те сакам и си поминав прекрасно овие 4 дена кај тебе хехехе . сега сум тажна без тебе и твојте гушкања чекај пак да помине некој ден и да си поседам некој ден или да си останам што викаш
Знам се .. Се ми е кристално јасно .. Ако си глумам лудило .. Мора малку да се помачиш .. Ама ништо добро не се добива за џабе !!
Греотка! Не знам само ЗОШТО се мачеше број да ми бараш, пораки да ми пишуваш и пувки да ми продаваш. ЗОШТО, кога и двајцата бевме свесни дека (и да го мислеше тоа) шансите повторно да се видиме се минимални.
Уште сум ти лута те нема утрово да ми се јавиш ова не се беше случило до сега.Немашли кредит на тел или така ти чини.Многу те сакам ама не ти се јавувам.
Ти знаеш колку вредам а сепак ништо не ти значев јас... Веќе не те гледам со исти очи како некогаш ти знаеш колку вредам но ме губиш ти засекогаш! Немав среќа само тага со тебе поделив срце носи горчлив вкус од твоите гревови! Ти немаш ништо што ми треба за да преживеам само љувовта ме грее, а ти си навика....
Заедно сме посилни? Ме сакаш повеќе од се? Со тебе сум безбедна? .... Го мислеше ова што го кажа, или дека ти бев лута... и бев тажна и конфузно исплашена... го кажа?
ухх, баш потполно истово и би додала уште некој стих од некои мои песни ама ме мрзи сега да пишувам, и онака не вреди. и да му кажам ништо нема да смени. за моја среќа или несреќа. ќе покаже времето што ќе ги залечи сите скршени срца.. се надевам.
Неее дефинитивно ти си ненормален Ти мене сакаш да ме нервираш, а? Забавно ти е? А? А јас да те нервирам, за позабавно да ни е? може така? Како не те срам бе? Ти си немал ни грам мозок во тоа главата што ја носиш! За убавина само ти стое на рамената Не ти работат тебе мозочните клетки Прави се бе... Дигај се пред нив... Да знаат каков голем фраер си!!! А и дека доминираш во секоја ситуација! Погласно требаше да викнеш... да знаат кој е главниот ... Или за да не дознаат дека јас од оваа страна фиран те правам, потивко ми викаш, не ми прави таков муабет... Ејди злато, ејдииии.... Јас сум била во тесно хах... е ме изнасмеа. Или ти во тесно, па ајде истури се на мене Е па така оде тоа, си знам јас... Синоќа јас се налутив, ама ти продолжи да си најнежното нешто на светот... Ама затоа пак ќе си најдеш рачка за фит бек ... Не се даваш така лесно! Колку си никаков, не ми се верува... Се однесуваш како исфрустрирана особа Неподнослив си кога си ваков! ТОЛКУ!
Underneath your clothes there's an endless story ... there's the man I chose ... there's my territory ... And all the things I deserve for being such a good girl honey ...
А,а,а ? Кој на крај излезе поважен? ЈАС! Епа убаво си поминав да си знаеш. И друг пат да не си рекол чекај ме, знаеш не чекам. Денес кај кого прв се јави? Кај мене. На кој прво помисли? На мене. Кај кого прво отиде? Кај мене. Епа злато тоа ти е, што да правам кога не можеш да ми одолееш