Те сакав и со душа и со тело.. Колку подалеку ќе пробав да избегам од тебе, толку поблизу ти се враќав.. Се помирив со единствениот начин на кој можев да те видам, да те допрам, се дур не почна да ме боли сопственото постоење.. Проклето ќе ми недостигаш.. ПРОКЛЕТ ДА СИ!!!
Оди со неа, остави ме мене ! Не сум глупа за да не можам да сватам дека истовремено сакаш да седиш на две столици ! Јас или таа ? Не сум предмет па да одбираш ! Те препуштам на неа !
Зошто да не раскинуваш со мене: 1. Ми се враќаш по еден месец. 2. Ги паѓаш сите испити на факултет. 3. Ти умира миленичето.
Иако си далеку, ти си во моите мисли и срце.Љубовта е посилна од се,па и далечината ке ја победи.Кога сме сигурни и решителни во одлуките се можеме да постигнеме
Како што ми кажа синоќа, нека ни се множат овие убави денови. И ти си смислата на мојот живот сонце. Нека ни е со среќа, те сакамммм.
Немој да ме разочараш и повредиш овој пат.. немој! Доволно ми беа разочарувања, докажи ми овој пат дека си стварно променет и дека си спремен да не правиш грешка. Покажи дека завршија игрите и дека имаш чувства. Нема да издржам пак ако заминеш, не можам.. Овој пат е крајно, стварно мора да е крај.. не сакам повеќе да плачам и страдам по тебе, доволно ми беше!
Не ме сакај толку многу. Не заслужувам, не е возвратена мојата љубов а дали ќе биде незнам ќе оставиме на времето да одлучи
I can't fight you any more, it's you I'm fighting for.. Молчам и траам. Ама ќе истуркам, немам друг избор. Имам солзи и тажен поглед, ама и мирна совест. Знам дека е правилно. Но за промена, сакам да истуркам. Конечно.
би сакала да имам храброст да му кажам дека го сакам.. но едноставно тие зборови тешко дека ќе излезат од моја уста
Решив да се откажам од тебе, а ти пак се врати. Немој те молам не ме докрајчувај! Секој твој збор ме уништува, а спомените болат!
Само неколку секунди во твојата прегратка ме стопија. Срцето ми го стоплија. Во тој момент посакав да не те пуштам...