Шефее ај лааав ју https://www.youtube.com/watch?v=BT4GIljqr-A едвај чекаам да те видаам и тоа скооро скоро
Љубов моја! Не се чуди ако пред тебе се однесувам малку необично, но мислам дека имам кнедла во грлото кога ќе те погледнам и кога нешто ме прашуваш. За моето однесување е виновна љубовта што ја чувствувам кон тебе. Лицето ми гори кога ми се обраќаш, не сакам ни да помислам колку смотано изгледам. Еве веќе скоро година и пол, а чувствата кон тебе ми стануваат се посилни и посилни. Го сакам мирисот на твоето кафе, како денес кога помина до мене. Во твоите сини очи го гледам целиот свет, а кога те слушам како се смееш се во мене навистина живее и танцува во твојот ритам. Те сакам најмногу!
Те сакам многу! Ми фали да седам со тебе и да те нападнам со муабетите како грдо сум си поминала на работа. Вчера ми текна на мајмунот од Белград Иначе деновиве ја средуавв книгата за нас Многу ќе биде убава, ама има и уште многу празни страни што треба со следните патувања да ја исполниме Очајно ми се јаде карбонара! Ама без тебе не ја јадам! Те сакам гомце!!!
Минатава недела те сонував 3 пати. Во сите нив бевме јас, ти и она што ме боли.. Ама веќе ми е сеедно, и така не можам ништо да сменам. А не ни треба. Биди среќен.
Тоа што не може да ме скрши,ме прави посилна.Така влијае далечината врз мене. Се потврдува изреката дека во секое лошо има и добро.Само треба да се препознае
Леле ако ме зезнеш со договорот,леле мори мајко не си свесен што ќе ти се случи мило мое најмило Нема остапувања,договор си е договор Во спротивно има да јадеш клоци жими мене
Го сакам твојот мирис,ја сакам твојата прегратка,твојот поглед онака,како со очи да ме соблекуваш,го сакам твојот бакнеж со вкус на грев,те сакам и посакувам само тебе и само за себе