Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Никогаш нема да сфатиш нели?
    Никогаш,само фала ти на зборовите што ми ги упати,па уште изговорот дека не си ме сакал веќе затоа не ти ни било гајле за мене и за тоа што ме повредуваш со тоа што го кажуваш.
    Не си сакал да бидеш со мене,фала ти ептен,
    вака ако било пишано да заврши се после сиве години,стварно немам коментар...
    Ама никогаш нема да знаеш, ни да сфатиш дека во овие 3 години само тебе сум те сакала и никогаш ништо не сум направила,и за разилка од тебе се гордеам со тоа а не се каам како ти,зашто не си правел глупости.Браво големо Браво.
    Секогаш си ми бил на прво место,иако ти мислиш дека ми биле другарките.
    Се откажав од се за тебе од се, и не ми е ни малку криво ни малку не се каам што не излегував и слично,само се каам што ти се лутиш ако еднаш во две недели седнам некаде.
    Немам веќе ни сила ни волја да се борам за нас,сакам само да легнам да спијам долг период.
    Вечер ке пробам да зборам со тебе,ќе дојдам ако збориш збориш ако те убедам да сфатиш некои работи добро ако тераш по твое и викаш дека е крај засекогаш во ред,ќе си отидам стварно засекогаш.
    Зашто неможам веќе,неможам.Колку ида те сакам,колку и да боли ако не сме заедно,колку и да боли и колку и да плачам и се каам што сум те пуштила..Ако само ако,
    Го молам господ само да сфатиш еден ден,иако касно..
    Кога ке ми се тргне оваа грутка од грлово,стварно немам повеќе сила а богами ни солзи..
    Не сакам да станеме странци не би можела да го поднесам тоа,да те сретнам на улица и да бидеш само обичен странец кој ми бил се во животот и сеуште ми е.
    Ќе престанам ли некогаш да те сакам?...................

2. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Да ми кажеше некој дека ќе те засакам ќе му ја зашлапав една.Но,очигледно јас сум онаа која треба да добие шамар.Сфатив колку вредиш кога те изгубив.Никогаш не верував дека ќе се заљубам во тебе..A,oчигледно нема ни ти да се заљубиш во менe,си се чудам на работиве што ги помислувам...

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја! Само остани до мене засекогаш и биди најблиску до мене, твоите руси коси да ме галат и да заспивам и да се будам во твоите раце потоната во синилото на твоите прекрасни очи. Те сакам најмногу! :inlove: :l:

4. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.032
    Допаѓања:
    36.147
    Иако си далеку сонцето ме затопли...
    Ти благодарам.Знаеш за што :)

5. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    Утре го полагам последниот испит. И утре требаше да ти дојдам на гости. Прв пат имам слободна недела пред да почнам со предавања. Ех да бевме паметни и да го искористевме слободното време.

6. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Ке почнам да терам на ладно со тебе........ гледам и ти не се замараш толку многу со мене.... Ок..... кр прегризам усни, ке помине...

7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    И понатаму го имаш тој поглед. Поглед кој во мене може да пробуди сто и едно чукање на срцето. :u:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.274
    Допаѓања:
    67.881
    Дали јас и ти ќе доживееме да имаме наш сопствен, топол дом? Дом кој ќе биде поголем од една кутија? Знам дека сум ти понекогаш досадна и те гњавам со истите работи, ама ми фали простор, физички простор, да има каде да си ги протегнам нозете без да ги удрам во нешто. Да можеме да се разминеме...
    Можеби некогаш па и вака е подобро, ако се искараме нема бегање, нема кај да се скрие човек и мора да се соочиме и да ја решиме работата. Хмм... Како и да е, додека сме заедно мислам дека и би живеела во вистинска кутија. На крај краева, тоа е најбитно нели? :*

На anuskaNESTLE, Sexybaby86, ilipili и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Не бе, пак тебе те сакам :worried:
    Туку, му имаш кажано на другар ти дека.... итн. xD ? пошо некако чуден беше денес :^)

10. SiMpAtIcNaTa

SiMpAtIcNaTa Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    1.742
    Сите ти се поважни од мене знам и сама. Ко за инат правиш некои работи, ем знаеш дека се нервирам. Овој пат е стварно крај. Повеќе нема да си го газам зборот, ќе гледам само да те заборавам. Јави ми се само да ми кажеш кога ќе најдеш некоја што ќе те сака повеќе од мене...

11. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320
  12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Зошто бре те боли кога јас ќе кажам нешто што ти порано си го кажувал без око да ти трепне? Зошто така уплашено ме погледна и затрепери? Зарем мислиш дека јас имам нерви од челик? Потрошен материјал ми се.

Ако не сакаш да те заболи посилно, почни да размислуваш со таа тиквата што ја носиш на раменици.

13. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.368
    Допаѓања:
    2.475
    Ќе си препукнааам брее детеее од сраам утре кај тебе дома прв пат. :$ :$ Ако преживеам девојки, ќе ви пишам :$

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  14. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    6.710
    Те обожавам.

15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.299
    Допаѓања:
    92.052
    ...не би можела да живеам без тебе,спиј убаво љубов моја :*

16. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Смотан си на моменти, знаеш нели? |(

Плус почнувам и да ти ги забележувам малите потези за да ме направиш љубоморна. :^) Само незнам зошто мислиш дека тоа е потврда за тоа колку те сакам.. не е. :wasntme:

Како може нешто толку деструктивно како љубомората да биде потврда за нешто толку убаво како љубовта?

..нема врска, јас пак те сакам.. :* само не создавај сосила сомнеж таму кај што нема потреба за тоа.

17. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    Се надевам дека ќе успееме. Не би можела да го поднесам истото пак, не, не и не.
    Верувам во тебе. Знам дека ме сакаш. Знам дека те сакам.

18. glosipgirl

glosipgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    426
    Прекрасен си.
    Да, ти.

Ме вивна во облаците и ме тресна силно, ме спушти на Земја. А сега ете пак...
    Но, не можам без тебе. Не ни сакам.

Прекрасен си ти, со мене. Заедно. Двајцата. :inlove:

19. sexybaby

sexybaby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    Ми недостигаат нашите разговори доцна во ноќта,врати се побрзо :*

20. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Сакам да те видам :doh:

На crazylady, sagittarius57 и Dog-lover им се допаѓа ова.