Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. leighton23

leighton23 Истакнат член

Ти благодарам што постоиш. Му даде смисла на мојот живот.Ти си причината поради која што секое утро се будам со насмевка на лицето и секоја ноќ заспивам мирно и среќно.

2. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Едвааааај чекааам да те видаааааммм! Теееее саккааааааммм турчеееее. Мој си! :l: :l: :l:

3. an4ii

an4ii Популарен член

3 ипол години нека ни се множат сонце мое најмило те сакам најмногу :inlove: :* :l:

FotoLina3 likes this.
  4. Anouk

Anouk Истакнат член

Луд си и ти и твоите бесни идеи. :!: :rofl: :rofl: :|

5. Kaley

Kaley Популарен член

Сакам повеќе време да поминуваме заедно... :angel:
    Те сакам! Today. Tomorrow. Always & Forever!

6. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Толку сакам да ти пишам.Не ме интересира што сум женско.Кој вели дека машко мора прво да пише?Неможе.Јас ке ти пишам прва,штом ти неќеш.Единствениот проблем е што немам таква храброст.Немам храброст да те прашам да те видам уште еднаш.А толку го посакувам тоа.Толку многу.Ми недостасуваш.И боли помислата што неможам да го прекинам копнеењето по тебе.И боли помислата дека можеби со години нема да можам да...ма дај нема врска.Што е тоа е.Си велам можеби ке те заборавам,но во истиот момент неверувам во тие зборови.Нема да те заборавам.Ке те дочекам,Утре или за десет години,не е битно.Важно е ке се случи тоа.

7. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Не можам да ти објаснам колку премногу ми недостасуваш....
    Едвај чекам да те видам! Едвај...
    Ќе издржам уште две недели... затоа што вреди :$ :*

8. Nevermore

Nevermore Популарен член

Јаооо, очај ..

9. kapce

kapce Нов член

Ех да останеше,ќе се стуткав во тебе и слатко ќе си спиев,а вака,остана само твојот мирис на мојата постела

10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

А да си се согласам јас а ? Знааам бе дека едвај го чекаш тој момент ,знаеш па и кога ќе размислам така малку интересно ќе биде бе ќе си играме семејство ама не на игра туку вистински :lol:
    Хахах стрпи се љубов моја знаеш дека 'наскоро' ќе биде :)
    Te сакам :*

Umbrella22, Agrona and jovana03 like this.
  11. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Ич не сакам да се нервирам за небитни работи и гледам тоа да не го забележиш.. ама посилно е некако од мене.

..или сепак не? ]:)

12. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Проклетство е, секој 06.02 ќе ми предизвикува горчина, носталгија, копнеж по едно време кога започнавме врска јас и ти.
    Те сонував ноќва на прагот на денешниов датум, за да биде се` почудно, и се прашувам дали сепак постои одредена сила во универзумов која тоа го контролира.
    Целата средба беше толку сталожена дури и смирувачка, како се` што било помеѓу нас едноставно да исчезнало. Седевме еден спроти друг, јас и ти, околу нас многу луѓе и врева. Ми кажуваше што правиш во животот, дека си нашол добра работа, си се преселил заради работата.
    Тоа ќе го имам само во соништата. Затоа што во реалноста, ниту ти, а ниту пак јас нема да прозбориме повеќе. Можеби, ако разбереш дека се разделивме за работи кои многу лесно и безболно можевме да ги решиме доколку имаше разбирање од твоја страна. Но не... не можев да се натпреварувам со твојата гордост и суета.
    Олеснителна околност е што воопшто не те сретнувам. Секој по својот пат, разделени. Толку блиску, а сепак толку далеку. Странци, лица кои воопшто не се познаваат, исто како пред да се запознаеме, кога се прашувавме како е можно ние двајца никогаш да не сме се сретнале а живееме во исто место, и имаме толку блиски заеднички пријатели.
    Единствено се надевам дека секој нареден 06.02 нема да биде толку сив,тмурен, и полн со спомени кои болат. И времето се мурти на се` денес.
    Другарка ми ќе дипломира денес. Уште еден миг од нашиве животи што нема да ми помогне 06 ти да биде само еден обичен ден... никогаш повеќе.
    Знам дека и ти денес во некој момент, ќе се сетиш што ни значеше датумов.
    Ти посакувам се најдобро, биди среќен и исполнет како што беше во сонот ноќва.

13. smiley22

smiley22 Истакнат член

Што сум јас во твојот живот? Да,признавам,моја најголема грешка е што те сакам.

14. arontt

arontt Популарен член

Што уште ќе дознавам за тебе?
    Каков човек си ти бе?
    Многу ме разочара, а јас и покрај се пак би била со тебе и би се понашала како ништо да незнам, како да си истиот човек кој не го знаев доволно, ама сега те знам и пак не ми иде паметот.
    Се понижувам, не се ценам, ама неможам против себе.

15. summer-lover

summer-lover Популарен член

Глупак еден..кога ке останеш сам мене ли ќе ме викаш..епа нема да дојдам драги.

16. leighton23

leighton23 Истакнат член

Посакувам да си сега до мене.
    Сакам да се стуткам во тебе,
    да те гушнам силно.
    Да ме бакнеш нежно
    да ја почувствувам твојата топлина.
    Да ме милуваш по косата
    и да заспијам слатко.
    Ми недостасуваш многу.

17. chips.for.free

chips.for.free Истакнат член

И покрај сите лоши работи што ти ги правам, и покрај се што ти кажувам, и се што си мислам додека молчам, пак те сакам. Најмногу, најмногу на цел свет!
    Не се откажувај од мене..

18. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Знам дека сум виновна... и знам дека не можеш да ми простиш.

Ама ајде...ајде барем уште еднаш да се гушнеме и бакнеме ко порано :doh:

19. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Одеднаш...
    Ти ми го забави времето и ми подари компас со четири страни север, одеднаш...

cheetah.girl and Ruby.rose like this.
  20. Ruby.rose

Ruby.rose Популарен член

Еј љубави, конечно те сретнав, дури и патиштата не ни се спојуваат никаде, како самиот универзум да ми кажува да те заборавам. Сакав само да ти кажам дека уште те сонувам, понекогаш ти пишувам писма (како ова сега) ама немам храброст, или храброст е што се обидувам да те заборам? Хах, се обидувам, само тоа... се обидувам... никогаш не ми успева... Кога ќе слушнам некој за тебе да зборува срцето ми трепери. Кога одам по улица, во сите сенки твојата ја гледам, и кога некоја на семафори ќе се израмни со мојата, се сеќавам на нас, на нашите улици, нашите семафори, клупата во паркот, сунѓерот во средно школо... Иии... знам дека не си навикнат да го слушаш ова од мене, сакам само да ти кажам дека те сакам, сеуште, можеби засекогаш. И кога вечер ќе земеш во прегратка некоја друга, некоја нова, барем на мојот парфем сети се...