам што побргу или што побргу се да ти плеснам во фаца... Колку сум глупава и после се јас имам пеперутки во стомак со самата помисла дека ке те видам...
Премногу ми недостигаш. Ја мразам твојата игра топло-ладно, а обожавам кога одеднаж ке се појавиш кога јас се правам дека не ме интересираш, ама ете ни сега те нема. Многу сакам да те видам... се надевам вечер, иако се плашам од реакцијата твоја кога ќе ме видеш, непредвидлив си.
Te чекав. Премногу долго. И иако негирам имам чуство дека сеуште те чекам. Но знам дека е се поблиску денот кога ќе паднеш во јамите на заборавот. Не. Јас не сум слаба како што мислеше. Можам да живеам без тебе. Можам да бидам среќна без тебе. Но те чекав бидејќи сакав да бидеш дел од мојот живот, да не ме напушташ, сакав да ја запознаам длабочината на твоите мечти скриени зад јазлите на твоето студенило. Уште колку ќе се менуваш? Или моето страдање ме тера да мислам дека грешиш? Моите солзи ли го заматуваат видикот на вистината? Беше ли искрен? Имам толку многу прашања кои сакам да ти ги поставам. Но... Животот тече а нас патиштата се повеќе не раздвојуваат. ТЕ САКАМ. И покрај се сеуште копнеам по твојот допир, по нашата интимност и блискост. Сеуште ги посакувам оние моменти кога можев цврсто да те прегрнам себично посакувајќи никогаш да не те испуштам. Знам дека си свесен за мојата љубов. Но не си свесен дека нема никогаш да се вратам од таму каде што некогаш сум заминала не по сопствена желба туку од примораност.
Некако ми се чини дека се е против нас... Spoiler и одма ми текнува на песнава http://www.youtube.com/watch?v=tBj0YE4zHAY
Што е работата со тебе? Освен “да“ и “не’ постојат ли и др зборови во твојот речник? Убаво е кога ќе ти кажам кога ќе ти објаснам , а ти на мене штедиш на зборови.. али кругот се врти, ќе дожиевееш тоа што ми го правиш на мене ....